Navigatorji Ostrige: Pregled najboljših modelov

Leta 2006 so se na trgih avtomobilske elektronike pojavile ostrige, prve naprave, ki so se odlikovale pred analogi drugih blagovnih znamk in blagovnih znamk.

Navigatorji Ostrige

Ostrige, ki jih proizvajajo avtomobilski navigatorji od prvih dni svojega nastanka, so se razlikovale v kombinaciji privlačnega videza, visoke kakovosti, širokega funkcionalnega in sodobnega materiala. Oblikovanje novih naprav vključuje uporabo inovativnih dosežkov in dosežkov na področju avtomobilske in avtomobilske tehnologije, tako da so naprave te blagovne znamke lahko osvojile svetovni trg.


Proizvodna paleta

Prva naprava, ki združuje 3G-modem s hitrim internetnim dostopom, se je pojavila leta 2010 zaradi prizadevanj razvijalcev Oysters. Prva serijska proizvodnja navigatorjev se je začela leta 2012 - modeli so bili opremljeni z operacijskim sistemom Android in podprli sistem za določanje položaja GLONASS.
Uporaba novih tehnologij in nenavadnih rešitev je omogočila, da so Oystersov navigatorji dosegli TOP-10 po obsegu prodaje - izdelki podjetja so bili na osmem mestu v letu 2011. Glede na posebnosti domačega trga so bili ti rezultati zelo dobri tudi v primerjavi z drugimi podjetji, ki se ukvarjajo s proizvodnjo podobne opreme. Ostrige, tako kot druge naprave, razvite pod to blagovno znamko, so priljubljene med potrošniki. Najdemo jih v skoraj vseh maloprodajnih verigahprodaja elektronike.


Navigatorji Ostrige Chrom

Paleta Oysters vključuje različne naprave, ki lahko rešujejo različne navigacijske težave. Upoštevajoč različne tehnologije in trenutno stopnjo razvoja, naprave za pozicioniranje vse bolj spominjajo na tablične računalnike, saj imajo enako široko funkcionalnost. Navigatorji Oysters Chrom 3G so postali eden najbolj priljubljenih tekačev. Prvi model v njem je bila naprava Oysters Chrom 1500.

Tehnični parametri Oysters Chrom 1500

Značilnosti in stroški naprave so idealen predstavnik proračunskega razreda. Vendar pa je s svojo glavno nalogo - pozicioniranje - pripomoček presenetljivo dobro obvladal. Strojna komponenta navigatorja je procesor Centrality Atlas V s 64 MB RAM-a in uro 500 MHz. Navigator 3G Oysters omogoča hitro obdelavo podatkov in dobro delovanje, vendar zaradi majhne količine RAM-a ne more izvajati dveh procesov (na primer predvajanje glasbe in pozicioniranje). Priljubljen SIRF Atlas V je nameščen v navigatorju kot sprejemnik GPS. Komponenta ima visoko zanesljivost.
Ker so za "Citygid" nameščene vdelane programske opreme navigatorjev Oysters Chrom, celoten sistem upravlja Windows CE 6.0. Pripomoček je sorazmerno majhen: njegova velikost zaslona je samo 43 palcev, vendar zaslon jasno prikazuje informacije o položaju ali večpredstavnostne datoteke. Poleg tega kompaktnost navigatorja omogoča uporabo kot aPocket gadget za kratek čas - življenjska doba baterije je majhna. Dodatne funkcije naprave omogočajo poslušanje glasbe, ogled fotografij, videov, besedilnih in grafičnih datotek.

Ostrige 5500

Kasnejši model, ki je bil izdan v tej vrstici, je postal navigator Oysters 5500. V primerjavi s prejšnjimi napravami ta pripomoček omogoča dostop do interneta z uporabo modemskega priključka in uporabo tehnologije Wi-Fi . Udobna komunikacija in delo z navigatorjem sta možna zaradi vnaprej nameščenega operacijskega sistema Android.
Navigator je opremljen s procesorjem s frekvenco 12 GHz in RAM 512 MB. Tehnične specifikacije vam omogočajo opravljanje precej zapletenih nalog, ki podpirajo delo več procesov hkrati. Oysters Chrom 5500 podpira oba sistema pozicioniranja: GLONASS in GPS. Diagonala zaslona pripomoček je 5 palcev, ki praktično spremeni v polnopravni tablični računalnik. Upravljanje pripomočkov je povsem občutljivo na dotik.

Oysters Chrom 1000

Med vsemi navigatorji Oysters 1000 ne zdi, da je nekaj edinstvenega in izvirnega: klasična navigacijska naprava z elegantno, trajno zasnovo, ki se lahko prilega notranjosti vsakega avtomobila. Prednost tega modela so ne le dobre tehnične lastnosti in privlačen videz, temveč tudi ugodna cena. Funkcionalna naprava vključuje vse, kar potrebujete za navigacijo, kar vam omogoča shranjevanje nizkih stroškov pripomočka.
V vrsti naprav z istim imenom je Oysters 1000 osnovni model, ki lahkood proizvajalca zahtevajo določene izboljšave in izboljšave. Kljub temu se predvajanje večpredstavnostnih datotek in kartiranje opravi na dokaj visoki ravni. Razmerje velikosti pripomočka in njegovega diagonalnega prikaza v tem modelu je bilo nekoliko spremenjeno. Proizvajalcu je uspelo povečati zaslon in ohraniti kompaktno velikost naprave. Ločljivost zaslona je 480 x 272 slikovnih pik, medtem ko je naprava popolnoma senzorična.
Razvoj navigatorja Oysters Chrom 1000 je potekal na platformi SirfAtlas V, v kateri procesor deluje na frekvenci 500 MHz. GPS navigator ima 64 MB RAM-a, vgrajenega v 2 GB, kar je dovolj za nalaganje potrebnih kartic na napravo. Navigatorji Oysters Chrom 1000 imajo dodatne funkcije: multimedijski predvajalnik, ki reproducira skoraj vse datoteke, video predvajalnik, ki vam omogoča ogled videoposnetkov in slik, različne igre, ki jih podpira naprava, in možnost odpiranja besedilnih dokumentov.
GPS navigator Oysters 1000 je osnovni navigacijski model, z dobro funkcionalnostjo, temeljitim risanjem zemljevida in privlačnim dizajnom.

Model 2011 3G

Navigatorji Oysters Chrom 2011 3G so postali jasen primer, kako lahko digitalna industrija hitro napreduje. Diagonalo zaslona gadgeta je 5 palcev, najnovejša različica nameščenega sistema Navitel 5.0 in zmogljiv procesor zagotavljajo hitro delovanje naprave. Možnost priključitve naprav drugih proizvajalcev (miške, tipkovnice, modemov, flash kartic) znatno povečuje funkcionalnost naprave zaradi prisotnostiUSB adapter. Oysters 2011 3G je ena redkih naprav, ki podpirajo zunanje USB pripomočke. Navigator je nameščen v plastičnem ohišju s kromiranim stranskim robom. Barvna lestvica, kromirane podrobnosti in impresivna velikost (105 mm) so Oysters Chrom 2011 eleganten in privlačen pripomoček. V primeru naprave je samo en ključ, ki vključuje in onemogoči pripomoček. Nadzor je popolnoma občutljiv na dotik. Edina pomanjkljivost zaslona na dotik je uporovna tehnologija, ki je že dolgo moralno zastarela.
Mikrofon in zvočnik se nahajata na hrbtni strani naprave, blizu njih - tipki za ponastavitev. Na strani pripomočka so glavni vhodi, izhodi in priključki: miniUSB priključek, vtičnica za slušalke, režo za pomnilniške kartice. Prisotnost vrat USB omogoča priklop navigatorja na računalnik za polnjenje ali nalaganje dodatnih zemljevidov. Vključeno z napravo je poseben držalo in okvir, ki vam omogoča, da pritrdite napravo na vetrobransko steklo v notranjosti avtomobila. Kabel vam omogoča priključitev polnilnika preko miniUSB priključka. To je mogoče pojasniti z dejstvom, da popolno delovanje takšnih naprav zahteva zunanje napajanje.

Specifikacije Oysters Chrom 2011 3G

Strojna oprema navigatorja temelji na čipu Sirf Atlas V, ki velja za enega najboljših v liniji naprav. Procesor deluje pri 500 MHz. Osnovna različica modela vključuje 128 MB RAM-a in 2 GB flash pomnilnika. Pomnilnik navigatorja lahko razširite s karticami MicroSD. Operacijski sistem, nameščen na Oysters Chrom 2011 - Windows CE6,0 Različne nameščene aplikacije, ki so nameščene na namizju navigatorja, poenostavljajo upravljanje naprave in omogočajo dostop do njenih glavnih funkcij in funkcij.
Navigacijski sistem podpira sodobne zemljevide Azije, SND, Evrope in Latinske Amerike. Pripomoček se dobro sooča s svojimi funkcijami, saj ohranja visoko hitrost odziva in zmogljivosti, jasnost in natančnost prikaza zemljevida in postavitve poti ter enostavnost iskanja pravih naslovov. Povezovanje navigatorja s spletom vam omogoča, da ga uporabljate za komunikacijo na družabnih omrežjih. Najnovejša različica programske opreme, visoka stopnja učinkovitosti, majhna cena je pripomoček eden izmed najbolj priljubljenih in povpraševanja.

Novo - Oysters Chrom 6000

Pred kratkim je Oysters izdal nov model avtomobilskega navigatorja - Chrom 6000 3G. Novost je zelo ugodno razlikovati šest-palčni TFT-zaslon z ločljivostjo 800 x 480 slikovnih pik, ki vam omogoča prikaz na zaslonu slike v visoki kakovosti. Dodatna osvetlitev zaslona omogoča delo z napravo tako v temi kot v dnevnem času. Naprava je enostavno in jasno nadzorovana z uporabo tehnologije na dotik.

Specifikacije Oysters Chrom 6000

Modul GPS, vgrajeni navigator Oysters Chrom 3G, se odlično prenaša s prenosom signala, ne da bi prekinil delo tudi na najbolj nedostopnih mestih - na primer, ko potuje z avtom v gozdu ali v mestih z veliko visokih stavb. Vsi podatki, ki jih je prejel modul GPS,shranjenih v pomnilniku naprave, kar je zelo priročno.
128 MB SDRAM RAM-a zagotavlja visoke hitrosti obdelave podatkov. Ta sodoben pripomoček je opremljen s procesorjem Sirf Atlas V s hitrostjo takta 500 MHz. Postopek pozicioniranja temelji na prejetih podatkih z njihovim kasnejšim prikazom na navigatorju. Kljub temu, da ima naprava sistem Navitel 5.0, se uporabnik lahko nauči, kako posodobiti navigator Oysters in ga dodati v katerokoli drugo kartografsko programsko opremo.

Sorodne publikacije