Podrobnosti o tem, kje najti povezavo do izmenjave v "Promise"

Par je najbolj priljubljen in verjetno najboljši distributer računalniških iger. Celoten sistem vsebuje veliko število posebej pomembnih komponent. Ena izmed najbolj iskanih funkcij v tej storitvi je tista, ki registriranim uporabnikom omogoča pošiljanje iger prijateljev v različnih stvareh in še več. Trenutno obstaja nekaj osnovnih načinov, na katere lahko izmenjujete stvari. Danes lahko o njih izvedete. Ni veliko igralcev, še posebej newbies, vedo, kako odpreti povezavo do izmenjave v "obljubi". Pravzaprav v tem ni nič zapletenega, vendar je vredno ugotoviti.

Postopek

Trenutno lahko takoj poveste o najpreprostejšem načinu prenosa stvari. Torej, morate vedeti, kje najti povezavo do izmenjave v "obljubi". Zdaj lahko najdete najlažji način za rešitev tega vprašanja. Za začetek se morate prijaviti v "Steam" glede na podatke, ki ste jih predhodno navedli pri registraciji. Nato morate izbrati uporabnika, s katerim želite "delovati". Tudi če ne ve, kje najti povezavo do izmenjave v "Steam", ne bodite razburjeni, zdaj za vas bo vse postalo jasno. Ko najdete določenega uporabnika, ga dodajte prijatelju. Šele potem mu boste lahko poslali posebno zahtevo za izmenjavo stvari.

Platforma

Začne se zelo pomembno vprašanje: "Kje najti povezavo do izmenjave v" obljubi "? Kaj je treba storiti, da drugiuporabniki (pripravljeni) bi lahko izvedli podobno operacijo in izvedeli za stavek? Prva stvar, ki jo morate storiti, je neposredno odpiranje preglednosti inventarja v sami storitvi. Sledi avtorizacija pod našimi evidencami, ki so bile v času registracije. Zdaj lahko premaknete miško nad svoj vzdevek in prikaže se spustni meni. V meniju iščemo parameter "Inventory" in ga pregledujemo. Če je pravilno opravljeno, bodite pozorni na desni del zaslona. Obstaja gumb "Več". Nato bomo v tem razdelku našli nastavitve zasebnosti za inventar. Seveda jih je treba aktivirati.

Delo z brskalnikom

Zdaj se odločite, kje najti povezavo do izmenjave v »Steam«. Tukaj je vse enostavno. Pojdite na "Korak" preko brskalnika in se prijavite. Zdaj kliknite na napis s predmetom, na dnu strani pa bo prikazana vaša osebna povezava za izmenjavo določenih predmetov. To povezavo lahko delite z vsemi člani, s katerimi želite redno izvajati takšne operacije.

Sorodne publikacije