Escape the Ghost Town: mimo igre

Igra Escape the Ghost Town, katere odlomek je opisan spodaj, združuje dva žanra - iskanje in sestavljanko. Igralec bo moral rešiti in rešiti naloge in se premikati po ravneh, da zapusti mesto duhov.

Raven 1

Po pojavu na podstrešju je potrebno dobiti orožje. Nož je mogoče najti na cevi na desni. Pojdite na neopazno vrečko na polici in nanj nanesite nož. Pojavila se bo uganka, ki bo potrebna pozneje. Pojdite do kupa krp na levo in vzemite 2 dela iz luči in 3 baterije. Klikni na sodček na desni, uganka se odpre.


Z vsebino morate dobiti sliko, ji dodati manjkajoči element in z obračanjem kvadratov zbrati sestavljanko. Ko se prevleka premakne, uporabite svetilko in se pomaknite. Če se pomaknete v košaro za sodom, preverite tabelo in simbole. Vnesite kodo 3287 in izberite ključ. Uporabi ključ do vrat.

Pobegnite iz mesta duhov. Prehod 2. raven

Na polici omarice blizu rumene knjige vzemite izvijač. S klikom na sliko na steni lahko vidite kladivo. Zberite sliko tako, da rešite preprosto uganko. Pojavil se bo nož za pisalne potrebščine. Na mizi na levi, odvijte pokrov z izvijačem in vzemite ročaj. Razbijte vazo s kladivom in dvignite razcepni ključ. V sredini prostora je stol, nanj nanesite nož. Uporabite ročaj na spodnjem delu omarice, da pomagate raztrgati levo krilo. Pokažite kazalce s tipko:
 • Zeleno - navzdol.
 • Rdeča - levo, navzgor.
 • Modro - navzgor, desno.
 • Rumena - na levo.
 • Odprite vrata v desno.

  Raven 3

  Tretja stopnja pobeg mesta duhov. Prehod bi se moral začeti z dvigom na balkon. Vzemite kamen in zlomite okno. Odstranite ključ. Kliknite na predal v spodnjem desnem kotu. Obstaja par ovratnikov in deli kroga, ki so sestavni deli sestavljanke. Elemente je treba prevesti neposredno na steno. Obračanje krogov v smeri urinega kazalca in nasprotno, morate narediti tako, da na desni postanejo vsi deli oranžni, v sredini - rumeni, levi - burgundski. Kliknite gumb Preskoči. Odstranite ključ in odprite vrata.


  Stopnja 4

  Poiščite dežnik ob sveči in ga dvignite. Nad plaščem je ohišje, na katerega pritisnemo. Odstranite držalo z dežnikom. Svinčnik je pod sliko na levi. Z ostanki, odrežite palico, pod katero rezalniki. V bližini sveče je nameščen svečnik, nanesen je svinčnik, glavni lik pa sliko enačbe. Pod plaščem v omaricah verižico ugriznite z noži. Pod ploščo sedeža za vnos kode (2413). Odstranite ključ.

  Raven 5

  Vzemite brisačo desno od mize na knjižni polici. Vzemi knjigo. Odstranite lepilo iz predala mize in ga vnaprej odprite z zlatim ključem. Na stol, kjer leži ključ, - barva, najprej nanesemo lepilo, nato pa brisačo. Prikaže se koda oblike. Vstavite knjigo v sklad na levi strani tabele. Zahtevana kombinacija: krog - kvadrat - trikotnik - križ. Odpri vrata se je pojavil ključ.

  Raven 6

  Šesta raven igre Escape the Ghost Town. Začnite z dvigovanjem ročajakladivo Najdemo ga v bližini leve stene. Glava sank je v kupu kamenja. Povežite ta dva dela. Na opečni steni na levi strani udarite v kladivo in vzemite samostrel. Nanesite samostrel na merico, ki se nahaja v oknu nad vrati. Zlomite zemljo v kup kamenja z zajemalko. Za dokončanje stopnje morate pritrditi ključ do vrat.

  Raven 7

  Vzemite platno iz noža, ki visi na lesenih vratih v desno. Na kavču je nož, nanj nanesite platno. Potisnite lesena vrata, prerežite mrežo z nožem, vzemite ključ. Odprite vrata hleva. Poišči 5 elementov mozaika. V skrinjici na podporni službi vzemite sestavljanko. Vzemi ključ. Vnesite prazna vrata na sredini. Ključ je, da odklenete premik v klet.

  Raven 8

  V umivalniku vzemite rdeči križ. Namestite križ v škatlo, ki se nahaja na polici na steni. Vzemite rezila. Izberite gumb na levi strani polja. Vrnite se v umivalnik, nože nanesite na mrežo, kliknite na pinceto. Povlecite kovanec s pinceto. Odvijte vijake na vratih s kovancem, vstavite manjkajoči gumb. Kliknite vse gumbe razen zgornjih. Lahko greš v naslednjo sobo.

  Raven 9

  Najprej morate s kladiva vzeti medicinsko stojalo na levi strani okna. Celico potisnite v desno stran okna v polje. Barvo odstranite s krpo. Koda: note, cvet, sidro, drevo. V primeru na desni vnesite kodo: violino, metulj, kolo, list. Razbijte ležaj s kladivom, odstranite žoge. VBarvne škatle s kockami na krogli. Razbijte lestenec na stropu. Odpri vrata.

  Raven 10

  Odstranite iz tabele 5 epruvet. V omari položite cev v celico z ugankami. Dvigni klešče. Fotografirajte na steno. Klešče nanesite na žico na žaru. Odstranite ključ in žico. Vzemite kos papirja v razpoko na tleh. Uporabite papir v omari. Vnesite kodo 40213. Odprite ključavnico.

  Raven 11

  Odstranite ključ poleg skodelice. Z njim odprite ključavnico na spodnjih vratih visokega ohišja. Vzemi tekme. Gorilnik postavite na mizo v levo. Odstranite vedro. V skodelico nalijte vrelo vodo. V polje vnesite kodo iz skodelice, vzemite lestev. Pick iz picher tla. Potisnite zaslon. Razbijte opeko s čopičem. Povežite lestev do odmora.

  Raven 12

  Pod listi je čopič za ličila. Na desni je kvadratni kos. Potrebno ga je dvigniti in kamen pod njo. Z izvijačem odstranite ploščo kodne ključavnice, dvignite kredo. Kredo položite na kamen na levi, razčlenite s pločnikom in nato uporabite krtačo. Premaknite skakalce tako, da so na svojem mestu, se osredotočite na barve. Uporabite krtačo za številke. Koda: 3257. To je zadnja raven igre Escape The Ghost Town. Zaključek je zaključen.

  Sorodne publikacije