iPad mini 4: pregled tabele in ocene

Sodobni potrošniki poskušajo slediti časom. Pripomočki, izdani v naslednjem letu, se izboljšajo in hitro. Med tabletami so priljubljeni izdelki iz ameriške podobe Apple. Te naprave veljajo za najbolj kakovostne in večnamenske. Naprej morate ugotoviti, kaj je iPad mini 4. Pregled te tablete, povratne informacije lastnika in ključne funkcije vam bo pomagal oceniti, kako visokokakovosten je pripomoček. Kakšne so prednosti in slabosti, ki jih ima? Ali je vredno pozornosti na četrto generacijo ipad sploh?

Opis

Vredno je začeti s kratkim opisom naprave. Za kaj gre? IPad mini 4 pregled spodaj ni nič manj kot moderna tableta. Ustvaril jo je Apple leta 2015. Od takrat je naprava osvojila srca mnogih kupcev.

Opozoriti je treba, da se iPad mini 4 od tablet tretje generacije razlikuje od iPad 3 od iPad 2. Na prvi predstavitvi naprave je Apple pokazal bralnik prstnih odtisov in posodobil barvo primera. IPad mini 4 deluje pod nadzorom iOS 9. Tablični računalnik omogoča delo z najnovejšimi aplikacijami in aplikacijami Apple. Če želite slediti času, je priporočljivo, da bodite pozorni na to napravo. Pripomoček deluje kot običajna tableta.

O celotnem nizu

Zdaj lahko podrobneje preučite značilnosti iPad mini 4. Pregled, predstavljen spodaj, vam bo omogočil, da ocenite vse funkcije naprave. Oskrba z pripomočki nikogar ne bo presenetila. Lahkoreči, da je tradicionalna. V škatli z napravo bo kupec našel:
 • tablico;
 • kabel za povezavo z računalnikom;
 • polnilec;
 • posebna sponka za papir za izvlečenje sim kartice;
 • navodila za uporabo;
 • garancijska kartica.
 • Embalaža tablete ne izstopa. Treba je opozoriti, da je polnilnik sestavljen iz 2 delov - "vtič" za plug-in in USB-kabel. Takšno inovacijo najdemo v večini sodobnih pripomočkov.

  Izgled

  Apple iPad mini 4 je naprava, ki se, tako kot vsi izdelki Apple, odlikuje po svoji zasnovi. Ni odvečnih podrobnosti, lenobnih elementov ali nekaj "kričanja". Ni poceni plastičnih sestavnih delov, ne drznih oblikovalskih rešitev. Kljub temu pa iPad mini 4 izgleda dobro. Ohišje je izdelano iz aluminija, kar močno vpliva na videz naprave. Airpad je na voljo v več barvnih shemah: zlato, sivo in srebrno. Nekateri pravijo, da je sivi primer videti dolgčas. Zato je bolje izbrati modele srebra. IPad mini 4 lahko primerjate z MacBookom. Te naprave so med seboj podobne. IPad mini 4 je elegantna in modna rešitev za tiste, ki želijo držati korak s časom. Lastniki naprav so zadovoljni z nakupom. Koti ipad imajo zaokroženo obliko, ki prinaša vse izboljšave pripomočka.

  Kontrole

  Treba je opozoriti, da je pregled iPad mini 4 spodaj tableta nove generacije. V njej imajo pomembno vlogo kontrole. Popolnoma novaNeverjetna presenečenja in prijetni lastniki!
  Nad zaslonom je senzor svetlobe, kot tudi prednja kamera. Pod njo - gumb "Home". Opremljen je s čitalnikom prstnih odtisov. Na desni strani pripomočka, na stranski vrstici, je nano-prijazen predel in tudi stikala za glasnost. Na vrhu je standardna vtičnica slušalk.
  Zanimivo dejstvo je, da iPad mini 4 nima gumba za preklop naprave v tihi način. Spodnji del tabličnega računalnika je opremljen z zvočniki in priključkom za povezavo z računalnikom /omrežjem. Zbirka pripomočkov je prijetna. Treba je opozoriti, da je "iPad mini 4" idealno primeren. Vsi elementi se tesno prilegajo, ni škripanja in vrzeli.

  Dimenzije

  Kakšna je razlika med iPad mini 4? Pregled te tablice je nepredstavljiv brez opisa dimenzij naprave. Opozoriti je treba, da zunanji pripomoček ni dodeljen. Velikost je podobna večini tablet. Na primer s Samsung Galaxy Tab S2. Na papirju ali v rokah ni razlike. Ampak, če verjamete opis naprave, potem lahko ipad imenujemo precej velik pripomoček. Dimenzije tablic so 2032x1348x61 milimetrov. Naprava tehta 299 gramov. IPad mini 4 je lahka tabletka, s katero lahko udobno delate. Za uporabo enako udobno z eno roko in dve.

  Zaslon

  Kakšne so značilnosti iPad mini 4? Pregled tablice vam bo pomagal ugotoviti, kako dobra je ta naprava. Res bi moral biti pozoren na njega? Zaslon iPad 4 je popolnoma nova rešitev za izdelke Apple. Tehnične značilnosti na splošno kažejo na prikaznaprava se ni bistveno spremenila v primerjavi s tabletami tretje generacije. Diagonala iPad mini 4 je 79 palcev, ločljivost je 1536 x 2048 slikovnih pik. Zaslon podpira multitouch tehnologijo z do 10 hkratnimi dotiki.


  iPad mini 4 ima odlične kote gledanja. Slika na zaslonu je živa, jasna, obilna. Vse to je posledica dejstva, da je kakovost zaslona v modelu popolnoma enaka kot pri Air iPad 2. Poleg tega je podjetje "Apple" odstranilo plast zraka med zaščitnim steklom in zaslonom. Opozoriti je treba, da je svetlost naprave zdaj na odlični ravni. V slabih svetlobnih pogojih ni potrebno, da ga postavite na maksimum. In to ne more, ampak prosim. Danes iPad mini 4 ponuja enega najboljših zaslonov med kompaktnimi tabletami. Očitno je samo Samsung Galaxy Tab S280 zaobišel Apple glede kakovosti zaslona.

  Naprava sistem

  Seveda, gadget operacijski sistem postane zelo pomembna komponenta. Dejstvo je, da iPad mini 4 pregled, ki pride na misel, deluje z iOS 9. To je povsem nova različica operacijskega sistema. Pripomoček "Izpolnite" vam omogoča prenos in namestitev novih izdelkov Apple. Samo to, kar potrebujete!
  Zadovoljstvo je imeti ogromno število aplikacij in iger za "iPad mini 4". Delo z iOS 9 naredi tableto kompaktno večnamensko središče. S pomočjo najnovejših programov lahko delate in se sprostite, zato je užitek preživeti nekaj časa. Hitrost naprave tudi ne pušča ravnodušnih. Kot že omenjeno, glavne značilnosti ipad omogočajo delo z iOS 9 brez zavor, medtem ko iPad mini 3 operacijski sistemzačne "ugrizniti".

  O moči

  Katere druge funkcije ima Apple iPad mini 4? Pregled tega pripomočka kaže na razpoložljivost znatne moči strojne opreme. Med velikimi spremembami v napravi se imenuje novi čipov Apple A8 in tudi dober RAM. Pričakuje se 2 GB. Te značilnosti so pomembne za vsako moderno napravo. Novi zmogljiv procesor skupaj z RAM-om in optimizacijo operacijskega sistema vam omogoča, da občutite, kako dober je pripomoček v rokah lastnika. iOS 9, kot je že bilo omenjeno, deluje z iPad mini 4 hitro, brez zavor in "napak". Lahko pokličete "iPad mini 4" univerzalno napravo. Kot že omenjeno, je idealno za delo, učenje in sprostitev. Najnovejše igre bodo predstavljene na Apple iPad mini 4 pregledu, ki je predstavljen s pozornostjo, brez zavor, "zamikov", "glitches". Na uporabniški napravi se naprava tudi hitro odzove. V prejšnjih različicah tabličnega računalnika so pogosto prisotni "odhodi" iz aplikacij zaradi pomanjkanja RAM-a. V iPad mini 4 ni takšnih primerov.

  Dolžina dela

  Sodobni lastniki tablic in pametnih telefonov se pogosto pritožujejo zaradi pomanjkanja močne baterije v tem ali drugem pripomočku. Kaj naj rečem o iPad mini 4? Pregled mobilnega pregleda poudarja dolgo življenjsko dobo baterije. To pomeni, da je baterija tablice zadovoljna s svojo močjo. Kapaciteta baterije je 5124 MAG. Uporabljena tehnologija Li-On. Lastniki tablic poudarjajo, da se, ko je zaslon izklopljen, iPad mini 4 teče dlje kot njegovi kolegi. Treba je opozoriti, da med igro približno eno uro na dan in povprečne nastavitveČas svetlosti tabličnega računalnika brez ponovnega polnjenja je približno en teden. To je zelo dober kazalnik. Seveda, z aktivno uporabo iPad mini 4 bo izpraznjena hitreje. Kljub temu bo delo s tabličnim računalnikom še vedno mogoče za nekaj dni. Lahko rečemo, da je "Idaho Mini 4" otrok Applea. Nekateri govorijo o tem, da je treba napravo napolniti enkrat na teden.

  Kot kamera

  Vse sodobne tablice in pametni telefoni so opremljeni z množico dodatnih funkcij. Na primer, težko si je predstavljati napravo brez fotoaparata. V iPad mini 4 pregled je skoraj popolna, obstaja več načinov, da video in fotografije. Zagotavlja sprednjo kamero s kakovostjo 12 milijonov slikovnih pik. To je dovolj za video klice in sephi. Ne pričakujte od sprednje kamere mojstrovin - odstranjuje dobro, vendar kakovost še vedno pušča veliko za željo.
  Zadnja kamera vam omogoča fotografiranje pri 8 MP. Podrobnosti o prejetih fotografijah niso slabe, vendar so slabše od Galaxy Tab. Kljub temu za napravo ipad ne deluje dobro. Slike so nasičene, svetle, sveže. Nekateri poudarjajo odlično delo prednje kamere, kljub nizki kakovosti. IPad mini 4 je naprava, ki vam omogoča snemanje odličnih slik in videoposnetkov! Včasih pride do hrupa, vendar niso zelo opazni.

  Memory

  Na trgu za sodobne pripomočke lahko najdete ogromno iPad mini 4. Pregled tabličnega računalnika kaže, da ta naprava ne omogoča razširitve pomnilnika za uporabniške podatke. Ta funkcija potiska nekatere kupce. Navsezadnje morate vnaprej razmišljati, kolikoMesta v tabličnem računalniku bodo dovolj za igre, aplikacije, glasbo in aplikacije. Odvisno od pomnilnika se stroški pripomočka razlikujejo. Kaj bi lahko bil iPad mini 4? Pregled 4PDA kaže, da so našli naslednje modele:
 • 16 GB;
 • 64 GB;
 • 128 GB.
 • Poleg tega je treba pozornost nameniti podpori povezovanja. Obstajata obe Wi-Fi prijazni tableti in omogočata, da se dodatno povežete z LTE.

  Cena

  iPad mini 4 je drag. Prav takšna razsodba naredi praktično vse lastnike tabličnega računalnika. Očitno je visoka cenovna oznaka glavna pomanjkljivost pripomočka. Do danes lahko najdete iPad mini 416 GB za približno 27-30 tisoč rubljev. Kot smo že omenili, je cena tablice odvisna od količine vgrajenega spomina in prisotnosti /odsotnosti LTE. "IPad mini 4" na 128 GB z Wi-Fi in TLE stane približno 60.000 rubljev. Vendar pa stroški Appleovih izdelkov niso presenetljivi. Vsi vedo, da so iPad, iPhone in iPod drage in kakovostne opreme!

  Mnenja

  Tu se je končal pregled iPad mini 4. Kaj je novega s tem tabličnim računalnikom? Kaj se razlikuje? Odgovori na ta vprašanja ne bodo več povzročali težav. Kaj menijo lastniki o tem, da se pripomoček preučuje? Misli se razlikujejo. Toda najpogosteje, "iPad mini 4" ostaja večinoma pozitivne ocene. Lastniki poudarjajo, da je ta tableta zmogljiva in vsestranska naprava. S pravilno izbiro pomnilnika, ne bo nobenih pritožb glede pripomočka. Ali je strošek iPad mini 4 potisnil stran. Odlična naprava - to je tisto, kar označujejo kupci "Airpad min 4". Da, cena je precenjena. Hkrati pa je naprava zadovoljna z delom. To je igratablete in delavec. Ni vsak pripomoček ima podobne značilnosti! Pozornost je bila namenjena iPad mini 4. Pregled in izkušnje z uporabo tabličnega računalnika, ki smo ga opisali prej, nam omogoča, da ocenimo, kako dobro naprava deluje. Naj ga kupim? Če cenik na pripomočku ne odvrača, potem je delo z "Ayapad mini 4" očitno treba! Še posebej za vse oboževalce Apple!

  Sorodne publikacije