Kako priti do življenja v WoW?

WoW je svet vojaških plovil, najbolj priljubljena multiplayer igranje vlog v tem tisočletju. Skupni online igralci so v določenih časih presegli deset milijonov ljudi iz vsega sveta. Nenehno posodablja in ponuja igralcem nove teste, ta igra je bila in ostaja splošno priznana kot najboljša. Zbiranje gora - jahanje je le ena od redkih lekcij, ki jih igra lahko ponudi, vendar je zelo priljubljena med igralci.

Raid in WoW

Na začetku svojega obstoja je bila igra veliko manj bogata. Raidi - epske bitke s šefi celotne vojske igralcev, so bili bolj zapleteni, redki in so vzeli veliko več časa kot zdaj. Z razvojem igre so morali razvijalci ponuditi igralcem več nagrade, dodati predmete in spretnosti. Vrhunska vozila, pridobljena kot plen od šefov, so postala ena takšnih inovacij. Če prej vse take mount dobil kot nagrado le srečen, ki spadajo iz šefi z izjemno nizko verjetnost 1-3%, nato pa z razvojem igre razvijalci spremenili pristop.


Ravni kompleksnosti napadov

Prvič so bile v tretji in najbolj priljubljeni aplikaciji - "Jeza kralja Licha" predstavljene nove stopnje težavnosti za racije. Potem, kot eksperiment, so ustvarjalci igre dodali šefom racije Ulduar, zadnjemu v času zapletenosti racije, določenih pogojih, s tem da so izpolnili igralce, ki so povečali kompleksnost šefa in izboljšali izpad svojega plena. Ampak, ker so bile zelo težke bitkeNi vsakdo zanimiv poudariti pomen tistih igralcev, ki so se spopadli z njimi, so se razvijalci odločili, da bodo spodbujali igralce. Podobna metoda je bila zagotoviti izgubo jahalne živali od šefa, ki je bil ubit pri največji kompleksnosti. Igralcem je bil ta pristop všeč, razvijalci pa so šli še dlje - stopnjo kompleksnosti napadov so delili tudi na "normalno" in "herojsko".


WoW - Cataclysm

V četrti prijavi za WoW, Cataclysm, so se ustvarjalci igre držali istega koncepta. Final Boss Addition - Deathly Halloween Dragon, je bil na voljo tudi v različnih variantah težav. Po tem, ko so ga premagali, je igralcem zagotovljeno, da bodo prejeli imetnika življenja. To je jahalni zmaj, podoben po obliki priljubljenemu značaju igre - Alexstrazu. Prevozno sredstvo je padlo na eno za vse igralce v napadu, tako da so bili prejeti le tisti, ki so šefa namenili umor. Vprašanje, kako dobiti služabnika življenjskih imetnikov, se potem ni pojavilo. Pravkar si moral premagati šefa in biti tako vesel, da je zmaj dobil ravno za tebe.

Napredovanje igre

Vendar pa igra ne miruje. Znaki pridobivajo moč. Zdaj, da bi premagal Deathwing enega za drugim, lahko vsak igralec doseže najvišjo raven. Zato, da zapustijo imetnika življenja v igri, vendar ne, da bi ga vsakomur, razvijalci preprosto odstrani svojo zajamčeno izgubo, tako da ostane priložnost, da se približno 2-3%. Zdaj, da bi ga dobil, moraš samo upati na srečo. Vendar pa obstaja tudi alternativni način, da dobite služabnikaživljenje beregine - na črnem trgu. Verjetnost njegovega videza je zelo majhna, cena pa bo izjemna. Lahko pa poskusiš srečo.

Sorodne publikacije