Koda za GTA: San Andreas za zdravje je neskončna

"GTA: San Andreas" je eden najbolj priljubljenih delov neverjetno uspešne serije računalniških iger. Prav ta del se je štel za najboljši, dokler ni svet zapustil "GTA 5", ki je uspel ujemati "San Andreas" v smislu uspeha. Čeprav se je igra pojavila pred mnogimi leti, do sedaj veliko igralcev še vedno igra z njim z veseljem. Nekdo gre skozi naloge parcele in nekdo uživa v veličastnem odprtem svetu, v katerem lahko ustvarite neverjetne nemire.


Najpogosteje se v tem primeru uporabniki obračajo k goljufijam, zaradi katerih je zabava še bolj živa in barvita. Na primer, na GTA: San Andreas je kodeks o zdravju, o katerem bomo razpravljali v tem članku. Če natančneje rečemo, obstaja več takšnih kodeksov: nekateri od njih neposredno vplivajo na zdravje, drugi pa vplivajo na sekundarne kazalnike. Na splošno, če želite vedeti, kako uporabiti kodo na GTA: San Andreas "o zdravju, potem stopite v stik z naslovom.

Zakaj ponovno zdravje?

V igri GTA: San Andreas ima vaš lik določeno zdravje, ki se skrči, ko se zlomi. Torej, ko je vaše zdravje izčrpano, bo lik umrl, zaradi česar boste morali prenesti shranjeno igro. Ali pa lahko to "smrt" razlagamo tako, da vaš lik zgubi zavest in pride v bolnišnico. Zato ne morete prenesti shranjene igre, ampak samo še igrajte,v najbližji bolnišnici. Vendar pa morate razumeti, da bodo vsa orožja, ki jih boste odstranili, pravzaprav toliko prihrankov.


Zato morate skrbeti za obnovitev zdravja. V igri obstaja več načinov za vrnitev v obrazec, kot je iskanje posebnih predmetov, ki obnovijo zdravje trgovine, se pritožijo na ustrezne znake in tako naprej. Toda vse te metode zahtevajo čas in trud za izvedbo. Veliko ljudi prosi za kodo na GTA: San Andreas za zdravje. Na srečo ste našli pravi članek. Tukaj boste izvedeli vse, kar potrebujete za vnos kode na GTA: San Andreas v zdravje, kolikor se zgodi goljufija, ki vpliva na zdravje dogodkov.

Kako vstopiti v goljufije?

Seveda je vredno začeti s tem, kako res morate vnesti kode za "GTA: San Andreas". Neskončno zdravje je nekaj, kar privablja številne igralce, a ne da bi vedel, kako vstopiti v goljufijo, bodo zaman. V mnogih računalniških igrah obstaja posebna konzola, ki jo morate sprožiti s pritiskom na določeno tipko. GTA: San Andreas nima take konzole in pogosto zamenjuje igralce. Izkazalo se je, da v tej igri morate vnesti kodo neposredno v igri. Če uspete, bodo začele veljati kode. Če ne, morate poskusiti znova. Naloga je zapletena zaradi dejstva, da na zaslonu ni mogoče videti, ali pravilno vnašate besedilo, zato bodite zelo previdni.
Prav tako je treba omeniti, da je gumb F standardNastavitve krmiljenja so odgovorne za lik, ki sedi v ali izven avtomobila. Torej, če imate to črko v svoji kodi, je ne smete klicati, ko vozite avto. No, zdaj veste, kako uporabljati goljufije, zato je čas, da razmislite, kako je "GTA: San Andreas" goljufija kodo o zdravju.

Ponovna vzpostavitev zdravja

Prvi goljufija, ki jo mora upoštevati GTA: San Andreas je kodeks za maksimalno zdravje. Če vstopite, bo vaše zdravje takoj doseglo najvišjo oceno. To je zelo uporabna koda, ki vam bo omogočila, da ne izgubljate časa v kritičnem položaju pri iskanju predmetov in znakov, obnovite moč in to storite takoj. Za to morate vnesti HESOYAM goljufija. Bodite pozorni na dejstvo, da ta goljufija ne obnavlja samo zdravja. Vendar pa vam daje poln oklep, ki bo zaščitil lik pred izgubo, pa tudi 250 tisoč dolarjev za stroške. Zato je ta koda izjemno uporabna in jo lahko uporabite tudi, ko je vaše zdravje dobro, vendar je denarnica nenadoma prazna. Vendar je to samo ena koda za zdravje in oklep. "GTA: San Andreas" je igra, ki ima nekaj zanimivih ekip.

Neomejeno zdravje

Kakšne so tematske oznake za "GTA: San Andreas"? Popolno zdravje vam je že postalo dostopno, zdaj pa je čas, da ugotovite, kako narediti, da vaše zdravstvene lestvice ne izginejo. Za to potrebujete kodo BAGUVIX, ki daje delno nesmrtnost. Zakaj delno? Dejstvo je, da ta koda ščiti vaš likizgube, ki izhajajo iz strel, udarcev in eksplozij, to je od vseh dejanj, usmerjenih neposredno proti njemu. Toda ob istem času v igri obstaja veliko načinov, kako se lahko poškodujete sami, na primer, da padete z višine ali se utopite. Zato ne smete računati na ta goljufija kot zdravilo.

Dihanje pod vodo

CVWKXAM je koda, ki se neposredno nanaša na eno od situacij, opisanih v prejšnjem odstavku. Pri padcu v vodo se vaš lik lahko utopi, če nima dovolj kisika. Zato se morate čim prej vrniti na kopno, da ne boste umrli. Niti prva niti druga koda vam ne bosta pomagala, zato je vredno sprejeti goljufanje, ki je bila omenjena prav zdaj. To vam daje neomejeno zalogo zraka, ki vam omogoča, da ostanete pod vodo, kolikor želite.

Lakota

Drug način za umiranje v tej igri je stradanje. In morate poznati goljufanje, ki ne bo dopustilo, da vaš lik umre zaradi pomanjkanja hrane. Posledično ima vaš lik določeno količino maščobe v telesu, ki se začne zažgati v primeru, da niste jedli tri zaporedne dni. Ko se zgori vsa maščoba v telesu, bo vaš junak začel stradati in bo zato izgubil zdravje. Lahko ga obnovite s prvim branjem, vendar je veliko bolj priročno uporabiti kodo AEDUWNV, zaradi katere je znak vedno večen. To pomeni, da maščoba v njegovem telesu ne bo več izgorela (vsaj zaradi pomanjkanja hrane).

Adrenalin

No, zadnja goljufija, ki jo lahko pripišemo tej skupini, je MUNASEF. Če začneteHitro izgubite zdravje v boju, lahko shranite adrenalinski režim. To je priljubljen strelec način, v katerem čas upočasni, in boste lahko bolj udobno ukvarjajo s situacijo in se ukvarjajo z nasprotniki. Poleg tega ta način omogoča tudi neverjetno moč v tej igri. Vendar pa morate za njegovo uporabo akumulirati adrenalinsko oskrbo, kar ni enostavno. Torej, če ste v kritični situaciji, lahko uporabite ta goljufija za pobeg. Lahko pa jo uporabite tudi za zabavo.

Sorodne publikacije