Napaka pri sintaksi pri razčlenjevanju analize paketa. Kako rešiti ta problem

Ste že kdaj slišali za sintaktično napako pri poskusu zagona datoteke v računalniku ali napravi Android? Če je tako, ne obupajte: s to težavo je veliko težav. Ta članek vam bo povedal o vzrokih te napake in kako jo odpraviti. Ko poskusite odpreti katero koli datoteko, se na zaslonu računalnika prikaže sporočilo o sintaktični napaki v imenu datoteke, mapi ali drugem. Najverjetneje se težava pojavi zaradi napačnega imena programa. V naslovu so lahko na primer nesprejemljivi znaki ali angleški črki v drugih jezikih. Uredite ime datoteke in ta napaka naj izgine. Morda boste morali zagnati tudi preverjanje za pogon, na katerem je nameščen program (sama naprava bo zaznala težavo in se znebila) ali znova namestila operacijski sistem. Kaj naj storim, če obstaja sintaktična napaka s sintaktično analizo paketa Android?


Bistvo napake

Za nekatere ljudi sporočilo o takem problemu ne bo jasno. Navsezadnje ni jasno, kako popraviti takšno napako. To je treba razumeti na naslednji način - sistem ne more namestiti aplikacije zaradi težav pri razčlenjevanju. Kako ravnati v takšni situaciji?

Napaka pri razčlenjevanju analize paketov. Kaj storiti?

Eden od glavnih razlogov za to napako je zastarela različica Androida v vaši napravi. Kako ugotoviti, katera različica operacijskega sistemasistem na vaši napravi? Pojdite na "Nastavitve" - ​​"telefon" (ali "O napravi"), kot je prikazano na spodnji fotografiji.
Potem morate pogledati zahteve za igro, ki jo želite namestiti. Če različica operacijskega sistema pametni telefon pod program, ki ga je proizvajalec, namestite igro ne bo delovalo. V tem primeru morate posodobiti vdelano programsko opremo telefona, da zaženete program.


To lahko storite tako, da izberete "Nastavitve" - ​​"Obnovitev sistema". Ali je še vedno mogoče rešiti sintaktično napako pri razčlenjevanju analize paketov? Iščete lahko prejšnje različice iste aplikacije. Možno je, da so nadgradnje podprle nižje različice Androida. Včasih na različnih mestih obrtniki optimizirajo igro na zahtevo uporabnikov in neodvisno zmanjšajo zahteve za operacijski sistem. Spremenjene različice se pojavijo čez nekaj časa po izvirniku, zato je pomembno, da imate potrpljenje. Ne pozabite, da obstajajo programi, ki so združljivi le z nekaj napravami in nekaterimi procesorji. Takšne igre ne boste mogli zagnati, tudi če imate Android 4.0 ali novejšo različico.

Dodatni načini za odpravo težave

Nekateri uporabniki imajo tudi možnost odstraniti sintaktično napako pri razčlenjevanju analize paketa, da omogočijo razhroščevanje USB v konfiguracijskih nastavitvah naprave v načinu za razvijalce. v tem primeru začasno zaustavite zaščitno programsko opremo za namestitev igre, če ste seveda prepričaniv programu za varnost naprave. Drug razlog za sintaktično napako pri razčlenjevanju analize paketov je kršitev celovitosti datoteke, ki jo želite namestiti. Morda je bila poškodovana na mestu, kjer ste ga prenesli. Zato namestite datoteko iz drugega vira. Prenos datoteke lahko med prenosom ne uspe, zato poskusite znova prenesti program.

Povzetek

Torej, ne glede na to, kaj je povzročil problem, vam bodo zgornji koraki pomagali pri zagonu želene aplikacije. Sintaksna napaka je pogost pojav. Še vedno pa ga lahko premagate, na primer, posodobite vdelano programsko opremo naprave, prenesete drugo različico igre ali v celoti prenesete datoteko.

Sorodne publikacije