Kaj naj storim, če je prišlo do napake Steam pri zapisovanju na disk?

Vsak dan v Steamu je na milijone nakazil, nakupov, vendar še več prenosov. Toda vse ima svoje zapletenosti, ki so, če jih ne upoštevamo, precej neprijetne in dolgotrajne težave, na katere je treba odgovoriti dolgo in dolgočasno. V tem članku bomo razpravljali o tem, kako odpraviti napako Steam pri zapisovanju na disk, kot tudi celovito analizo problema in preprečili njegovo pojavitev v operacijskem sistemu. Ta članek je priporočljiv za ljudi, katerih računalniki so zastareli.

Vzroki parne napake pri pisanju na aplikacijski disk

Čeprav so v sodobnem svetu trdi diski slabši od vodilnih položajev svojih sprejemnikov, imenovanih SSD, večina uporabnikov CIS še vedno uporablja trde diske. Konec koncev so precej zanesljivi, preizkušeni in o načinih reševanja problemov z njimi ne pozna vsakega psa. Vendar pa nekateri uporabniki naredijo precej neumne napake, ki vodijo do neželenih posledic, na primer pretepenih sektorjev trdega diska. Predmet tega članka se sliši kot napaka Steam pri zapisovanju na disk. Treba bo pojasniti, da je trdi disk brutalen le z besedami. Za njim, kot tudi drugim nosilcem informacij, je potrebna pravočasna oskrba.


Številni uporabniki redko defragmentirajo, kaj šele po ponovni namestitvi operacijskega sistema. Napaka, na katero se nanaša članek, je najpogosteje posledica okvare trdega diska, ne glede na to, ali je boljšitrmasto ali razdrobljeno dokumentacijo. Zato je smiselno rešiti problem iz njega, kar bomo storili v naslednjem delu članka.

Kako popraviti napako Steam, ko pišete na disk

Za začetek se prepričajte, da je na particiji trdega diska prostega pomnilnika. Treba je omeniti, da nekateri virusi zamašijo trdi disk z napačnimi datotekami, zato priporočamo, da pred čiščenjem pregledate particije, nato priporočamo, da počistite predpomnilnik brskalnika, nepotrebne datoteke in ostanke izbrisanih programov - to močno poveča količino prostega prostora. Če ste leni, da to storite, potem samo namestite čistejši program, kot je Cleaner.

Postopno odpravljanje napake s paro pri pisanju v pogon:
  • Preverite, ali je na trdem disku prostora. Če ni prostora, odstranite nepotrebno.
  • Spell defragmentation trdega diska - to je precej pomaga sprostiti prostor.
  • Preverite sistem za iskanje zlonamernih datotek.
  • Poskusite onemogočiti aplikacijo Steam, ko zaženete sistem. Možnosti zagona v tej aplikaciji so takšne, da takoj začne iskati posodobitve in jih prenesti, zato vam priporočamo, da ročno omogočite Steam, nato pa takoj izklopite posodobitve in prenesete le potrebne.
  • Če vam vse možnosti niso pomagale, vendar imate v računalniku nameščen protivirusni program, potem pa poskusite onemogočiti, nekateri uporabniki opozarjajo, da je vzrok težave antivirus.
  • V zaključku

    Upamo, da se napaka v pari pri pisanju na diskNiste več zaskrbljeni, ampak za popolnost morate povedati naslednje: temeljita in pravočasna oskrba računalnika vas bo zagotovo rešila od številnih težav, vključno s trdim diskom.

    Sorodne publikacije