Princesa princesa: mimo igre

V igri "Izobraževanje princese" bo mimoidoč uporabnika vrgel na vzhod, v času vladanja sultanov. Projekt na humoren način prenaša različne dogodke, vključno z erotičnim značajem. Pogosto bo igralec moral izbirati ali iskati rešitve za uganke, zato morate vedeti, kako rešiti nekatere zapletene uganke.

Začetek igre

Začne se v igri "Izobraževanje princese", ki prehaja ob prihodu v mesto in se pogovarja s sultanom Jafarjem. Ta lik daje junaškim nalogam v treh smereh - organizacijo poroke, prikrivanje ljudi svoji strani in prepričevanje princese Jasmine, ki ne želi biti suženj tirana. Vse to daje junaku 20 zlata in jih je treba uporabiti za nadaljnje zaslužke. Po vseh pogovorih se bo odprl zemljevid mesta. Na spodnji levi strani zaslona morate izbrati trgovino in kupiti ženski plašč za 10 kovancev. Potem pošljite Jasmine na trg. Prvi dan bo dvakrat plačala za nakup oblačil.Takšne naloge

"Vzgoja princese" prehaja iz naloge "hrana za berača". Igralec mora pristopiti k znaku Crocusus in ponuditi informacije za hrano. Po tem, pojdite na trg, kjer lahko kupite sadje po ceni 50 zlata. Problem je pomanjkanje denarja, zato se morate pomakniti še nekaj dni. Pripeljite sadove ubogih in on bo cenil Jasmine. Po vrsti pogovorov bo odprt dostop do novega dela - čiščenje hiš četrti revnih. Naslednji dan se bo odprlo novo iskanje"Družinska sovražnost", ki bi morala biti odprta za nove delovne pogoje za princeso. Na trgu bo Beslam prosil, da svojemu bratu pošlje eno dragoceno škatlo, saj ga sam ne želi videti. Jasmine je treba nemudoma poslati na delo. Na poti do kurirja se igralcu ponudi, da odpre paket. Ne delajte tega, ker je trgovec poslal relativno na past v obliki iskreče gorljive tekočine. Maslava lahko opozarjaš na grožnjo, nato pa se mu odpre nova naloga.Nadaljevanje odlaza

Naslednja v igri "Izobraževanje princese" Maslach predlaga, da bi bratovega šotora vrgli trgovcem z odpadki. Igralec se lahko strinja, da bo pomagal pri tej zadevi, in zjutraj, da se vrne na Beslame. Jezen človek bo rekel, da je njegov brat prečkal mejo in prosil za mnenje junaka. Lahko se odzovete, kot želite, saj to ne vpliva na nadaljnji razvoj dogodkov. Heroju bo ponoči, da bo ponoči prišel v Beslame, in do takrat bo pripravil novo presenečenje za svojega brata iz gostilne. Po delu na ta dan, Jasmine ne bo delovala zaradi zlomljene vaze v eni od hiš. Po prihodu na ta kraj bo Beslam obvestil o izselitvi svojega sorodnika iz najljubše ustanove. Mora biti obešena na vrata. Na mestu misije vas bo pozdravil Maslab in rekli boste, da potrebuje pomoč od junaka, saj je utrujen od bratovega smeha. Prosil vas bo, da pridete in razpravljate o njegovem načrtu z njim. Potem v igri "Izobraževanje princese", ki preide iz Akaburja, bo spet pripeljala do njegove hiše, kjerJasmine bo podala poročilo o vsakodnevnem delu na čiščenju hiše.

Splošni nasveti

V projektu "Izobraževanje princese" prehod ni zelo raznolik. Uporabnik bo moral izpolniti trinajst podobnih nalog, ki so večinoma sestavljene iz dialogov z različnimi znaki. Vsaka uspešno zaključena misija bo odprla dostop do novega dela Jasmine. Nekateri od njih bodo morali v trgovini kupiti oblačila, od katerih je najdražja tristo zlata. Kot napredek v projektu, bo poslušnost princese rasla in tudi višina njenega zaslužka. Prepoznan bo na ulicah in v to izgubil zaupanje. Tako se lahko vse tri naloge sultana izpolnijo v skladu s predvideno potjo. Prehod enega iskanja traja približno 15-20 minut, kar pomeni, da se lahko celotna parcela ujame v tri ure igre.

Sorodne publikacije