Stripes v Varfeys različnih vrst

Proge v "Warface" so zanimive za vsakega igralca, saj kažejo njegovo znanje drugim uporabnikom. V članku je v celoti opisano, kaj si predstavljajo, zakaj so potrebni in kako so doseženi. Te informacije so lahko koristne za vsako osebo, ki se odloči za zabavo projekta.

Katere so standardne sorte

Betfeysovi popravki igrajo vlogo najpomembnejših dosežkov na igralnem računu. To je znak, da je oseba v projektu preživela veliko ur, kar dokazuje spretnost in trdo delo. Če imajo člani ekipe značke v ekipi, ne morete skrbeti za skladnost in profesionalnost. Takšni ljudje so vrednoteni v vsaki skupini, skupne misije z njimi so užitek, zato so vsi igralci pripravljeni na to.


Eden izmed najlažjih dosežkov na seznamu bo ubijanje petnajst tisoč sovražnih znakov določene vrste orožja. Med njimi so puške in hladne sorte. Ta vrsta trakov se imenuje strokovnjak za absolutno raven. Razvijalci projekta, ki izdajajo ta znak, pojasnijo, da je to mojster boja v svojem slogu.

Druge vrste

Bettyvi pasovi vseh vrst niso lahko pridobiti in igralec bo moral preživeti več ur, da bo dobil vsaj enega od njih. Če je uporabnikom všeč PVE dirke in prehodi različnih misij, potem morate izbrati hardcore težave, če želite zagnati način Absolute Power in poskusiti končati prvih sto. Potem je žig "Agent z izkušnjami" zagotovljen. ZaLjubitelji bitk z drugimi igralci imajo vrsto dosežkov. Za pridružitev seznamu prvih 100 najboljših igralcev v načinu "Absolute Power", vendar iz bitk proti resničnim sovražnikom, se izda naslov čarovnika.


V "Warfaceu" so črte, ki jih je mogoče videti v posameznih kopijah. Na primer, "Prenapolnjena moč", ki se izda samo tistim, ki so uspeli osvojiti prvo mesto v PVP napadih zgoraj omenjenega režima. Ta lik za lik je najboljša nagrada in dokaz spretnosti. Obstaja tudi nagrada za pet povabljenih napotitev, ki so izpolnili vse naloge v programu za povabila prijateljem. Če lahko igralec v igro pritegne takšne ljudi, mu bodo dali dosežek "Navdih".

Črte za operacijo "Pripyat"

Z dodatkom igre, ki uporabnike pošilja na incidente v Černobilu, so se uporabniki takoj začeli zanimati za možne dosežke. Stripes za "Pripyat" za "Vafeys" dobil precej preprost. Moraš samo obvladati enega od razredov znakov (inženir, zdravnik, ostrostrelec, napadalno letalo), zbrati dobro ekipo in začeti prenašati kompleksnost "pro". Če je to mogoče vsaj enkrat, potem bodo razvijalci podelili profil dosežka "Raziskovalca območja".
Za same hardcore igralce, so naslednji pasice za Pripyat v Warface zagotovljeni kot "Stalker-Veteran" in "Gamma-žarki". Prvi dosežek vključuje izpolnitev enakih pogojev s prenosom kompleksnosti "prednosti", vendar brez ene same smrti. Druga nagrada se lahko dobi šele po 222 dvojnih ubojih nav Černobilu. Vprašanja o tem, kako dobiti "FreeBSD" obliž te vrste, ne bi smela nastati. Potrebno je samo vztrajati pri usposabljanju, streljanju, timskem delu in učenju zemljevida.

Novoletne značke in tako naprej

Na predvečer zimskih počitnic so najbolj priljubljeni novoletni zapleti "Warface". Teh je malo, vendar pa se vsak uporabnik želi dodati v zbirko. Glavna izmed njih bo zbirateljski dosežek, povezan z novoletnim maratonom. Razvijalci ga redno porabijo in vsakič dajejo nov znak. Praznično razpoloženje bo tudi nagrajeno za boj v novoletni različici režima "Preživetje", še posebej na zemljevidu "Sibirija". Tukaj petkrat zaseda prvo mesto v rating bo dal barvito nagrado s tematsko zasnovo.
Prav tako je zagotovil novoletne zaplate v "Warface" enkrat, 50 in 100 vodilnih položajih. Prav tako je treba opozoriti, da je članek omenil samo tematske dosežke, pa tudi najbolj priljubljene. Avtorji projekta so zagotovili transparente za operacije, posebne umore, ugrabitvene točke, tekmovanja v kibernetskem športu in še veliko več. Nekatere od njih je mogoče doseči s preprosto, ljubečo igro, druge pa samo z vztrajno željo, da bi dobili takšno pisalo.

Sorodne publikacije