Alternativni način za Cyrusa v "Witcher 3: Wild Hunt".

Nedvomno se je izkazalo, da je bila igra "Witmak-3" kanonična v primerjavi s knjigami. Številni znaki so bili nagnjeni k manjšim spremembam, toda v korenu so ostali zvesti kanonu. Zirilla je eden ključnih znakov, ki so predstavljeni v igri. Nato bo predstavljen njegov opis in alternativni način Ciri.

Opis karakterja igre

Preden začnete opisovati alternativno metodo Cyrusa, je vredno spoznati značaj in se naučiti njene vloge v igri. Že dolgo je takih govoric, da bi čarovnik lahko namesto tega zahteval svojo naključno pravico namesto običajne nagrade. To je, da je ta prisega, da bo čarovnik dobil, kar je na stranki doma, ampak tisto, česar še ne ve. Izkazalo se je, da kupec ni vedel, da je njegova žena noseča doma, zato je bil Geralt počaščen, ker je prejel nagrado za presenečenje otrok.


V igri se Zyrlla pojavi s precej zanimivo zgodbo: Dick Hunting jo preganja, ki želi zaradi njene krvi dobiti dekle. Starejša kri ima neverjeten čarobni potencial, zato je za Lov. Njena pot je polna smrtne nevarnosti, toda za njihovo premagovanje pomagajte starim prijateljem čarovnic. Med igro lahko razumete, kako je Ciri dragocen protagonistu - raziskal je vse možne kraje, da bi ga le našel in se skril pred sablastnimi vozniki divjega lova. Z likom Cyrusa v "Widget-3" je precej močan, pogumen in trmast, vendar hkrati prijazen in ranljiv. Znakuspe povezati svojega igralca z dejstvom, da bo del poti moral upravljati cirilico.


Alternativni način Po opisu izvirne obleke se lahko upošteva kroženje.

Kanonični kostum: opis

Ker je bil Cyrus vzgojen v Caer Morchene, se je premaknila in se borila kot čarovnica. Zato bi morala biti njena oblačila, pa tudi alternativni način Ciri, čim bolj udobna. Dekleta Torsus je bila oblečena v belo srajco na čipki, na podlakti pa je pritrdila rokave usnjenih pasov. Roke so zaščitene z rokavicami, ki dosežejo komolec. Iz zgornjega dela stegna in prsnega koša lahko vidite pas v lisici v stezniku, na vrhu pa je lep izrezan srebrni pas. Na nogah nosite usnjene hlače brez okraskov, da ne bi ovirali gibanja, in dokončajte podobo nizkih čevljev do kolen na majhni peti. Preprosto obleka, v primerjavi z alternativnim načinom Cyrus v "Widget-3".

Opis kostuma z dodatkom

Razvijalci so se odločili, da bodo vsebino razredčili in izdali več brezplačnih dodatkov, ki v igro Widget-3 dodajo alternativni način za Cyrus in druge ključne znake. Opis njenega kostuma se mora začeti z lepo izrezljano ramensko blazinico, ki se nahaja na desni strani. Sledi rumena srajca, na vrhu katere je rdeča jakna. Dokonča oblačila na zgornjem delu telesa verige in pokriva le prsni koš. V rokah rokavic različnih dolžin, ki nimajo "prstov". Na nogah so naslikane usnjene hlače, nad katerimi so oblečeni povoji vezeni vzorci. Dokonča slikokovinske opore za kolena in škornje na peti.

Sorodne publikacije