Highscreen Verge pregled pametnega telefona: specifikacije, funkcije in pregledi

Nakup praktičnega in zanesljivega pametnega telefona za majhno količino denarja je precej zapleten. Toda rusko podjetje "Vobis Computer" je izdelalo poceni in visokokakovostni mobilni telefon pod blagovno znamko Highscreen. Pri izbiri pametnega telefona kupec najprej posveti pozornost značilnostim in na podlagi teh podatkov sprejme odločitev o nakupu določenega modela telefona. Vendar pa obstaja še en pomemben dejavnik - cena. Zato je vredno posvetiti posebno pozornost Highscreen Verge.

Verge je pametni pametni telefon s precej dobrimi lastnostmi, odličnim dizajnom in velikim velikim zaslonom. Vsak kupec telefona v škatli lahko vidi dokaj standarden set, ki vključuje:
 • pametni telefon;
 • polnilec;
 • slušalke;
 • garancijska kartica;
 • USB kabel;
 • navodila.
 • Vključena je tudi zaščitna folija, ki pa se takoj prilepi na zaslon telefona, tako da kupec ne bo moral nalepiti ali ga nositi na tiste, ki to lahko storijo. Vsi predmeti so lepo zloženi v škatlo iz ekološkega kartona. Prikazuje sam pametni telefon in na kratko opisuje njegove značilnosti ali barvite nalepke in risbe, vse je zelo preprosto in jedrnato ter tudi sam pripomoček.

  Videz

  Da bi razumeli celotno idejo razvijalcev, morate ugotoviti, kaj pomeni beseda Verge. Prevedeno iz angleščine - "obraz". Po prevajanju takoj postane jasno, zakaj ima zadnja stran pripomočkateksturirana površina, izdelana v obliki mozaika. Zahvaljujoč tej zasnovi, telefon dobi eleganten in nekoliko nenavaden videz.
  Vsa ta teksturna površina se zelo gladko premakne v spodnji del sprednje plošče. Preprosto povedano, celo v klasični klasični različici Highscreen Verge je precej eleganten in zanimiv videz.

  Ta zamisel o hrbtni plošči ni dobra le z estetske strani. Ko je telefon v roki, takoj postane jasno, da je težko priznati, saj zadnji pokrov ni gladka in ni spolzka. Na sijajnih površinah lahko vidite najmanjše praske, ki se lahko pojavijo zaradi nošenja pametnega telefona v žepu, vendar ga je v tem primeru težko opraskati. To je zlata sredina med estetiko in praktičnostjo.

  Kaj in kje se nahaja

  Skoraj vsa sprednja stran pametnega telefona je zasedena z zaslonom, nad katerim je zvočnik, s senzorji prileta in svetlobe okolice, kot tudi s sprednjo kamero z 2 MP. Na dnu je tudi standardna, tri tipke na dotik in mikrofon. Na desni strani je gumb za vklop /izklop in nadzor glasnosti. Na levi strani - mikro USB izhod in izhod za slušalke 35 mm

  Zadnji del kamere je 8 MP, blizu pa je majhna LED bliskavica, ki lahko služi kot navadna svetilka. Tukaj je tudi govornik.

  Zaslon

  Ta pametni telefon ima precej dober 5-palčni zaslon, katerega ločljivost je 1280 x 720 slikovnih pik. Zahvaljujoč trenutni tehnologiji OGS jeZračna plast med zaslonom in senzorjem zagotavlja boljši kontrast in precej velik vidni kot zaslona Highscreen Verge. Zaslon ima tudi dobro osvetlitev, kar daje normalnim pogojem uporabe pametnega telefona v poljubni svetlobi.
  Ločeno lahko opazimo odlično občutljivost senzorja. Podrobna slika je precej dobra. Na splošno Highscreen Verge prikazuje le pozitivna čustva, po želji pa lahko na njem udobno gledate filme in fotografije.

  Kamera

  Kamera ima ločljivost 8 milijonov slikovnih pik, lahko rečemo, da so podatki resnično zahtevani, saj so včasih pametni telefoni, katerih proizvajalci so prepričani, da imajo kamero z 12 milijoni slikovnih pik, a dejstvo je, da je kakovost veliko slabša od Highscreen Verge M Kamera tega telefona ima samodejno ostrenje. Kljub temu pa kakovost slike bolj vpliva na razsvetljavo. Fotografije, posnete na tem pametnem telefonu v običajnih dnevnih urah, so prijetne za naravni prenos barv slike. Telefon lahko snema videoposnetke v polni visoki ločljivosti. Slika je zelo vredna za enotno dobro osvetlitev, če pa se pogoji dramatično spremenijo, se kakovost fotografiranja takoj poslabša. Število okvirjev pade na 17 v normalnem načinu - 30.

  Operacijski sistem

  Pametni telefon Highscreen črna črta deluje na starejšem OS Android 4.4 mnogi pravijo, da je že dolgo moralno zastareli Vendar pa je preverjena s časom na uspešnosti, plus ni firmware. Slednje je mogoče pripisati profesionalcem, saj jih je velikoNe marate, ko ste prvič namestili veliko neuporabnih programov, ki jih je težko odstraniti.


  Zato so se proizvajalci tega telefona odločili, da lahko osebo, ki jo potrebuje, namesti na trg Play Market. Iz navedenega je varno sklepati, da je ta operacijski sistem precej primeren za ta telefon.

  Tehnični parametri

  Kar zadeva tehnične značilnosti, je vse tukaj tudi zelo dobro. Pripomoček ima 4-jedrni procesor s frekvenco 13 GHz, kar je povsem dovolj za normalno delovanje več aplikacij. Razvijalci so se odločili, da bo dovolj 1 GB RAM-a in da se ne motijo. Grafični čip Mali-400MP2. Povprečne tehnične lastnosti, ki so primerne za povprečne uporabnike, so precej dobre. Vse standardne aplikacije se hitro odprejo in delujejo brez "zavor". Hitrost vmesnika je tudi na dobri ravni. Highscreen Verge omogoča igranje preprostih in povprečnih iger. Za naprednejše uporabnike je telefon še vedno šibek. Vgrajeni pametni telefon ima 8 GB, vendar približno 20-25% obsega zaseda sistemske datoteke. Ampak to je dovolj za shranjevanje večpredstavnostnih datotek in fotografij. Poleg tega je vedno mogoče shraniti vse potrebne datoteke na pomnilniško kartico.
  Pametni telefon podpira vsa potrebna omrežja za našo državo - GSM /GPRS /EDGE (850/900/1800/1900 MHz). Obstaja možnost uporabe 3G-interneta. Pametni telefon ima dve SIM kartici. SIM-1 podpira 2 in 3G, SIM-2 pa je samo 2G. Zato je treba ugotoviti, kje in v kateri reži vstaviti sedem kartic. Obstajajo tudi Wi-Fi, ki so že znani vsemin Bluetooth. Lastniki avtomobilov lahko pripomoček uporabljajo kot GPS navigator. Pri preverjanju lokacije je bil pametni telefon ponovno prijetno zadovoljen. Našel je zahtevano število satelitov v manj kot minuti - zelo dober kazalnik. Highscreen Verge ima standardno zmogljivostno baterijo 2500 mAh, s to normalno obremenitvijo približno dva dni. Z bolj aktivno uporabo boste morali vsak dan polniti napravo.

  Stroški

  Ljudje s povprečno blaginjo si lahko privoščijo pametni pametni telefon Highscreen Verge. Cena tega modela telefona je v povprečju približno 7.000 rubljev. Za ta denar oseba pridobi precej dober in eleganten telefon, ki ima dobro montažo in funkcijo.

  Mnenja

  Na splošno pozitivni odzivi kupcev. Večina ljudi je zelo zadovoljna s kakovostjo zaslona Highscreen Verge. Zelo cenjen je tudi senzor, njegova visoka občutljivost in zanesljivost. Dobra kakovost sprejema, zvočnik in mikrofon.
  Mnogi pravijo, da ta pripomoček nima nič nadnaravnega, vendar je zelo dober in uporaben model za svoj denar. Kamera ima 8 milijonov slikovnih pik, kakovost fotografiranja - na ustrezni ravni, v video načinu, se zvok prenaša dobro. Negativne povratne informacije pogosto puščajo ljudje, ki so nezadovoljni z akumulatorjem, saj opažajo, da se telefon v nekaj mesecih polni vsak dan. Prav tako včasih obstajajo ocene o pregrevanju in zamrznitvi telefona, vendar so takšne misli pomembnemanj kot pozitivno.

  Značilnosti pripomočka

  Ker je telefon srednjega razreda, je težko poudariti nekatere svetle prednosti, ki jih drugi pametni telefoni nimajo, vendar morate paziti na naslednje točke:
 • izvirno obliko;
 • enostavnost uporabe, kljub velikemu zaslonu;
 • cena;
 • dober GPS;
 • Zaslon, ki ne zbledi pri močnem soncu.
 • Vsi drugi parametri telefona so precej standardni, vendar izpolnjujejo navedene lastnosti.

  Garancija

  Podjetje ponuja vsem svojim strankam garancijo za ta pametni telefon za 12 mesecev. V primeru okvare naprave servisni center zagotavlja brezplačno popravilo v 14 delovnih dneh, razen pomanjkanja delov v tem centru, vendar je to praviloma izjemno redko. Popravilo garancije je možno samo, če je do okvare prišlo ne zaradi krivde potrošnika. Oseba mora imeti izpolnjeno garancijsko kartico z navedbo datuma prodaje žiga prodajnega mesta. Prav tako morate shraniti škatlo in navodila pred koncem garancijskega obdobja. Brezplačno popravilo ni na voljo, če je telefon dobil vlago, da so mehanske poškodbe ali pa je sam človek poskušal popraviti. Zato je treba kupljeni izdelek obravnavati zelo previdno: nobeno podjetje se ne bo ukvarjalo s prostim popravilom v primeru preloma s strani potrošnika.

  Sklep

  Če želi oseba kupiti poceni, a hkrati kakovosten in funkcionalen pametni telefon, potempotrebujete Highscreen Verge. Zaslon na dotik, zaslon, baterija - vse na zelo dobrem nivoju za telefon srednjega razreda. Ima velik zaslon in telefon sam po sebi ni neroden in zelo priročen za uporabo. Pri običajni uporabi zadrži polnjenje 1-2 dni. Na soncu zaslon skoraj ne izgubi barv in ta zaslon je daleč od vsakega pametnega telefona z dražjimi modeli. Komplet vsebuje precej standardno opremo: slušalke, polnjenje, kabel USB, garancija, navodila. Edinstven dizajn naredi ta pripomoček nenavadno in vizualno daje vtis, da je ta telefon vreden veliko denarja. Na splošno, dober pametni telefon za malo denarja, je zdaj zelo težko najti nekaj podobnega.

  Sorodne publikacije