"Simčki 4: učenci". Datum izdaje

Ali sanjate postati rock zvezda, umetnik, zdravnik, programer, učitelj? Naredite eno profesionalno sanje ali preizkusite svoje znanje na različnih področjih. Potem je ta igra za vas. The Sims je priljubljen simulator življenja. Tu se lahko ne samo uresničite v kateremkoli izboru, ampak najdete tudi svojo ljubezen, ustvarite družino, rodite otroke in jih izobražujete. Igra je tako priljubljena, da se vedno pojavljajo novi deli in dodatki. Eden od njih je "Simčki 4: učenci".

Kaj osvoji igra?

Ta simulator je na voljo za nadzor ne enega junaka. Ko liki tvorijo družino, vam je na voljo tudi partner, tako kot rojeni otroci (ta funkcija bo na voljo od njihove specifične starosti). Toda največje zanimanje za igro je vedenje drugih junakov. Konec koncev je ta simulator pravi svet, kjer je vse odvisno ne samo od vas. Všeč znak je morda že v drugih pogledih, vendar je ljubezen do življenja mogoče najti na najbolj nepričakovanem mestu. In kaj je novi del "The Sims 4: učencev"?


Datum objave dodatka

Pred tem v igri ni bilo živali. Toda ustvarjalci so spoznali, da je to odlična tema za razvoj simulatorja. Tukaj, res, je kje razpršiti. Dodatek "The Sims 4: učenci", znan tudi kot "The Sims 4: Cats and Dogs", izdan 10. novembra 2017. Ta dan pričakujejo amaterji, da se igrajo s Simo. Kot je razvidno iz naslova, med novimi prebivalci sveta iger niso omenjene le mačke in psi, druge živali.

Značilnosti posodobitve

Kaj nas čaka v novi aplikaciji "The Sims 4: učenci"? Razvijalci so poskrbeli za ustvarjanje novega mesta. To ne bo le sodobna metropola, ampak boste našli številne privezi, parke in kraje za ribolov, kjer bodo vaše živali imele priložnost za zabavo. Izboljšan je bil tudi stil oblačil in urbana arhitektura.


Obstaja možnost samostojnega ustvarjanja živali po vaših željah. Toda hkrati, kot v resničnem življenju, bodo imeli neodvisen značaj in vas navdušili. Ne pričakujte zglednega vedenja v družbi. Pri ustvarjanju hišnih ljubljencev razvijalci so zbrali veliko podatkov o okoliških živalih. Zato se bodo mačke skrile na hladilnike psov, psi bodo lahko spali na kavču, ko bodo lačni pripeljali prazno skledo. In mračna mačka bo zavrnila uporabo umazanega pladnja. Zato skrb za virtualne hišne ljubljence ne bo tako preprosta. Zahvaljujoč temu simulatorju, lahko preverite svoje priprave za nov korak, če ste že dolgo sanjali, da boste v svojo hišo dobili žival.

Nove značilnosti

Glavna ustanova v "The Sims 4: učenci" je veterinarska klinika, ki jo lahko upravljajo sami igralci. Na tem mestu lahko delate ali pripeljete učence k pregledu in zdravljenju. Živali se bodo zbolele vsakih nekaj dni naključno in lahko vplivajo na slabo prehrano. Z razvojem veščin svojega veterinarja lahko skrajšate čas za anketo in izboljšate kakovost zdravljenja. Zdi se, da bodo prispeli registrirani za sprejem s hišnimi ljubljenčki v posebnem avtomatu. Po službi sopustite, da ocenite oceno. Delo veterinarja ni tako preprosto, ker je v igri okoli 20 različnih bolezni za učence, vse so različni simptomi in zahtevajo številne raziskave.
Veterinarsko ambulanto je mogoče zgraditi ali preprosto kupiti posebno opremo za zdravljenje. Nekatere spretnosti bodo pomagale pri zdravljenju bolnikov s štirimi nogami:
  • pomirjanje;
  • za dobro razpoloženje;
  • zdravljenje nekaterih bolezni;
  • "Ambrosia" lahko ponovno oživlja pokojno žival.
  • "The Sims 4: učenci" bodo zadovoljili igralce in številne druge posodobitve. Vse je preprosto nemogoče povedati, ker se vse tukaj dogaja na nepričakovan in čuden način, kot v samem življenju. Če ste že pripravljeni na igranje z novimi hišnimi ljubljenčki, ki bodo med hojo lovili ptice in vam prinesli presenečenja, potem vas bo novi Sims čakal!

    Sorodne publikacije