Samsung SCX-3405 - Na voljo MFP z odličnimi zmogljivostmi in zmogljivostjo

Napredne tehnične specifikacije kažejo, da je Samsung SCX-3405 južnokorejski proizvajalec, ki spada v razred pisarniških naprav. Dodatni argument v tem primeru je, da poleg običajnega kopirnega stroja, tiskalnika ali optičnega bralnika, lahko izvaja tudi funkcije faksa. Slednja značilnost se zahteva le v primeru pisarniške uporabe in ni potrebna v vseh drugih možnih aplikacijah.

Možne možnosti uporabe večnamenske naprave. Ali je proizvajalec vključen v komplet?

Kot smo že omenili, bo v celoti razkrita le celotna pisarna celotnega Samsung SCX-3405. Zato preplačevanje za vgrajeni faks v vseh drugih primerih ni zelo smiselno, ker ga ne bomo uporabili. Zato je glavni kraj uporabe, ki se obravnava v okviru tega bistvenega univerzalnega sklepa, omejen na urad. Poleg tega je lahko majhna v svoji obliki z do 10 delovnimi mesti, povprečje pa je do 35 in veliko do 100. V slednjem primeru je treba podsistem tiskanja dopolniti z drugimi podobnimi rešitvami. Popoln seznam za to večfunkcijsko napravo sestavljajo:


 • MFU;
 • disk z upraviteljem programske opreme in osnovno dokumentacijo;
 • garancijska kartica proizvajalca;
 • napajalni kabel;
 • uporabniški priročnik;
 • vmesniški kabel.
 • Osnovni parametri IFI

  Kot je že biloTa MFP uporablja lasersko metodo za organiziranje kopiranja in tiskanja. In lahko deluje le v črno-beli barvi, ali kot se včasih imenuje strokovnjaki, monokromatski način. Največja velikost formata, na katerem je mogoče tiskanje v tem primeru, je omejena na A4. Seznam možnih načinov povezovanja v tem primeru ni sestavljen le iz USB-ja, ampak tudi od RJ-45 /Ethernet in WiFi. Do 20 listov na minuto je ta vsestranska rešitev zmožna oddajati. Tako lahko ločljivost strani doseže 4800Х4800. Seveda je to nekoliko nižje kot pri brizgalnih tiskalnikih, vendar kakovost tiskanja še vedno ne povzroča pritožb. Pri vseh vrstah medijev je poleg časopisnih strani v tem primeru tiskanje dovoljeno. Če je potrebno, tudi na zelo gostem fotografskem papirju.


  Kartuša

  7000 strani - to je ravno meja za tiskanje in kopiranje je Samsung SCX-3405. Kartuša modela MLT-D101S v enem ciklu lahko proizvede do 1500 strani. Ko bo prvič predstavljen, bo ta vrednost še manjša in bo okoli 1100 strani. Recikliranje kartuš v načinu največje obremenitve bo imelo 4-5 krat na mesec. Večja učinkovitost slednjih v tem primeru ne obstaja.
  Možni načini podaljšanja življenjske dobe kartuše
  Trenutno sta dva načina za podaljšanje življenjske dobe kartuše Samsung SCX-3405: ​​firmware in zamenjava števca čipov. Drugi način je, da po izdelavi kartuše zamenja tiskane strani mikroprocesorskega števca. Od te operacijepri vsakem polnjenju tonerja MLT-D101S, potem pa ga večina strokovnjakov zapušča. Zato je programska komponenta perifernega vozlišča posodobljena, po kateri se vrednost števca za vsako pomembno vlogo ne igra.

  Namestitev

  Za tiskalnik Samsung SCX-3405 morate narediti naslednje korake:
 • Izvlecite večnamensko napravo iz transportne škatle z drugimi deli njene dostave.
 • To vsestransko rešitev vzpostavljamo na področju brezžičnega omrežja.
 • Dajemo mu hrano.
 • Nastavili smo parametre povezave.
 • Namestimo gonilnike na vse računalnike v računalniškem omrežju.
 • Po tem opravimo testni izpis.
 • Ocene in cena

  Zdaj lahko Samsung SCX-3405 kupite za 7000-8500 rubljev. Glede na bogato funkcionalnost in odsotnost kakršnih koli pomembnih pomanjkljivosti se izkaže, da je to odlična rešitev za ustvarjanje sistema dokumentacije v različnih pisarnah. Prisotnost vgrajenega faksa ugodno razlikuje ta izdelek od ozadja najbolj konkurenčnih.

  Sklep

  S pravilnim pristopom in rednim servisiranjem bo večnamenski pisarniški pisarniški aparat Samsung SCX-3405 več let služil njegovim lastnikom. Prav ta dva dejavnika imata odločilno vlogo v obdobju njegovega izkoriščanja. Le s tem pristopom lahko računamo na dejstvo, da se bo vprašanje organiziranosti dokumentacije prometno zaprlo zelo dolgo in dolgo.

  Sorodne publikacije