Kje v "Sims 4" vzeti poročno torto in lok za poroko? Nasveti za poroko

Počitnice so sestavni del življenja sedmih. Poroka, rojstni dan, večerja in drugi ne manj pomembni dogodki se odvijajo, da bi dobili veliko prijetnih vtisov in čustev, spoznali prijatelje in se le dobro zabavali. Poskušati bomo obdržati počitnice in ostati dolgo časa v dobrih spominih. Danes bomo razmislili o tem, kako naj organiziramo elegantno poroko in priredimo dostojno zabavo ob tej priložnosti. Kje dobiti poroko v Sims 4? Koga je bolje povabiti? Katere naloge je treba opraviti, da bi prejeli posebno nagrado? Preberite naš posebni material o poroki v Sims 4 in dobite odgovore na vsa vprašanja.

Glavni atribut vsake poroke - lok

Morda je najpomembnejše vprašanje, ki ga je treba rešiti pred začetkom dogodka, naslednje: kje v "Sims 4" vzeti poročno torto in lok za poroko? Holiday arc je glavni atribut vsake poroke, saj brez nje se sestre preprosto ne bodo mogle poročiti /poročiti.


Kako priti do te pomembne postavke? Arches lahko kupite v nakupovalnem razdelku pod zavihkom zajemanja. Cene se razlikujejo, najcenejša bo stala sedem v 100 Simolonih. Po nakupu je izdelek nameščen na mestu, kjer je dogodek.

Kje dobiti poroko v Sims 4?

Razumevanje vprašanja, kje vzeti počitniški lok za poroko, se lahko premaknete na naslednjo pomembno temo. Torej, kje dobiti poročno torto v "Sims 4"? Odgovor je eden - peči.Da, v Sims 4 bodo samo tisti, ki so uspeli kuhati, uživali v praznični torti! To lahko storite v vašem domu, preden se dogodek začne. Če se je postavilo vprašanje, in kjer "Sims 4", da bi poroko torto med poroko, potem bo odgovor ostal enak - kuhamo sami. Seveda, če nimate časa za peko torto vnaprej, boste morali ukvarjati z njo med počitnicami sam.


Ugotavljamo tudi, da morate za uspešno peko imeti nekaj kuharskih veščin, sicer ne bomo uspeli. Za pripravo najpreprostejše piškotne tortice je dovolj, da imamo 1 spretno enostavno kuhanje, za večplastno torto - 5 veščin rafinirane kuhinje. Če naši ne morejo sami peči, potem se lahko vedno obrnete na strokovno osebje (dobavitelja) za pomoč.

Dodatne informacije o dogodku

Seveda resnična svečana poroka ne bo stala samo loki in torte. Na zabavi morate povabiti najbližje prijatelje, družinske člane in znance, da z njimi delijo radostne vtise in dobro razpoloženje. Specializirano najeto osebje lahko pomaga pri počitnicah: natakar, dobavitelj, kuhar, glasbenik, itd. Poleg tega je med vsakim praznovanjem v Sims 4 prikazan seznam posebnih nalog, ki jih je mogoče opraviti zaradi posebnih nagrad. Za poroko so naslednje naloge:
 • Uživajte v hrani .
 • Uživajte v pitju
  .
 • Povabite goste na ogled slovesnosti

  .

 • Gostom se morate zahvalitiobisk

  .

 • Poljub ljubiteljev

  .

 • Govoriti z gosti dve uri.
 • Spogledovanje bodočih zakoncev
  .
 • Uživajte v prvi kosi poročne tortice (o tem, kje lahko dobite poročno torto v "Sims 4", lahko preberete zgoraj).
 • Opravite naloge in dobite dobre nagrade!

  Sorodne publikacije