Maps.Me: pregledi uporabnikov, opis programa, funkcije uporabe

Svet navigacije je zdaj podvržen nevidni revoluciji. Doslej obstaja veliko število aplikacij, ki delujejo izključno, ko imate internetno povezavo. To seveda ni slabo, vendar ne vedno in ne povsod, kjer je internet pri roki. In profesionalne satelitske naprave ne pomenijo ničesar povprečnemu uporabniku. Vendar pa obstajajo aplikacije, ki lahko delujejo brez povezave. Najboljši med njimi je Maps.Me. V članku bomo razpravljali o tej odlični aplikaciji, vendar bomo najprej izvedeli, o čem je program.

Kaj so zemljevidi?

Tako je Maps.Me navigator, ki lahko deluje brez povezave. Res je, za takšno delo morate najprej prenesti kartice. Toda pozicioniranje in polaganje poti poteka brez sodelovanja interneta. Aktiviran je le GPS. To je zelo priročno. Tukaj je, katere funkcije ima aplikacija:


 • Točna definicija uporabnikove lokacije. Program lahko poišče osebo (ali njegov telefon) s točnostjo do nekaj metrov. Položaj je uporabljen za določanje položaja GPS.
 • Polaganje poti. Zemljevidi.Me, ki jih bomo pregledali pozneje, lahko usmerijo pot katere koli kompleksnosti od točke A do točke B. V tem primeru aplikacija poskuša izbrati najkrajšo pot.
 • Prikaz infrastrukture infrastrukture. Aplikacija uporablja zemljevide, ki so zelo podrobni. Predstavljajo celo infrastrukturo: kavarne, restavracije,bencinske črpalke, spomenike in drugo.
 • Informacije o prometnih zastojih in nesrečah. Zelo uporabna možnost za motoriste. Aplikacija prikazuje stanje na cestah. Če pride do prometnih zastojev ali prometnih nesreč, bo program o tem obvestil uporabnika.
 • Lahko prenesete vodnik. Skupaj z zemljevidi lahko prenesete vodnik v eno ali drugo državo. Prikazal bo vse znamenitosti, muzeje in druge predmete, ki zanimajo turista.
 • Tako bogati funkcionalnost naredi Maps.Me bolj zanimivo aplikacijo kot zemljevidi Googla. In kaj je tam, celo legendarni "Navitel" nikoli ni naredil takšnih edinstvenih programov ali naprav. In zdaj je čas, da vidite, kaj ljudje govorijo o tej aplikaciji. Ali delijo navdušenje drugih uporabnikov? Poskusimo ugotoviti.


  Opombe o aplikacijskem vmesniku

  Najprej si oglejmo, kaj govorijo uporabniki vmesnika Maps.Me v Androidu. Povratne informacije uporabnikov so edinstvene: vmesnik je zelo priročen in kompetentno izdelan. Vsa potrebna orodja in funkcije so na dosegu roke. In to je najpomembnejša stvar. Druga značilnost je prisotnost ruskega jezika. Uporabniki (predvsem naši rojaki) so s tem dejstvom zelo zadovoljni. Zaradi tega je program bolj priročen. Na splošno je programski vmesnik v redu. Tudi oglasi niso tako številni kot v drugih programih. Vendar pa nekateri uporabniki pravijo, da je načrtovanje aplikacije zelo dolgočasno. Oblikovalci očitno niso uporabili domišljije. In za nekatere je negativen trenutek. Vendar ne pozabite, da imamo specializirano aplikacijo, ne igro. Njegova glavna naloga je dobraza delo In lepota je manjša zadeva. V splošnem se vmesnik uporabnika izvrši zelo dobro. Pri delu z aplikacijo ni neprijetno. Zdaj pa preidimo na druge funkcije.

  Ocene o kakovosti zemljevidov

  Govorimo o kakovosti zemljevidov, ki jih zagotavlja aplikacija Maps.Me. Povratne informacije uporabnikov v zvezi s tem so nedvoumne: zemljevidi so kakovostni in točni. Yuzers poudarjajo, da natančno presegajo znane Googlove kartice. In res, z natančnostjo slednjega, ni vse tako dobro, kot bi bilo zaželeno. Kar se tiče zemljevidov v aplikaciji Maps.Me, imajo še eno prednost: shematični. Ni satelitskih posnetkov. To je omogočilo bistveno zmanjšanje velikosti zemljevidov. Uporabnikom je všeč tudi dejstvo, da zemljevidi prikazujejo infrastrukturne objekte. To je zelo uporabna funkcija za turiste in popotnike. Treba je omeniti, da so prikazani najpomembnejši predmeti. Tam ni majhnih trgovin. Toda to je dobro, saj tudi zmanjšuje velikost zemljevida. Pri prvem zagonu aplikacija samodejno prenese globalni zemljevid sveta in zemljevid države, v kateri se trenutno nahaja uporabnik. Če želite iti v drugo državo, bo dovolj, da vnaprej prenesete ustrezno kartico. Nato internet ne bo več potreben. To je uporabniku prijazen pristop do aplikacije Maps.Me. Upoštevajte tudi druge značilnosti programa.

  Pregledi vloge

  In kako je do dela brez povezave? Kaj pravijo tisti, ki pogosto uporabljajo Maps.Me za iPhone? Pregledi v zvezi s tem so precej dobri. Veliko uporabnikov opozarja, da je programhitro najde prave satelite in natančno določi trenutno lokacijo osebe. Podobno se program obnaša tudi med polaganjem poti. Najkrajša pot do cilja traja le nekaj sekund. Poleg tega je pot postavljena ob upoštevanju vseh prometnih zastojev in ovir na progi. S tem v aplikaciji problemi zagotovo niso. Uporabniki opazijo tudi odlično odzivnost vmesnika. Nikoli ne boste morali čakati dolgo časa, da odprete eno ali drugo orodje. Aplikacija se upočasni le pri prenosu novih zemljevidov iz interneta. Potem so opazne majhne žuželke. In v načinu brez povezave s hitrostjo programa je vse v redu. Zdaj pa je čas, da preidemo na druge značilnosti programa.

  Ocene o možnostih za prikaz prometnih zastojev in prometnih nesreč

  Zemljevidi. Zemljevidi, pregledi, ki jih obravnavamo, imajo zelo uporabno možnost za voznike: prikazujejo vse vrste prometnih zastojev na poti in prometnih nesrečah, ki so se zgodile na cesti. To pomaga pravilno oceniti situacijo na cesti in na letalu spremeniti pot, če je gibanje na izbrani poti težko ali sploh ni. Uporabniki ugotavljajo, da storitev nadzora prometa dobro deluje in ustrezno prikazuje vse možne težave. Vendar pa hkrati, opomba eno zelo veliko pomanjkljivost: storitev prometnih zastojev samo pri povezovanju z internetom. V načinu brez povezave je preprosto pridobiti vrhunske informacije od nikoder. Lahko pa ste natančno prepričani, da prometne in prometne nesreče ne bodo ogrožene.

  Ocene oVodiči

  Navigacija na zemljevidu. Obstaja tudi zelo uporabna stvar za turiste - vodnike. Yusers ugotavljajo, da so ti vodniki neverjetno točni. Ne samo, da so kartirali lokacije spomenikov in muzejev mesta, ampak še vedno imajo podrobne zgodovinske reference o najbolj znanih artefaktih. Seveda zgodovinski opis ni povsod. Na primer, informacije o zimskem palači ali Koloseju so izčrpne. Toda o nekaterih Kurenih v Potopu - nič. Ampak to je razumljivo, saj vse informacije ni mogoče dati v običajno mobilno aplikacijo. Yuzeri opozarjajo samo na eno pomanjkljivost potovalnih vodnikov - njihov obseg je precej velik, zato se morajo dolgo zanihati. In to ni dejstvo, da se bodo uvrstili v pametni telefon. Pomnilnik preprosto ni dovolj.

  Pregledi avtonomije

  To je verjetno najpomembnejši parameter. Kot navigator aplikacije Maps.Me pregledi, ki jih obravnavamo v tem članku, vplivajo na avtonomnost naprave. V zvezi s tem skoraj vsi uporabniki opozarjajo, da aplikacija "preživi" baterijo. Ena ura aktivne uporabe lahko pluje velik del stroškov. In to je, ko je internet izklopljen. Očitno razvijalci niso popolnoma optimizirali svojega otroka. Zato je treba pri delu s programom Maps.Me naložiti zunanjo baterijo.

  Razsodba

  Aplikacija Maps.Me, katere preglede smo razstavili, so odlična možnost za turiste in tiste, ki radi potujejo. Ima ogromen sklop sebeFunkcije povpraševanja in popolnoma brezplačno. Omogoča usmerjanje poti, prikazovanje uporabniških lokacij, prikazovanje infrastrukturnih objektov, posredovanje prometnih informacij in prometnih informacij, prikazovanje bližnjih znamenitosti in zagotavljanje zgodovinske pomoči z vodnikom. Pomanjkljivost programa je le ena: zelo močno (in negativno) vpliva na avtonomnost pripomočka. V drugem - precej uspešen program od uglednih razvijalcev.

  Zaključek

  Torej povzemimo rezultate. Aplikacija Maps.Me, pregledi, ki smo jih razstavili, so zelo priljubljeni med uporabniki. Prav tako ima velik nabor možnosti in popolnoma brezplačno. Tisti, ki radi potujejo, ga zagotovo namestite na svoj pametni telefon.

  Sorodne publikacije