GPS navigacija Prology iMap-7300: pregledi, tehnični podatki in mnenja

Prenosni navigatorji v večini voznikov so povezani z majhnimi napravami, ki so opremljene s kompaktnimi zasloni majhne diagonale. Kljub temu lahko nadzorne plošče številnih avtomobilov omogočijo, da izkoristite vse odlične zaslone, zato mnogi uporabniki ne morejo izbrati večjih pripomočkov. Ena od takih naprav je GPS navigator Prology iMap 7300.

Kaj je bolje - pametni telefon ali navigator?

Kljub dejstvu, da so pametni telefoni danes postali nepogrešljiv del vsakdanjega življenja, prenosni navigatorji niso izginili iz uporabe, saj so ostali priljubljeni pripomočki avtomobilistov za udobje in udobje. Za enkratno pot do ciljne točke je primeren tudi pametni telefon s spletno navigacijo, vendar je ločena naprava bolj primerna za stalno in redno uporabo, da lahko potuje znotraj mesta ali na velike razdalje.


Glavna prednost prenosnega navigatorja je, da so vse njegove funkcije izostrene tik pod navigacijo. V bistvu vpliva na zanesljivost delov - anten in čipov. Navigacija na pametnem telefonu ali tabličnem računalniku je sekundarna funkcija, ki lahko povzroči težave tudi v dragih modelih. Prva pomanjkljivost je, da lahko telefon kliče kadarkoli in ni zagotovila, da voznik v tem trenutku ne bo naredil zapletenega manevra na križišču ali poskusil postaviti pot. Vsestranskost pametnega telefona v takšni situaciji lahko igra slabo šalo.Če voznik raje uporablja spletno navigacijo iz Googla ali Yandexa, je to v celoti odvisno od povezave z internetom, kar ni vedno priročno. V večini primerov se plačuje navigacijska programska oprema, namenjena avtonomnemu delovanju. Na primer, "Navitel" zagotavlja paket kart "Commonwealth" za pametne telefone, ki bo stalo uporabnika na 1650 rubljev najmanj.


V takem primeru je treba omeniti stroške navigatorja Prology iMap 7300 Black - z vsemi dodatki (polnjenje avtomobila, nosilec itd.) Bo ta pripomoček stalo veliko manj kot podobna programska oprema in dodatki za pametni telefon. Iz tega razloga pridobitev take naprave ni samo koristna, ampak tudi koristna za voznika.

Navigacijski komplet

 • Porlogic navigator Prology iMap 7300.
 • Nosilec za gadget za vetrobransko steklo.
 • Napajalnik iz vozila 12 Art.
 • Kabel USB za povezavo z računalnikom.
 • Dokumentacija za navigacijsko programsko opremo.
 • Navodila za uporabo.
 • Oblikovanje Prology iMap 7300

  Posebnost navigatorja Prology je njegova individualnost: uporabnik lahko izbere model s svetlo rdečo ali snežno belo zadnjo ploščo, ki dodaja pripomoček izvirnosti. Prology iMap 7300 Black v klasični črni barvi je proizvajalec predlagal leta 2014, z nekaj spremembami v polnilu, ki je dodal moč pripomočka. Posodobljeni model je zlasti prejel 800 MHzMStar procesor, ki je nadomestil prejšnje 500 MHz, kar je izboljšalo zmogljivost in produktivnost programske opreme.

  Specifikacije

  Prology iMap 7300 ima LCD zaslon 800 x 480 slikovnih pik, kar je precej dobra rešitev za 7-palčni zaslon - procesor ni preveč naložen, vendar je navigacija priročna in udobna, ker ni potrebno je napeti zvezde v poskusih, da bi na zemljevidu videli majhne ikone in napise. Seveda, primerjava z AMOLED zaslonom ne bo v prid Prology, vendar v pregledih na Prology iMap 7300 uporabniki ugotavljajo, da navigator na svetlosti in kontrastu zaslona premaga številne konkurente in izgleda zelo dostojno za ta parameter v svoji cenovni kategoriji. Programsko opremo za navigator uporablja tradicionalni Navitel Navigator, skupaj z razširjenim kompletom kartic. Prology iMap 7300 prihaja s paketom zemljevidov držav, kot so Belorusija, Rusija, Ukrajina, Kazahstan, vključene v paket "Commonwealth", ter države baltskih in tujih držav - Danska, Latvija, Estonija, Litva, Finska, Poljska, Norveška in Švedska Paket vhodnega usmerjanja podpira v največji možni meri. GPS Prology iMap 7300 prikazuje več kot 370.000 naselij, od katerih jih je več kot 30.000 opremljenih s kartografijo HD.

  Funkcionalnost navigatorja

  Vse multimedijske in navigacijske funkcije, potrebne za delo, so že vgrajene v Prology iMap 7300. Razen potrebnih zaGPS-navigacijski modul, ki je pripomoček opremljen z MP3-predvajalnik, ki omogoča gledanje video posnetkov, poslušanje glasbe ali glasovnih sporočil in ogled besedilnih datotek. Zgrajena leta 7300 Prology IMAP MStar mikroprocesor ustvarila na 500 MHz in zagotavlja programsko opremo za uspešnost. Kljub majhni količini RAM pripomoček, nima zmogljivosti za izvajanje vseh funkcij, ki. Notranji pomnilnik Navigator - 4 GB operativno - Samo 128 MB. Kot smo že omenili, RAM je zelo majhna, kar je zelo nenavadno za tiste uporabnike, ki uporabljajo sodobne pametne telefone in tablične računalnike. Navigator posode, kot manjkajoči v celoti, pripomoček je zelo odziven za vnos ukazov enostavno predvajanje avdio in video, brskanje zemljevidi nobenih zamud. Pomnilnik je mogoče povečati z namestitvijo kartice microSD.
  meni Setup vam omogoča, da spremenite in prilagodite nastavitve, kot so svetlost zaslona, ​​opozoril glasnosti. Poleg tega lahko namestite druge jezike, dostop do zunanjih naprav prek USB-povezave in alternativne programske opreme. Kot glavni navigacijske programske opreme, ki se uporablja za razvoj podjetja Navitel 5.5 s servisnim nameščen zemljevid Evrope in SND. Poleg tega lahko s pomočjo microSD pomnilniško kartico lahko poveča. Uporaba menija možnosti urejena svetlost zaslona, ​​glasnost, jezik nameščen, dostop do alternativnega programske opreme za povezavo z napravami USB. Osnovna, privzeta navigacijske programske opreme za razvoj zagovarjaNavitel 5.5 z vnaprej nameščenimi zemljevidi CIS in evropskih držav.

  Značilnosti navigatorja Prology

 • Samostojni način gadgeta traja tri ure z vgrajeno litij-ionsko baterijo.
 • Vnaprej nameščen paket licenčnih kartic družbe Navitel, ki pokriva celotno ozemlje Rusije, številne države v Evropi in CIS.
 • Produktivnost programske opreme Prology iMap 7300 Navigator zahvaljujoč novi različici procesorja MStar s hitrostjo takta 800 MHz.
 • Slike visoke ločljivosti in enostavnost zaznavanja podrobnosti majhnih kartic zaradi optimalne rešitve zaslona s tekočimi kristali. Matrika, kljub svetlosti in kontrastu, ne preobremeni procesorja in ne zmanjša zmogljivosti celotnega sistema.
 • Širok razpon kontrasta in svetlosti zaslona za napravo te cenovne kategorije, ki omogoča uporabo navigatorja pri svetli dnevni svetlobi in pri šibki svetlobi ponoči.
 • Prenos in posodabljanje zemljevidov navigatorja

  Posodobitev programske opreme in preslikav navigatorja Prology iMap 7300 se izvaja na naslednji način:
 • Na uradni strani razvijalca prenesite posebno programsko opremo - Navitel Navigator Update Center.
 • Programska oprema je nameščena na osebnem računalniku.
 • Po potrebi se programska oprema posodobi na dejansko različico.
 • Zažene se Navitel Navigator Update Center.
 • Navigator v načinu USB Flash Drive se poveže z računalnikom prek kabla USB.
 • V skladu z navodili programa,vse zemljevide in programsko opremo navigatorja morate posodobiti na najnovejšo različico.
 • Iz računalnika morate onemogočiti navigator in ga znova zagnati za nadgradnjo.
 • Povzetek

  Prology iMap 7300 Navigator za mnoge voznike bo postal resnična ugotovitev. Prva prednost v svoji banki je lahko dobra tehnična specifikacija: "železni" pripomoček omogoča hitro zamrznitev programske opreme in druge težave. Druga prednost je svetel in kontrasten zaslon z diagonalo 7 palcev in ločljivostjo. Visoka kakovost slike vam omogoča, da razmislite o vseh majhnih podrobnostih na karticah. Tretji plus - programska oprema, ki velja za najboljšo med navigatorji, zastopana na ruskih trgih. Opremljen je z velikim paketom zemljevidov, ki zajemajo številne države. Podobna programska oprema za pametni telefon ali tablični računalnik bo stala veliko, medtem ko bo nakup navigatorja z že nameščenimi karticami stalo manj. Pravzaprav je zadnja prednost Prology iMap njena nizka cena.

  Sorodne publikacije