Prilagodi hitrost CS GO

Danes smo se odločili govoriti o igri Counter-Strike: Global Offensive, ki ima tak koncept kot ritem. Seveda večina novincev ne ve točno, kaj je in zakaj so potrebni, toda s pomočjo tega članka boste izvedeli vse. Prav tako vam bomo pokazali najbolj optimalne nastavitve za zagon CS GO Rate. Najprej bomo razumeli, kaj predstavlja obred in zakaj so na splošno oblikovani v tej igri.

Opis

Ta pojav v Counter-Strike: Global Offensive je v bistvu velikost omrežnega paketa. Te možnosti kažejo največji prenos bajta na sekundo, ki običajno pošlje strežnik izbranemu strežniku na svojega odjemalca ali natančneje, na igralca. Kot ste verjetno že razumeli, je za vsakega uporabnika potrebno ročno izbrati optimalne obrede, kar je skoraj nemogoče narediti, saj je pod vplivom več dejavnikov. Prvi in ​​glavni razlog je hitrost prenosa podatkov, ki je odvisna od ponudnika, ki je bil izbran za dostop do interneta. V skladu s tem mora uporabnik namestiti CS GO Rate ročno, vendar večina novih igralcev preprosto ne. Vse to vodi v dejstvo, da je igro mogoče naložiti, zato se lahko pojavijo tudi zamiki ali napake. Zdaj bomo govorili o značilnostih Rate CS GO. Boste lahko našli le optimalne nastavitve, po katerih morate preveriti igro in, če je potrebno, spremeniti parametre. Praviloma to ni potrebno.


Navodilo

Najboljša cena CSGO gremo še dlje. V isto ime vnesite vrednost 104000. V nastavitvah cl_updaterate nastavite 128. Tudi za parametre "cl_cmdrate" naj bo številka 128. Nato nadaljujmo. V cl_interp, mora biti parameter nastavljen na privzeto, natančneje 0. Toda v cl_interp_ratio spreminjamo od 0 do 1. Kot ste verjetno lahko prepričani, Rate CS GO nima nobenih kompleksnih nastavitev, vse te parametre je zelo enostavno in hitro registrirati, in ko se bo to zgodilo, se boste lahko še naprej učili. Če želite določiti te pomembne podatke, morate ustvariti novo datoteko z imenom autoexec.cfg. Nato bomo predpisali vse nastavitve, ki smo jih navedli zgoraj.


ponovitev

Ko je datoteka ustvarjena in so navedeni vsi potrebni podatki, jo postavite v posebno mapo: SteamsteamappscommonCounter-Strike Global Offensivecsgocfg. Zavedati se morate tako pomembne točke, da se lahko pri spremembi strežnika nastavitve Rate CS GO skrčijo, v tem primeru morate ponovno nastaviti konfiguracijo. Vendar, kot ste verjetno lahko sami videli, ta proces ne bo vzel veliko časa. Tudi v teh trenutkih ni nič zapletenega, glavna stvar je pokazati maksimalno stopnjo pozornosti in o tem ne boste več imeli nobenih vprašanj. Zgoraj opisano konfiguracijsko datoteko je treba podrobneje razpravljati. Najprej poiščemo konfiguracijo v mapi z igrami. Odprite ga z urejevalnikom besedila in ga spremenite. Shrani datoteko. Ne spreminjajte njegove lokacije. Ponovno odprite datoteko. Na koncu prepišite ukaz exec autoexec.cfg.Shranite rezultat. Opomba: če hitrost interneta preseže 6 megabajtov na sekundo, nastavimo hitrost na 786432.

Sorodne publikacije