CSS: Primeri oblikovanja, priporočila

Oblikovanje spletnega mesta vključuje oblikovanje vseh njegovih strani v enem samem slogu. Uporaba predhodno oblikovanih tradicij v razvoju je nujna, če želite pritegniti pozornost obiskovalca, ki je že navajen na jasno zasnovo in določen dialog. Vsaka stran ima svojo vsebino, s pomočjo katere zasleduje povsem specifične cilje. Uporaba primerov CSS vam omogoča razumevanje nekaterih trendov in pravilno ustvarjanje spletnega vira.

Unikatnost sloga in brezhibnost

Tabele kaskadnih stilov (CSS) - Moderna "klasika žanra". Ne glede na to, kako se je spletna stran oblikovala, mora imeti vedno edinstven obraz, ki ga določa niz stilskih pravil. V tem kontekstu je posebna uporaba CSS še en primer edinstvenosti.


Razvojni proces se izvaja individualno. To je odvisno od strokovnih lastnosti določenega razvijalca, značilnosti ekipe razvijalcev ali poteka dela podjetja. V vsakem primeru uporaba primerov, najdenih na internetu, ki jih nudijo kolegi ali ustvarjeni na podlagi lastnih izkušenj, samodejno ustvarja pozitiven rezultat.
Tu so primeri HTML /CSS kompozicij treh različic v različnih stanjih in pogojih razvoja. Zgornja leva slika je obdelovalec, v katerem so navedene zahteve kupca. Razvijalec je začel delovati in gotovo je, da bo rezultat daleč od trenutnega stanja nabor pravil CSS in ene same strani HTML. Edina stvar, ki je znana in bo spoštovana: posamezna stran se bo spremenilaTehnologija AJAX, odvisno od dialoga z obiskovalcem. To je zelo pogost način razvoja:
 • "stranka sam ne ve, kaj hoče";
 • "in kako naj bi izgledal". Razvijalec, nasprotno, ve, kaj je PHPOffice /PHPWord, da so zahteve stranke v tej izjavi absurdne.


  Primer stila tiskanja

  Spodaj levo je resnično mesto, niz strani in primeri stilov CSS, ki jih bo treba vzeti iz priporočil in primerov kode izmenjave Webmoney. V nasprotnem primeru:
 • borza ne bo sodelovala s spletnim mestom;
 • Exchange Client (obiskovalec mesta) ne razume razvijalca.
 • Če je nekaj narobe razumljivo, potem bodo na spletno mesto prišli samo priložnostni novinci in na njem ne bodo ostali dolgo časa.

  Primer pomanjkanja perspektive

  Tretja stran (desno) - res deluje. Spletni vir "ustvarjen" na uro v obliki:
 • ena stran;
 • ni podatkovne zbirke;
 • Obiskovalec je zanimiv kot enkratna stranka.
 • Klasičen slog te vrste izdelkov, kot tudi tema spletnega mesta, je težko pripisati zahtevo po brezhibnosti (kot tudi trenutkih etike in finančne pravilnosti), vendar se zahteva po edinstvenosti v celoti spoštuje. Tudi na tem področju se mesta ne ustvarjajo v eni uri. Tema, namen in izvedba - jamstvo, da želja po procesu in razvoju niti lastnik niti razvijalec ne bo. To je daleč od redkega primera, ko je spletno mesto »umrlo« takoj po ustvarjanju, njegov CSS kot primer in predloga za imitacijo pa ne bo povpraševanja.

  Idealni primeri stilov

  Nesmiselno je preseči ideje. Dobri primeri oblikovanja CSSponuja Microsoft, Oracle, Google. V iskanju enostavnosti, edinstvenosti in brezhibnosti lahko omenimo mesta plačilnega sistema. Eden ne more, vendar ugotavlja polnost Webmoney v primerjavi z lahkoto Payeer sistem. Eden lahko pazi na to, kako priročen sistem "Yandex" vsadi svoj "denar" v splošni obseg lastnega spletnega razvoja.
  Danes je na internetu veliko vzorcev. Zelo bogat izbor lepih primerov CSS ponuja napredni sistem za upravljanje spletnih mest. V tem primeru je treba opozoriti, da lahko spletno mesto, ki je bilo ustvarjeno na njih, preprosto manipulira s pravili CSS in zagotovi identiteto vseh strani. Razvijalec morda ni pomislil, na kateri napravi bo deloval njegov vir, če bo uporabljen sodoben CMS.
  V primeru posnemanja znanih plačilnih sistemov bo moral Google, Oracle ali Microsoft delovati kot slikar, ustvariti svojo različico izvirnika. Težko bo doseči ideal, vendar so izkušnje pridobljene kakovostno in praktično. Ne glede na to, kateri dobri primeri CSS so vzeti kot vzorec, boste morali narediti svoj edinstven dizajn in dialog. Upoštevati boste morali edini slog izbrane različice določenega pravilnika (barve, pisave, velikosti, transformacije itd.).

  Pravni vidiki in vidiki avtorskih pravic

  V večini primerov spletni primer CSS razvijalcu ne bo povzročil pravnih težav. Avtorstvo tukaj je duhovito. To je kot, da prosi ljudi, da ne uporabljajo standardnih stavkov v svojem leksikonu.
  Uporaba predlogov virovVeč kot karkoli, lahko ikone, ilustracije in možnosti za oblikovanje menijev, gumbov, dialogov zagotovijo težave pravega avtorja in pregona.
  V tem primeru so lahko nekateri primeri oblikovanja slogov CSS (kot v primeru Webmoney) predpogoj za to, da se spletno mesto »prepozna in prizna«. Ta možnost je značilna za podatkovne vire, iskalnike, vremenske strani, spletne vire, borzne tečaje ali menjalne tečaje. Po eni strani, ustvarjanje mesta, na primer CSS, ki je narava obveznih zahtev, razvijalec pade v slog (design) ropstva in mora uporabiti posebno API (dostop do knjižnic ali funkcionalnost). Po drugi strani pa ni problemov z avtorstvom in razvojem stilskih pravil.

  Izkušnje mnogih - Kompleksni rezultati

  Obstaja delo glede zahtev izvornega mesta: primeri CSS so obvezni. Obstaja delo, ki temelji na sodobnem sistemu upravljanja mesta: ni primerov, obstaja pa točna struktura CSS stilov, od katerih so mnogi podani kot nečitljivi, vendar obvezni datoteki. Pri izvajanju ni nobenih težav: nekdo je že vse premišljen, dokončan le do želenih ciljev in izzivov, ki jih je treba rešiti.
  Pogosto je treba vse storiti sam. Medtem ko brskate po spletnih mestih (ne primer CSS v akciji), se lahko zbirajo ne samo pravila, temveč dejanska aplikacija: barvni razpon, pisava in njegova velikost, logika dialoga ali uporaba seznama. Izkušnje niso le resnično utelešenje pravil CSS, temveč splošen vtis, ki ostaja v podzavesti.

  Ročnone avtomatsko delo je vedno bolj zanimivo in bolj praktično za izpolnjevanje zahtev nekoga. Navsezadnje se izkušnja pridobi, pojavi se njen slog, ki vam omogoča ustvarjanje edinstvenih spletnih mest, ki so dober zgled za sebe. Ko pilot pristane na letalu in se dobro zaveda svojega poslovanja, bo svojo nalogo opravil na svoj način, ne bo mu treba pojasnjevati, kako dokončati določen obrat ali doseči cilj. Strokovnjak, ki je "nosilec" primerov CSS, pri opravljanju vsake nove naloge ne potrebuje drugega internetnega iskanja - to je dober strokovnjak.
  V polju HTML /CSS je dovolj, da enkrat opravimo težko pot, nato pa brez težav in stroškov hitro rešimo katero koli spletno razvojno nalogo.

  Sorodne publikacije