O "Planetu bombe": mimo ravni 438, majhen vodnik

Družba Nevosoft iz Sankt Peterburga je vedno zadovoljila lastnike pametnih telefonov z različnimi mini-igrami. Tokrat bo o "Planetu mesojedcev". Prehod 438 ravni v igri včasih povzroča težave.

O projektu

Žanr "tri v vrsti" je priljubljen zaradi svoje preprostosti in preprostosti. Dovolj je, da premaknete obarvane kamenčke s prstom, da naredite kombinacije in zmagate. Takšno načelo je v središču tega, razvijalci so potiskanje kot osnovna uporaba, kot so "Planets", kot tudi v polni spletni brskalnik, ki temelji projekt "Heaven". Enostavna dejanja v celicah so obdana z neko vrsto vsebine, včasih celo z zapletom.


V tem primeru ni zgodbe, projekt je le dobra izbira za ubijanje časa in sprostitev možganov. Vse težave pri prehodu ravni 438 "Planet of Gems" izhajajo iz igralcev-perfekcionistov, ki jih vodi želja, da gredo skozi fazo do največjega števila točk - tri zvezdice. Težave se pojavijo, če obstaja časovna omejitev ali število premikov.

Hyde 438 nivoji igre

"Planet Gems" ni iz kategorije kompleksnih interaktivnih ugank. Ampak včasih na stopnji moraš malo pomisliti. Ali pa uporabite iskalnik, da najdete nekakšno priporočilo. Skupno je bilo na ravni 438 "Planeta bomb" posnetih 37 poteza. Cilj je znižati rumeni meteorit, ki je v zgornjem levem kotu. Zdi se, da je vse preprosto, vendar moti modre celice, ki ustvarjajo nekakšno podobnostkamnita ovira. Med igro jih je treba razbiti, pri tem uporabiti zračni totem. In led je tudi ovira. Obe oviri na levi strani zaslona morata biti poskušani prekiniti od prvih premikov.


Meteorit se bo približal središču. Po tem boste morali premestiti zračni bonus do te mere, da bo sprostil prehod navzdol, če je še vedno zaprt s kamni. Do konca igre lahko ostanejo prazni "stolpci" v primeru, da blok ledu v zgornji vrstici ni pokvarjen. To ni mogoče sprejeti, zato morate uporabiti bombe, očistiti linijo, ob prvi priložnosti. V nasprotnem primeru morda ne bo dovolj premikov za dokončanje tečaja 438 "Planeta draguljev".

Zaključek

Če gre vse skupaj, je meteorit skoraj pod in premiki so še vedno dovolj, lahko geme premikate v zgornjem desnem kotu. Na koncu je "gledališče vojne" premaknjeno na levo stran zaslona, ​​pravice pa ostajajo nedotaknjene. Posledično je možno tam napolniti z 10.000 točkami, v zadnji fazi pa znižati meteorit in dokončati prehod 438 ravni "Planeta draguljev" za tri zvezdice.

Sorodne publikacije