"Stalker: Saboter. Hibrid." Prehod in značilnosti spremembe

Modovi se ne zaskočijo in izpustijo takšno spremembo, ki se imenuje "Saboteur". Ta mod je "izbor" več modifikacij, ki so sestavljene skupaj in izgledajo dokaj harmonično. V nadaljevanju bo opisan odlomek "Stalker: Saboteur Hybrid".

Opis igre "Stalker: Saboteur Hybrid"

Tako je popolnoma nova zgodba tvorila osnovo moda na podlagi "Stalker: Call of Pripyat". Zahvaljujoč dvema kombiniranima grafičnima spremembama postaja "Stalker: Saboteur Hybrid" bolj zanimiv. Mod Sky Anomalija zagotavlja videz novih vrst mutantov, artefaktov in anomalij v igri. Kompetenten pristop k modam vam omogoča, da uživate posodobljene grafike, ki ne naloži vaš računalnik. Dejstvo, da so bila njihova prizadevanja teksturirana, je bilo stisnjeno na velikost prvotne igre. Vsi moduli, ki so bili del "Saboteurja", so bili temeljito urejeni in izpopolnjeni.

Spremembe v igri

Pred začetkom Stalker: Saboteur Hybrid, lahko že opazite prve spremembe, ki so se dotaknile glavnega menija. Prav tako so se spremenile tudi slike predmetov v inventarju:


 • Spreminjanje teksture nekaterih znakov, ki niso v igri, omogoča igralcem, da namesto starih barmanov razmišljajo o dveh mladih dekletih.
 • Število mutiranih živalskih vrst se je povečalo, njegov videz pa je vedno pogostejši.
 • Protagonist lahko s sto odstotno verjetnostjo dobi trofejo iz padlega bitja.
 • Izboljšan sistem trgovanja -Prodajalci vzamejo orožje, ki ga nosijo 20 odstotkov ali manj.
 • Obleke, ki so popolnoma obrabljene, se lahko dajo v odstranjevalec, za katerega igralec prejme nadomestilo.
 • Uravnoteženo uravnoteženje kaže veliko število predpomnilnikov in trofej, hkrati pa izpadanje sovražnikov, ki so padli na minimum.
 • Za lažje odkrivanje nepravilnosti hibridne igre Stalker: Saboteur se rdeča pika na detektorju nadomesti z belo, saj je bolj jasno prikazana.
 • Poleg sprememb, ki vplivajo na igro, obstajajo tudi popravki in na ploskvi. Dialogi so postali živahnejši, naloge Ajaxa, Tarantina, Nanobrona in Gaussa pa so bile revidirane in izpopolnjene.


  Igra je pogosto naletela na težave pri iskanju predmetov za naloge. Pojav iskalnih predmetov v shrambah (Svarog, indijski kamni, Night Stars, Tentacles of Black Bloodsuckers in mnogi drugi), ki preprečuje težave z nalogami in iskanjem predmetov. Glede na sistemske zahteve, je treba opozoriti, da pomnilnik grafične kartice ne sme biti manjši od 512 megabajtov, frekvenca procesorja pa ne manj kot 25 gigaherc.

  Priročnik za prehode "Stalker: Saboteur Hybrid"

  Da ne bi razkrili celotne zgodbe, je dovolj opisati prve korake, ki jih je treba sprejeti za začetek vaše avanture. Za začetek morate poslati svojega lika zalezovalcem, ki so ustanovili bazo Skadovsk, sledi dialog s Sichom in Baronom. Glavnega junaka pošljejo v iskanju določenega Mayronea. Igralec najde koordinate predpomnilnika in od tam odstrani vso vsebino.izgine Zdaj lahko izvedete pretok linije parcele ali izvedbo dodatnih nalog.

  Sorodne publikacije