Glavni razlogi, zakaj televizor ne prikazuje

Še vedno obstajajo tisti, ki gledajo televizijo. In vse to v nasprotju z zdravim razumom, ker televizijske oddaje filmov ob dobri starosti, lokalne televizijske oddaje in televizijske oddaje lahko prenesete na spletu največ v enem dnevu po njihovi izdaji. V tem članku je pojasnjeno, zakaj televizor ni prikazan. 100% je prav tako možnost, da boste našli rešitev z branjem tega članka.

Glavni razlogi, zakaj je televizor slabo prikazan

Možno je, da je to stara navada sedeti na kavču, ki ne želi potopiti v preteklost. Kljub temu lahko nepričakovani videz modrega zaslona močno vpliva na živce ljubiteljev tuberkuloze, dokler ne ugotovijo, zakaj se televizor ne prikaže.
Razlog za to so lahko številni dejavniki.
 • slabo vreme ali brez zahtevane frekvence (dejansko pri analogni ali satelitski uporabi TB in antene).
 • Tehnično staranje strojev.
 • Pomanjkanje zahtevanih nastavitev ali tehnološke podpore.
 • Tehnična dela na televizijskem kanalu ali ponudniku

  Vsi televizijski kanali delujejo neprekinjeno, odgovor na vprašanje, zakaj televizor ne prikazuje, so lahko redna in nenačrtovana tehnična dela. To so varnostne kopije in strojna oprema strojne programske opreme ter še veliko več. Preverite dejstvo tehničnega dela lahko s prehodom na druge televizijske kanale. Če je vse v redu, samo počakajte.


  Podobno tudi ponudniki delajo in potrebujejo tudi preventivno delo.
  Intervencije lokalnega ponudnika, ki bi lahko iz različnih razlogov preprečile odstranitev televizijskega kanala s seznama svojih storitev, bi prav tako lahko izključili. V takih primerih je vredno vprašati sosede, ki so povezani z drugimi ponudniki, o težavah in končno razumeti, zakaj TV ne prikazuje kanalov.

  Težave pri sprejemanju antene ali signala

  Antena na področju domače televizije postopoma postaja stvar preteklosti. Vse več držav prehaja na digitalno ali kabelsko televizijo. Te tehnologije ne uporabljajo zastarele tehnologije prenosa valov želene frekvence z razdaljo in odpravljajo potrebo po "plesu z anteno" za boljši zajem signala - vsi podatki se prenašajo preko žic z minimalno izgubo kakovosti slike! Kot primer lahko Ukrajino, ki je popolnoma zapustila analogno televizijo, prinesete od septembra 2018.


  Slab signal in obstaja razlog, zakaj je televizor slabo prikazan. To je vsaj strašna kakovost slike in omejeno število kanalov. Smiselno je zamenjati anteno močnejšo in z majhno možnostjo povečati oba dejavnika, odvisno od posameznega primera. Na primer, mesto verjetno ne bo moglo najti ponudnika, ki bo zaradi več naročnikov raztegnil kabel dolžine več kilometrov. Zanj je nerentabilno in vračilo se bo raztezalo že desetletja. Edini izhod v tem primeru je močnejša antena ali preklop na storitve satelitske televizije.
  Antene, imenovane ploščice, se aktivno uporabljajotehnologija satelitske televizije. V tem primeru je mogoče odpraviti problem šibkega sprejemnika, ki je del analognih anten. Razlog, zakaj televizor ne prikazuje satelitskih kanalov, je lahko napaka same antene.
  V zadnjem času so lahko vzroki za okvaro vetrovi, orkani, sneg in drugi naravni pojavi, ki lahko poškodujejo sprejemnik, se upognejo, raztrgajo, raztrgajo dele antene in tudi zaspijo s snegom, tako da potisne moč sprejemnika. V tem primeru je treba pregledati napravo za razpoke, sledove mehanskih vplivov, da se prepričate, da antena ni nagnjena. Če je vizualno vse v redu, zunaj okna ni dežja ali meglice in ugotovite, zakaj se TV ne prikaže, potem je čas, da se obrnete na naročnike podpore.

  Tehnična okvara

  Zadnji in najpogostejši dejavnik je lahko okvara televizorja. Če na vseh kanalih slabe kakovosti slike, so vsi sosedje v redu, in tehnična podpora ne more pomagati, najverjetneje, TV ni uspel.

  Sorodne publikacije