Kako vklopiti bliskavico na iPhone-u med klicem: navodilo

Sodobni uporabniki razmišljajo o tem, kako izboljšati svoje mobilne naprave. Danes se bliskavica uporablja ne le za fotoaparat, temveč tudi za nekatera druga področja. Na primer, označuje razpoložljivost posodobitev, sporočil, klicev in sporočil. Ta aplikacija je na voljo na večini mobilnih naprav. Nato boste povedali, kako boste med klicem vklopili bliskavico na slušalki. Katere informacije naj uporabnik pozna? Kaj bi moral storiti, da bi rešil problem?

Kratek opis

Ni tako težko, kot se zdi, da vse razume. Naj iphone utripa na klic, vsakdo lahko. Opozoriti je treba, da ima ta funkcija stopnjo težavnosti "za začetnike". Še posebej, ko gre za najnovejše različice iOS-a.


Če se prouči priložnost, bo iPhone začel utripati, ko bo klic opravljen. Natančneje, bliskavica na napravi se bo vklopila in izklopila. Priložnost je uporabna v temi z nepovezanim zvokom na iPhoneu.

Značilnosti dela

V bliskavici na "jabolčnih" izdelkih se pojavljajo številne posebnosti. Natančneje, potem ne bo vedno delovalo. Tudi če je možnost omogočena, obstajajo situacije, ko v napravi ni svetlobne podpore. Preden vklopite buzz na iPhone-u med klicem, je pomembno vedeti, da ta vrsta opozorila deluje samo, ko je zaslon zaklenjen. Če ima iPhone osvetljen zaslon, ne bo svetlobne podpore. Podoben sistem je bil razvit za varčevanje z energijo na pametnem telefonu.


Funkcija ni pomembnejša. Običajno je bliskavica za klic namenjena za zabavo ali za invalide. V vsakem primeru uporaba svetilke na iphoneu včasih pomaga pri izogibanju preklicu klicev.

Vklop /izklop bliskavice

Zdaj malo več o vključitvi preiskovane funkcije. Kot smo že omenili, se praktično vsak začetnik lahko spopade z nalogo. Dovolj je, da sledite navodilom. Kako vklopiti bliskavico na iPhone-u med klicem? Tako kot onemogočanje. Samo nekaj preprostih dejanj - in primer je narejen. Lastnik proizvodov "jabolk" mora upoštevati naslednje ukrepe:
  • Vključiti napravo. Priporočamo, da zaustavite vse aplikacije, ki ste jih pred tem zagnali. Ta tehnika bo pomagala preprečiti napake in zavore pri delu z operacijskim sistemom.
  • Na seznamu kliknite "Zaslišanje".
  • Prevedi stikalo " Bliskavica "je nastavljena na" Vklopljeno ". To možnost lahko uporabite tako v tihem načinu (v ta namen ločeno stikalo) kot pri vseh klicih. Zdaj, ko oseba pokliče, bo svetilka na iPhone-u začela utripati, možnost pa je izklopljena na enak način. Ukrep Tm je pomemben za vse iOS.

    Povzetek

    Zdaj je jasno, kako med klicem vključiti bliskavico na iPhoneu.Pravzaprav ta priložnost zahteva majhno število ljudi. Ampak kot sistem obveščanja, še posebej, če je oseba nenehno vključena tihi način, svetilka deluje odlično.
    Opazite lahko, da je bliskavica prisiljena delati med klicem, ni pretežka. Kot že omenjeno, funkcija ni aktivirana na utripajočem zaslonu. In da jo prisili, da dela v takih okoliščinah, ne bo uspelo. Šele ko je zaslon zaklenjen (odklopljen), ko gumb "Domov" ne sveti, utripa svetilka med dohodnimi klici. Lastniki izdelkov Apple se ne pritožujejo zaradi težav pri aktiviranju. Deluje brez zrušitev in napak! Na splošno je bliskavica med klicem zelo priročna možnost.
  • Sorodne publikacije