Kako zaslužiti na Teaser.bz: pregledi strani, opisi storitev

Oglaševanje tigrov je danes eno izmed najbolj priljubljenih. Majhen oglas je zasnovan tako, da zamegli uporabnika, ga izzove za določena dejanja. Ko bo prišlo do povpraševanja, bo prišlo do predloga. Na naraščajočem valu priljubljenosti dražljivk na internetu se je začelo pojavljati vedno več spletnih mest, ki ponujajo zaslužek na ogled te preproste vrste oglaševanja. Eden od njih je Teaser.bz. Recenzije o tem virih bodo bralcu omogočile, da si sami ustvarijo svoje mnenje. Misli o projektu so različne. Torej bi ga morali porabiti za njegov dragoceni čas?

Kaj je Teaser?

Teaser.bz, katerega pregled bomo pregledali danes, je projekt, ki predlaga prenos razširitve za brskalnik. Omogoča vam, da prejmete nagrade za ogled oglasov med običajnim delom na internetu.


Projekt ponuja široko paleto priložnosti za uporabnike in oglaševalce. Teaserji se oddajajo neposredno v brskalnike uporabnikov. Ne morejo ustaviti nobene storitve blokiranja oglaševanja.
Pregledi strani Teaser.bz kažejo, da velik denar tukaj ne more zaslužiti. Toda, če si ustvarite fikcijo in naredite malo več napora, je lahko zaslužek povsem vreden. Za zaslužek je na voljo:
 • pasivni pregled teaserja;
 • pregled spletnih mest oglaševalcev;
 • izvajanje nalog;
 • zaslužek od affiliate programa.
 • Za kaj plačuje storitev?

  Če želite uporabiti Teaser.bz kot mesto za plačilni seznam,pregledi vam bodo pomagali razumeti, kakšen dohodek lahko dobite kot rezultat. Treba je upoštevati, da boste zaslužili, tudi če sploh ne delate. Kako je to mogoče?


  Teaser.bz - zelo priljubljena storitev. Do danes je uporabnikova publika več kot 630 tisoč ljudi. Vse, kar morate storiti, da začnete zaslužiti, je, da se registrirate na spletnem mestu in prenesete ustrezen program. Storitev ponuja tri možnosti za različne brskalnike. Uporabnik lahko izbere najustreznejše ali vse namestite. Ekspanzija ima določene prednosti:
 • Vnos dnevnega captcha ni potreben;
 • Ni treba razmišljati o zaposlovanju in ohranjanju ratinga ali kvalifikacij;
 • Ni dodatnih obveznosti.
 • Tudi če računalnika niste vklopili za mesec dni, vaš denar ne bo izginil in delo z mestom se bo nadaljevalo. Ko prenesete program v brskalnik, ga lahko sploh pozabite. Občasno se v spodnjem desnem kotu zaslona pojavi majhno okno z oglasom. Odgovor na to je nujno. Ob koncu nastavljenega časa bo znesek na ogled preprosto knjižen v vaš račun.
  Druga vrsta zaslužka je prehod z oglasov oglaševalcev. Tukaj mora uporabnik potrditi dejanje s klikom na ustrezen gumb. Plačilo za takšna dejanja je višje kot za brskalnike, vendar lahko po želji izklopite ta način zaslužka. Poleg avto-zaslužka, lahko delate na "Teaser", kot na kateri koli vedro, in opravljajo različnenalogo Na primer:
 • plačani kliki;
 • uvedba captcha;
 • prenosi različnih programov ali programov;
 • delo v soc. omrežja;
 • pisanje pregledov;
 • objavljanje pripomb;
 • registracija z ali brez dejavnosti;
 • gledanje videoposnetkov;
 • drugo.
 • Mnenja na strani https.Teaser.bz (to je uradna stran spletnega mesta) kažejo, da ponudba ni v nasprotju z drugimi podobnimi storitvami. Lahko jih varno uporabljate skupaj.

  Teaser.bz je odličen kraj za oglaševanje

  Spletna stran Teaser.bz, katere preglede, o katerih razmišljamo, morda ni le sredstvo za zaslužek. To je tudi odličen kraj za oglaševanje. Najprej je seveda postavitev dražilcev. Program je zasnovan tako, da prikazovanje vaših oglasov ne more utopiti niti priljubljenega AddBlock-a niti podobnih storitev. Zato je lahko oglaševalci prepričani, da bodo informacije dosegle prejemnika. Strošek prikazovanja teaserja je majhen, le 20 rubljev na 1000 demonstracij. V tem primeru lahko oglaševalec izbere, kdaj bo njegov oglas prikazan. Kakovost dražilcev na tej strani je približno 20% - zelo dober kazalnik. Druga vrsta oglaševanja, ki jo ponuja spletno mesto, je popunder. To pomeni, da bo oglas plačan šele, ko uporabnik potrdi soglasje za odprtje spletnega mesta v novem oknu. Stroški takšne predstave so malo višji, vendar je še vedno precej dostopna - le 70 rubljev. na tisoč prikazov. Spletna stran ima priložnost postaviti pasice. V 24 urah moraš dati 400rubljev S tako občinstvom po meri je to zelo učinkovito. Če želite, lahko preprosto kupite besedilne povezave. Njihova cena je le 150 rubljev. na dan

  Kako zaslužiti več?

  Za tiste, ki želijo zaslužiti več denarja, spletna stran zagotavlja podružniški sistem. Ima kar 5 stopenj. Na vsaki ravni lahko dobite 10% zaslužka ljudi, ki so se registrirali za vašo referenco. Razvijalci spletne strani ponujajo veliko pripravljenega promocijskega materiala, da bi pritegnili nove uporabnike. Referenčna povezava je že vdelana in uporabnik jo lahko objavi samo na drugih virih. Obstaja še en način za povečanje zaslužka v Teaser.bz. Ocene uporabnikov, ki so že opravili ta poskus, pravijo, da sistem deluje. Govorimo o kupu prikazov oglasov. Na internetu je veliko programov, ki omogočajo samodejno osveževanje strani. V skladu s tem se bodo prikazovanja oglasov povečala. Vredno je reči, da je takšna metoda goljufanja izrecno prepovedana s pravili Teaserja. Torej, ali ga uporabite ali ne, se lahko vsak odloči zase.

  Mnenja uporabnikov

  Mnenja o Teaser.bz so večinoma pozitivna. Uporabniki opazijo, da spletno mesto izpolnjuje svoje obveznosti. Tisti, ki so že namestili aplikacijo, upoštevajo, da ne nasprotujejo programom, ki so nameščeni v računalniku, in drugim podobnim storitvam. Uporabniki trdijo, da če je določeno število napotitev, storitev vam omogoča, da zaslužijo približno 100 rubljevna teden Zdi se malo, toda če pomislite, kaj storiti sploh, ne potrebujete ničesar in ne dovolj.
  Vendar pa obstajajo tisti, ki niso zadovoljni z delom mesta. Na internetu lahko najdete pritožbe, da sredstva z računa nekje izginejo ali da je vhod blokiran brez obrazložitve. Nekateri uporabniki se pritožujejo nad dolgim ​​čakanjem na odziv službe za podporo, vendar nihče ne dvomi, da je tam. Da bi natančno vedeli, kako dobro deluje aplikacija Teaser.bz, je dovolj, da se registrirate in poskusite.

  Sorodne publikacije