Kaj storiti, če NFS Carbon odleti?

Ali želite igrati svojo najljubšo igro in se ne začne? Na žalost se številni igralci računalniških iger soočajo s problemom, ko NFS Carbon pobegne, se ne zažene ali pa se sploh ne namesti. Kako rešiti ta problem?

Tehnične težave

Najprej bi želel omeniti, da je igra izšla pred 12 leti. Na sodobnih računalniških napravah ni bilo težav, ki jih ni bilo mogoče rešiti. Prva stvar, ki jo morate preveriti, če NFS Carbon potuje, je, da izpolnjuje minimalne zahteve igre. Ni treba preobremeniti "železa" in postaviti nemogoče naloge. Zahteve za igro so naslednje:
 • RAM: 256 MB.
 • Windows 2000 | XP.
 • 6 GB prostega prostora na disku.
 • 14 GHz procesor.
 • 64 MB - video.
 • Prisotnost DirectX 9.0.
 • Če naprava PC izpolnjuje te zahteve, lahko nadaljujete s preverjanjem teh lastnosti.


  Preverite, ali so nameščeni ustrezna programska oprema in posodobljeni gonilniki grafične kartice. Če proizvajalec grafične kartice ni znan, ga lahko določite v meniju "Nadzorna plošča". Zaporedje je naslednje:
 • "Računalniški parametri";
 • "Nadzorna plošča";
 • Upravitelj naprav.
 • Nato na seznamu razpoložljivih naprav odprite jeziček "Video Adapters" in poiščite potrebne informacije.
  Če je oznaka znana vnaprej, lahko obiščete uradno stran proizvajalca in namestite najnovejšo različico gonilnikov. Pomembno je vedeti: namestitev programske opreme brez licence morda ne bo rešila težave. Druga možnostzakaj NFS Carbon odleti, ko se zažene, je morda neveljavna različica programa DirectX. Trenutni program je mogoče prenesti na uradno Microsoftovo spletno mesto. Ko prvič zaženete, ne nastavite maksimalnih zahtev takoj. Možno je, da jih bo sistem zavrgel tudi z najmočnejšim računalniškim polnjenjem.

  Vprašanja pri namestitvi

  Možna možnost za letenje NFS Carbon je lahko napačna namestitev igre. Če je bila igra nameščena prek prenosa, ki je bilo preneseno na internet, je lahko napaka posledica napake namestitvene datoteke. Izključiti morate vse napake, ki nastanejo med namestitvijo. Rešitev za možnost: prenesite drugo različico igre ali pridobite licenčno različico.


  V primeru težav z namestitvijo uradnega diska lahko pride do napake zaradi blokiranja protivirusnega programa. To bo pomagalo samo njegovo začasno zaustavitev. Igra mora biti nameščena v mapo, katere pot ne vsebuje cirilskih znakov. Če je ime ene od map prisotno, jih morate zamenjati.

  Težave z združljivostjo

  Če so izpolnjeni vsi zgoraj navedeni pogoji, vendar NFS Carbon še vedno leti, ga lahko poskusite zagnati kot skrbnika. Če račun nima potrebnih pravic, se bo podobna funkcija zagona prikazala, ko boste z levim klikom na bližnjico igre. Pogosto se pojavlja tudi problem združljivosti operacijskega sistema. V večini primerov NFS Carbon leti na Windows 10. Kako rešiti ta problem?
 • Z desno tipko miške kliknite bližnjico igre.
 • »Odpravite težave s skladnostjo«.
 • 3. "Preverite program". 4. V redu.
  Igra se mora nato samodejno zagnati. V primeru ponovljenega pojava je treba postopek ponoviti.

  Druga vprašanja

  Včasih NFS Carbon leti brez znanih razlogov. Obstaja igra, dirka v polnem zamahu in zdaj pred namizjem. V večini primerov je to posledica pravilnosti, ki se pojavi v samem procesu igre. Na primer, avto se zruši v isto pregrado. Nadaljevanje igre s takšnim razvojem dogodkov je možno le, če se izognemo težavnim lokacijam.
  Če se v času odhoda pojavi hrošč, ga je treba najprej posneti in poslati službi za podporo. Včasih razvijalci posebej izzovejo igro na napako, s čimer testirajo napake programa za vse vrste ovir. Zadnji problem, opisan v tem članku, lahko pripišemo tehničnemu. Pogosto slika le visi in sistem pokaže, da se program izvaja. V tem primeru je malo verjetno, da bi nadaljevali igro. Možno je, da se grafična kartica pregreje. Večkrat podobna napaka v enem in istem mestu igre proces se ne bo ponovil, vendar je signal, da nadomesti šibek procesor ali grafično kartico. Če imate težave z odhodom iger, ne smete kriviti razvijalcev. V 99% primerov je napaka odpravljena brez vmešavanja tretjih oseb.

  Sorodne publikacije