Pregled gumba telefona Micromax X352

Telefon Micromax X352, ki ga bomo obravnavali v članku, lahko služi kot dobro in priročno sredstvo za klicanje. Na žalost se naprava ne razlikuje veliko, vendar ima osnovne funkcije. "Polnjenje" je šibko, podpira delo z dvema sedmima karticama. Naprave ne zahtevajte več.

Oblikovanje

Mobilni telefon Micromax X352 ima preprost in primitiven videz. Tudi če ga primerjamo s konkurenti, med njimi ne izstopa. Potrošniki utemeljujejo ta minus z dvema režama za kartice mobilnih operaterjev. V uporabi je naprava priročna in popolnoma enostavna za uporabo. Ima majhne dimenzije - 12 x 5 cm. Debelina ne sme presegati 2 cm. Nekatere kupce moti teža (136 m). Seveda ne povzroča resnih pomanjkljivosti, vendar z dovolj dolgo uporabo postane opazen.

Naprava je izdelana iz visoko kakovostne plastike. Je lahko prekrit z majhnimi in komaj opaznimi praskami. Čeprav material ni zelo uspešen, pa kakovost montaže ni bila prizadeta. Ni vrzeli, tudi škripanje ni opaziti. Zaslon je majhen, obstaja številčna tipkovnica. Na primeru si lahko ogledate logotip proizvajalca. Na sprednji strani je zvočnik. Spodaj so vrata za slušalke, priključek USB in mikrofon. Telefon lahko kupite v različnih barvnih različicah. Vsak od njih naredi napravo trdnejšo in izboljša vtis o njej.

Kamera

Telefon je opremljen s precej šibko kamero. Matrika ima ločljivost 0,3 Mp.Tudi v trenutku, ko je bil izdan (2014), je ta kazalnik zelo nizek. Kamera te kakovosti je bila nazadnje ocenjena kot pomembna leta 2004, vendar ne v sodobnem času, ko so na trgu na voljo pripomočki s 13 Mp ali celo višjimi. Matrika ima ločljivost 640 x 480 slikovnih pik. Ni potrebe govoriti o kakovosti prejetih slik: slika je zelo granulirana, ima ogromno hrupa, podrobnost pa je nizka. Potrošniki menijo, da bi bilo morda bolje, če bi popolnoma zavrnili uporabo kamere. Še posebej, ker ta matrica ne omogoča snemanja videa.

Zaslon

Telefon Micromax X352 ima 2,8-palčni zaslon. Če primerjate sodobne pametne telefone, potem ta indikator izgleda precej čudno. Toda na splošno za telefon s pritiskom na gumb je ta velikost najbolj primerna. Na žalost, tudi brez veliko pogleda, na zaslonu lahko vidite "kocke" (pikslov).

Kakovost zaslona je povsem dovolj za udobno klicanje, pisanje sporočil, vendar ni vredno ogledati slik. Matrični TFT tip. Zaradi uporabe stare tehnologije je proizvajalec dosegel optimalno svetlost, na soncu pa se zaslon pokaže s slabe strani. Iskalni koti so odkriti. Največje število barv Micromax X352 - 65 tisoč Ta indikator je slab tudi za napravo te vrste. Veliko starejših telefonov in zgodnjih generacij ima visoko stopnjo odtenkov. Proizvajalec očitno ni posvečal ustrezne pozornosti izboljšanju zaslona, ​​glede na uporabljeno matrico. Kupec se lahko samo strinja in najde profesionalcepodobne značilnosti.

Avtonomija

Nekatere funkcije so bile opisane zgoraj, vendar so vsi predstavili telefon samo s slabe strani. Treba je govoriti tudi o koristih. To lahko imenujemo avtonomija. Večina proizvajalcev proizvaja gumb telefonov s spektakularno baterijo. Ta naprava je prejela baterijo z zmogljivostjo 3000 m. Za napravo, ki nima visokih funkcionalnosti in močnih lastnosti, je taka baterija pomemben indikator.
Za stalne klice bo telefon "živel" približno 11 ur. Glavni odstotek zaračunavanja se porabi za mobilno komunikacijo in podporo delovanja zaslona. V stanju pripravljenosti lahko Micromax X352 traja približno 700 ur. Zanimivo dejstvo je, da se telefon lahko uporablja kot prenosna baterija. Naprava lahko polni vse druge pripomočke. Vendar pa bo adapter moral kupiti samostojno, saj komplet ne gre.

Komunikacije

Telefon Micromax X352 lahko deluje v omrežju s frekvenco 900 in 1800. Potrošniški bonus je možnost uporabe dveh SIM kartic. Zdi se, da je telefon precej dobra naprava za sprejemanje in sprejemanje klicev in sporočil. Seveda ne smete pričakovati, da bodo karte delovale hkrati. Telefon ima samo en radijski modul. Naprava podpira tudi Bluetooth in USB vrata. Žal pa je zmožnost interakcije z brezžičnimi omrežji izključena.

Pomnilnik

Telefon Micromax X352 ima 8 GB vgrajenega pomnilnika, ki se ne more pohvaliti niti s sodobnimnizkocenovni pametni telefoni. Če želite, lahko pomnilnik vedno razširite z zunanjim pomnilnikom. USB-pomnilniški pogoni se berejo pri največ 8 GB. Telefonski imenik lahko sprejme 500 številk, večinoma naprava ni zasnovana. Pomnilnik sporočil ima tudi svojo mejo. Naenkrat lahko shranite največ 200 datotek.

Sorodne publikacije