Video snemalnik Sho-Me Combo 1: opis in ocene

Proizvajalec avtomobilske registracije Sho-Me Combo 1 je elegantna naprava za sodoben avtomobil. Lahko deluje kot video snemalnik in kot radarski detektor. Omogoča, da se počutite bolj samozavestno na cesti in voznika ščiti pred neprijetnimi presenečenji. Snemanje lahko poteka podnevi in ​​ponoči.

Specifikacije

Naprava Sho-Me Combo 1 je bila izdelana v Koreji. Naprava je sposobna zaznati policijski radar v območju X, K, Ka. Preprosto zajame impulz laserskih merilnikov hitrosti, vključno z "LISD", "Amata". Ni problema določa signal, ki prihaja iz kompleksa "Arrow", "Robot", "Mesta" na razdalji več kot en kilometer. Naprava je sposobna nastaviti moč impulza radarske naprave od 1 do 5, kar omogoča določitev razdalje od vozila do opreme za sledenje.

Naprava deluje kot radarski detektor v dveh načinih: "City" in "Route". Te funkcije preprečujejo napačno delovanje naprave. Izberete lahko nastavitev samodejnega načina. Možno je onemogočiti nepotrebne možnosti. Naprava je opremljena s hitrimi filtri, ki se odklopijo takoj, ko se hitrost vozila zniža na nastavljeno mejo. Avtomobilski pripomoček ima funkcijo utišanja glasnosti in prilagaja svetlost predvajanja informacij na zaslonu. Vse nastavitve na DVR so shranjene, zato jih ni treba namestiti vsakič, ko vklopite napravo. Neobvezna glasovna pošta. Posodobitev podatkovne baze radarskih in nadzornih kamer potekas pomnilniške kartice. Programska oprema je posodobljena na povsem enak način. Naprava vgrajuje 16-32 GB pomnilniško kartico micro-SD. Priporočljivo je, da uporabite kartice, povezane z 10. razredom. Vrsta procesorja - skupni pomnilnik iCatch V33 je 128 MB, notranji pomnilnik - 128 MB. Diktafon ima 231-palčni LCD zaslon. Vgrajen je mikrofon, zvočnik in senzor GPS.

Naprava vključuje senzor za udarce, ki se odziva na odpiranje avtomobila in nenamerne sunke. V primeru takšnih dejanj tipalo poda določen signal in DVR začne snemati. Naprava deluje iz litij-polimerne napajalne enote 520 mA in omrežne napetosti 12 V. Količina porabljenega toka je 225 mA. Delovna temperatura naprave se spreminja od -20 ° C do + 70 ° C. Vidni kot naprave je 120 °, laserski detektor je 360 ​​°, goriščna razdalja je 365 mm. Ločljivost posnetka je 1920 x 1080r. Razširitev videa .avi, avdio - .pcm. Zajemanje slik poteka s hitrostjo 30 sličic na sekundo. Naprava je nameščena na sesalno posodo. Ima širino 823 mm, dolžino 109 mm in višino 389 mm. naprava tehta približno 420 g.

Paket

Naprava Sho-Me Combo 1 ima naslednjo opremo:
 • enoto za snemanje;
 • žica za priključitev napajanja;
 • posebni montažni nosilec, opremljen s sesalnim pokrovom;
 • adapter za pomnilniške kartice microSD in SD;
 • uporabniški priročnik.
 • Pomnilniško kartico za napravo je treba kupiti posebej, saj ni vključena v komplet. Priporočene kartice microSD naslednjega tipa:
 • Toshiba Exceria UHS-I.
 • SanDisk Extreme UHS-I.
 • Samsung PRO + UHS-I.
 • Kartice je treba kupiti samo v zaupanja vrednih in preverjenih mestih, saj lahko slaba kakovost podrobnosti povzroči zrušitev registrarja.

  Videz naprave

  Video snemalnik Sho-Me Combo 1 ima črno barvo in precej velike parametre. Opremljena je z vgrajeno anteno za rog, zaradi katere brezhibno sprejema radarske signale. Kljub debelim dimenzijam naprava izgleda kompaktno na vetrobranskem steklu in ne moti.
  Nad zaslonom LCD je gumb za vklop in izklop. Leva plošča snemalnika ima režo za pomnilniško kartico, vhod za napajalni kabel in gumb "Reset" za ponovni zagon naprave. Zgornja plošča je opremljena z vgrajenim mikrofonom, zvočnikom, ki se nahaja v osrednjem delu naprave, in odprtino za montažne nosilce. Zaslon zavzame skoraj celotno sprednjo ploščo naprave. Levo od LCD zaslona so gumbi "Menu" in "C /H", na desni pa "Mute" in "Dim". Gumb "Rec" se nahaja na desni plošči. Zadnji del naprave, namenjen cesti in opremljen z lasersko lečo, sprejemnim delom radarskega detektorja in objektivom, izvaja streljanje.


  Sho-Me Combo 1 je eleganten in sodoben. Harmonično se prilega v vsak notranji prostor avtomobila.

  Namestitev naprave

  DVR Sho-Me Combo 1 je nameščen na vetrobransko steklo vozila. Antena radarskega detektorja je usmerjena vzdolž linije horizonta. Da bi sprejemal signal brez kakršnihkoli motenj, naj ga ne pokrijejo kovinski deli stroja. To velja tudi zaGPS senzor je vgrajen v zgornjo ploščo in ga ne smete pokriti. Napravo namestite tako, da pritrdite nosilec, da se odpre, in tesno pritisnite prisesek na izbrano mesto. Po tem se nosilec zapre in preveri zanesljivost montaže, tako da med ostro zavorno napravo ne pade na voznika. Kljub temu morate zagotoviti, da registrar ne blokira pregleda.

  Nastavitev Sho-Me Combo 1

  Pred zagonom naprave morate v režo za napravo vstaviti pomnilniško kartico razreda C6 in več. Najboljša možnost so kartice 10. razreda in do 32 GB. Zemljevid se vstavi s stiki. Potem je na napajalnik priključen sprejemnik Sho-Me Combo 1. V navodilih za uporabo je to priporočljivo s priloženimi kabli. En konec priključite na priključek DVR, drugi na vžigalnik. Pri hranjenju se naprava samodejno vklopi. Če jo želite izklopiti in ponovno zagnati, uporabite gumb "Vklop /izklop".
  Po vklopu enote se na zaslonu prikaže:
 • video indikacija;
 • ura;
 • GPS signal, če je na voljo;
 • pomnilniška kartica, če je na voljo;
 • stanje mikrofona;
 • polnjenje baterije;
 • območje delovanja.
 • Opredelitev radarjev in laserjev

  Radarska antena in laserske leče lahko zajemajo naprave za sledenje signala v različnih območjih. Zaslon prikazuje obseg, v katerem je območje sprejemanja. Naprava deluje v zemljepisnih širinah K, X in Ka. Večina ruskihPolicijski radar je nastavljen na frekvenčno območje K. Latitude Ka se v Rusiji ne uporablja. Ta vrsta radijskih signalov na napravah se samodejno deaktivira. Uporabnik lahko sam nadzira razpone, jih omogoči in onemogoči. Privzeto je naprava nastavljena na način "Pot". Vključuje vse razpone razen Ka. Obstajajo načini, v katerih lahko onemogočite nepotrebne razpone in jih opozorite. To je funkcija "Mesto", kjer je ustvarjen filtracijski sistem, in opozarja na nepravilno delovanje naprave. Po prejemu signala v radarski frekvenci je naprava to znana. Obstaja glas in nato zvočno opozorilo. Moč in frekvenca zvoka označujeta moč signala, kar dodatno označuje število vodoravnih črt na desni strani LCD zaslona. Vsaka serija ima svojo barvo. Sho-Me Combo1 ima vgrajeno anteno GPS. V pomnilniku naprave je baza podatkov s koordinatami lokacije radarjev in nadzornih kamer. Obstajajo radarski sistemi ("Avtodorya"), ki ne sevajo sevanja iz radarja, določen radar z nizko močjo, kot tudi lokacija radarjev in kamer. Baza podatkov se posodablja enkrat na mesec. Lahko ga prenesete na uradni spletni strani podjetja. Približuje se točka v bazi podatkov kamere, naprava odda signal. Če je aktiviran način "Pot", se signal pripravi za 13 km, v možnosti "Mesto" pa signal poteka skozi 04-08 km. Pri določanju radarske ali nadzorne kamere morajo biti na zaslonu prikazane informacije o vrsti sledenja naprave, razdalji do nje in omejitev hitrosti, s katero se nadaljuje.gibanja na tej strani.

  Načini delovanja radarja

  Radarski detektor Sho-Me Combo 1 (opis vseh možnosti naprave je v navodilu) lahko deluje v različnih načinih, to je:
 • "Pot". Uporablja se za premikanje po hitrih avtocestah in avtocestah, ki povezujejo mesta. Območja K, X in "Arrow" so vključena tukaj.
 • "Mesto". Zasnovan za uporabo v majhnih naseljih. Podpira frekvenčna območja in Arrow.
 • "Mesto 1". Priporočljivo za uporabo v velikih mestih. Uporabljajo se razponi in uporablja se "puščica".
 • "Mesto 2". Zasnovan za potovanje po Moskvi. Vključeni so K in "Arrow", vendar brez zvočnega opozorila.
 • Če način "City 1 2" uporablja pas X, se zvočni signal vklopi pri moči signala, ki je večja od 3.

  Snemanje videa

  ​​Video posnetek na napravi Sho-Me Combo 1 (pregled vseh delov naprave je bil opisan zgoraj v podrobnejši različici, predstavljeni v priročniku), razen če ni drugače določeno, se začne takoj, ko se DVR poda. Predhodno vstavite pomnilniško kartico v napravo, v meniju izberite "Autostart recording". Če želite ustaviti snemanje, kliknite gumb "Rec", ki se nahaja na levi strani naprave. Če želite obnoviti videoposnetek, morate ponovno pritisniti gumb Rec. Ob vstopu v meni z nastavitvami se ustavi še en vnos. Video posnetek je cikličen, njegovo trajanje je nastavljeno v nastavitvah in lahko traja 1 3 in 5 minut. Če je pomnilniška kartica polna, bodo datoteke na njejsamodejno prepiše Funkcija Accelerometer bo pomagala zaščititi snemanje. Ko je močan udarec, je datoteki, ki jo trenutno posnamete, dodeljen "zaščiten" status. Takšna datoteka se pri ponovnem pisanju ne izbriše. Občutljivost merilnika pospeška je lahko nizka, srednja in visoka. To možnost lahko onemogočite. Datoteko lahko zaščitite s pritiskom na gumb "Dim". Če želite to narediti, morate med snemanjem nekaj časa pritisniti in zadržati. Vse datoteke, ki so zaščitene pred prepisovanjem, so shranjene v mapi Dogodki. Zaslon lahko deluje na dva načina: "RD + BP" in "RD". Prvi prikazuje sočasno delovanje DVR in radarja. Drugič le o delovanju antiradarja. Če je naprava blokirana in se ne pojavi, ko kliknete na gumbe, se znova zažene s pritiskom na tipko "Reset" s tankim predmetom.

  Posodobitve programske opreme

  Posodobitev Sho-Me Combo 1 poteka s pomočjo mikro-SD. Pred zapisovanjem posodobitvene datoteke na kartico mora biti formatirana. Pred posodabljanjem je potrebno preveriti različico vdelane programske opreme naprave. Pomnilniška kartica s preneseno datoteko je shranjena v napravi in ​​vključuje Combo 1. Na zaslonu se prikaže "Pro" in "X2.". Z gumbom Nemo ali Dim izberite "O2" in pritisnite gumb "C /H". Pred zagonom naprave morate počakati na njegovo popolno nadgradnjo.

  Za razliko od modela Combo 1A7

  DVR Sho-Me Combo 1 A7 nima bistvene razlike z modelom Sho-Me Combo 1. Prva različica najbolj naprednih se je pojavila pred kratkim. Za razliko od svojega predhodnika ima namesto 120 ° kot gledanja 130 °. OblikaVideo snemanje v napravi Combo 1 A7 - MP4, za razliko od naprave Combo 1, ki snema s podaljškom AVI. V prvi različici je dodan še en Ku-pas. Radarji s takim signalom se uporabljajo v Evropi. Tip procesorja je drugačen, Sho-Me Combo 1 A7 uporablja ameriški Ambarella A7LA30 v prvem modelu - tajvanskem iCatch.V33. Še vedno obstajajo majhni detajli, ki se v teh modelih razlikujejo, vendar so v osnovi načelo njihovega dela in funkcionalnosti podobni. Kljub dejstvu, da je Combo 1 A7 sodobnejši model, je bolj verjetno, da bo dal lažno pozitivne rezultate kot Combo 1.

  Stroški

  Anti-radar Sho-Me Combo 1 je v območju 9-10 tisoč rubljev. Napravo lahko kupite v trgovinah za avtomobiliste, kot tudi v hipermarketih za gospodinjske aparate. Tudi številne spletne trgovine prodajajo to napravo.

  Sho Me Combo 1: pregledi

  Ta naprava ima tako pozitivne kot negativne povratne informacije. Uporabniki so zadovoljni s pridobitvijo te naprave, opozorili na njeno napredno funkcionalnost, ki vam omogoča, da konfigurirate registrarja "zase". Veliko jih ima velik zaslon, GPS-senzor, ki preprečuje lažne pozitivne rezultate, kakovostno fotografiranje, kjer si lahko ogledate številke avtomobilov in koordinat. Večina voznikov izbere način "Highway" z omejitvijo hitrosti 80 km /h. Avtomobilisti upoštevajo sodobno zasnovo naprave in zanesljivost montaže. Pravijo, da naprava deluje dobro in ne uspe. Ujemite vse na poti, od puščic in stojala do konca z radarjem. Opozarja na hitrost in pristop k DPS. Sho-Me Combo1 pregled ima negativen rezultat. Ugotavljajo, da se naprava pogosto zlomi, nenehno zmrzne in ne ujame vseh radarjev. Ima slabo sliko, slaba kakovost fotografiranja, malo zajemanje. Pravijo uporabniki majhne zmogljivosti baterije, okorne naprave. Trdili so, da senzor udarca deluje na zapiranje vrat in vse neenakosti na cesti. Ti uporabniki pravijo, da lahko za takšen denar napravo bolje kupite.

  Sorodne publikacije