Koliko lahko zaslužite na Instagramu? Kako začeti zaslužiti v "Instagramu"

Zanimivo, kako zaslužiti v "Instagramu" brez vlaganja, veliko. V zadnjem času se je pojavil stereotip o blogerjih, kot da živijo v pravem raju. Dejansko, vedoč, kako uporabljati sodobno tehnologijo pravico, lahko uspešno dobite veliko denarja, ki bo dovolj, da živijo na toplem južnem otoku. Seveda, tako dobro vse, kar je sestavljeno samo iz izbranih, ampak opustiti dolgočasno delo urnika in popolnoma, da se premaknete na Instagram je povsem mogoče - morate samo nekaj truda.

Splošne informacije

Seveda, kako zaslužiti v "Instagramu" iz nič, pripoveduje veliko število avtorjev seminarjev in tečajev na spletu, vendar je njihova udeležba običajno plačana in to ni primerno za vsakega začetnika . Lahko se naučite zaslužka in brez začetnih naložb, saj imate samo pametni telefon, račun, dostop do omrežja in dovolj časa in potrpljenja.


Včasih se zdi, da je vašo stran zelo enostavno odviti. Kot pravijo izkušeni blogerji, ni tako: obstajajo številne pasti, ki bi bile zaželene. Izkušeni ljudje pravijo, da je to delo bolj kot delo v pisarni, kot se zdi drugim. Tudi če lahko najdete pomočnika, vključno s tistim, za katerega delo morate plačati, je še vedno potrebno, da stanje obdržite pod nadzorom, ne da bi pametni telefon pustili neprekinjeno. Samo tedenski premor bo povzročil prikaz novih objav na samem koncu trakunaročnikov, zato jih večina ne bo videla. Da ne bi izgubili pokritosti, je priporočljivo, da vnaprej ustvarite nove vnose in jih postavite v čakalno vrsto za objavo. Posebna storitev časovne omejitve bo preprečila premore in izgube.


Življenje in delo

Blogerji, ki vedo iz lastnih izkušenj, koliko lahko v mesecu Instagram zaslužijo, pravijo: ta način življenja ni primeren za vsakogar. Seveda, lahko prinese dober odziv - mnogi dobijo nekaj sto rubljev na dan, skoraj brez napora, in odgovorni blogerji vsak dan zaslužijo na tisoče. Vendar pa je obrnjena medalja - zahtevna javnost. Vaš blog bo uspešno vodil le tisti, ki bo gledal videz in občinstvu pokazal le v brezhibni, popolni obliki. Ko načrtujete voditi Instagram, morate pogledati v garderobo - oblačila morajo biti ustrezna, raznolika, številna. Ljudje privlačijo fotografije na različnih zanimivih lokacijah, vendar jih je treba še vedno najti. Prav tako je pomembno, da lahko fotografirate estetsko in nato skrbno obdelate slike za večji učinek. Drugi se sprašujejo, koliko denarja si zaslužili v "Instagramu" tistih lepih in lepih ljudi, ki preprosto objavljajo sephi na dan. Seveda, in tako si lahko zagotovite dober dohodek, vendar le, če je videz brezhiben. Priljubljeni sephi so priljubljene javne osebnosti, vendar so izrinjene iz socialne mreže. Če želite zaslužiti v tej zanimivi virtualni spletni, morate takoj jasnopogoj: slabi dnevi se ne dogajajo. Če je situacija težka, lahko naredite tedenski blok zapisov, ki bodo samodejno objavljeni, vendar ta strategija dolgo ne bo dovolj. Enkrat, ko se je to zgodilo, bo vrnitev njegovega nekdanjega uspeha zelo težka.

Večplastno vprašanje

Zelo pogosto se zanima, kako začeti zaslužiti v "Instagramu", ženske na porodniškem dopustu, oskrbo dojenčkov, gospodinje in amulete ročnega dela. Nič manj privlačna sfera se zdi, da strokovnjaki iz meykapu, fotografi. Morate razumeti: le lepe fotografije za uspeh verjetno ne bodo dovolj. Da bi vam zagotovili prave zaslužke, boste morali blog. Naključne fotografije, posnete čez dan, ne bodo dovolj priljubljene in bodo delale na blogu - to je težka naloga, ki ni vsakdo na zobih. Potrebno je razmisliti o zanimivih temah, vsak dan objaviti sporočila po načrtu. Zdi se očitno in zelo preprosto izvajati, vendar so v praksi večina blogerjev ljudje, ki so svoje naročnike pripravili na denar - in s takšno publiko zaslužek ne bo deloval. Dober blog, ki bo vašemu lastniku zagotovil dostojno plačo, ki ga morate opraviti vsak dan, s prizadevanjem, da ste vredni pozornosti. Razumeti je treba, da je socialno omrežje enako poslovno kot drugi in preprosto nihče nikomur ne da ničesar. Drugi so zainteresirani, koliko lahko zaslužite v "Instagramu" s 2000 naročniki. Trenutne tarifne stopnje so zelo odvisne od teme računa. Če uporabnik pove o svojemnačin življenja, ne vodi poseben kanal, lahko komaj zaslužiti več kot tisoč rubljev za oglaševanje v prisotnosti 10 tisoč naročnikov. Ampak tukaj so spodbujati, javne številke zaslužijo 30-50 tisoč in več - ni zgornje meje. Vse je odvisno od statusa. Dražji je izdelek, ki ga oglašuje uporabnik, praviloma je višji prihodek. Glavni plus je pomanjkanje potrebe po stikih s potencialnim modelom prek prijateljev ali agencij. Že v opisu računa je veliko kontaktnih podatkov, tako da lahko predloži oglaševanje kdorkoli. Obstajajo posebne storitve za iskanje oglasnih mest.

Vem in sem sposoben

Zanimivo je, kako začeti zaslužiti v "Instagramu" in ljudi, ki so specializirani za določeno področje. Tako lahko vodi tematski blog. Svoj potniški račun lahko posvetite različnim delom planeta, specifičnemu življenjskemu slogu (na primer vegetarijanstvu), lahko govorite o izkušnjah staršev. Nekateri poučujejo s pomočjo fitnesa ali mentorstva preko socialne mreže. Na takih blogih so naročniki običajno različni v dejavnosti, veliko komunicirajo, pogosto komentirajo dogodke. Menijo, da občinstvo avtorja zaupa. Za vsakih 10 tisoč ljudi lahko dobite več tisoč rubljev.
Oglaševalec, ki se sklicuje na imetnika računa, ne želi le prikazati vseh svojih izdelkov, ampak tudi kupca, ki ga kupi. Če je oglaševalska kampanja v sodelovanju s bloggerjem dala dober finančni rezultat, ni dvoma: podjetnik se bo spet obrnil. Na primer, če je ženska pred kratkim rodila otrokaali pripravo na porod, vodenje lastnega bloga, ki govori o izkušnjah in težavah, ki jih je treba rešiti, zagotovo občinstvo zanima blago razreda. Torej, smiselno je, da se poskusite pri oglaševanju otroških oblačil. Verjetno bo odziv precej višji od, recimo, pri promociji izdelka z modelnim računom, čeprav je za veliko število občinstva drugačen. Če želite zanimati obetajočega oglaševalca, morate biti sposobni prikazati kakovost svojega profila. V tem primeru se cena poveča. Katera meja se ustavi, ponavadi izvira iz izkušenj.

Veliko ali ne dovolj?

Ker na začetku uporabniki svojih izkušenj še ne vedo, koliko naročnikov lahko zaslužite v "Instagramu", in pokritost z občinstvom je majhna, lahko poskusite skleniti barter sporazume. Namesto finančnega dobička imetnik računa prejme določeno storitev ali izdelek. Če ni všeč kakovost ali se ne prilega, je sprejemljivo, da jo vrne pošiljatelju. Če barter ne pritegne, lahko začnete obdelovati delovni profil v omrežju Instagram za pridobivanje "lesenega". Če želite to narediti, morate ustvariti poseben poslovni račun. Druga pomembna točka je stalno spremljanje statistike. S sledenjem teh informacij lahko ugotovite, da je to najbolj zanimivo in privlačno občinstvo, in da sploh ne ustreza vašemu okusu. Statistike so resnične "trdne" številke, ki jih je mogoče prikazati potencialnim oglaševalcem, pa tudi tistim, ki lahko delajo z barter. Ponavadi ne samo zanimaštevilo naročnikov, pa tudi število pogledov in dejavnost občinstva. Preprost zaslon je veliko bolj zgovoren in bolj verodostojen od vseh dobrih besed.
Uporabnike začetnike običajno zanima, koliko lahko zaslužite za besedo v »Instagramu«. Ta možnost prihodkov ni zelo donosna. Za eno naročnino ali eno "srce" plačate od rublja do pet. Očiten plus je enostavnost zaslužka. Da bi dobili želene finance, se morate le prijaviti za račune, pisati komentarje na objave in klikniti na "srca" zraven njih.

Možnosti: kaj še obstaja?

Če vprašate izkušenega ali začetnega blogerja, kako zaslužiti v "Instagramu", je verjetno, da bosta oba odgovorila enako: oglaševanje. Dejansko je ta strategija ena najbolj zanesljivih in učinkovitih in obenem priljubljena. Imetnik računa opravi naročilo na delovnem mestu in za to prejme denarno nagrado. Res je, kdo ne bo plačal denarja - stranke postavljajo zahteve za zaposlene. Samo račun, ki jim ustreza, bo postal vir dobička. Ključni pogoj je velikost občinstva. Značilno je, da je vsaj 10.000 ljudi, čeprav je v nekaterih primerih manj dovoljeno, če je blog visoko specializiran in so vsi naročniki aktivni. Bodite prepričani, da preverite, kako velik je razmerje med občinstvom in podobnimi - mora biti v razponu od 5-10%. Če kazalnik preseže to mejo, lahko govorimo o ranjeni javnosti. Potencialni oglaševalci, ki izberejo kraj za oglaševanje, želi vedeti,kako velika je sposobnost komentatorjev naročnikov. Upošteva se samo ustrezna komunikacija v živo. Spam komentarji komentarjev samo poslabša podobo blog. Strokovnjaki, po svojih izkušnjah, naučili, kako zaslužiti v "Instagram", priporočamo, da redno objavljajo položaje - nihče ne bo naročil oglas osebe, ki je sposobna vrzel za en teden ali tako eter. Nič manj pomembna je ustrezna količina oglaševanja in pomanjkanje predhodno objavljenih zapisov o konkurentih.

Značilnosti oblikovanja

Mnenja o tem, koliko lahko zaslužite na blogu v Instagramu, se razlikujejo: nekateri verjamejo, da je družinski proračun za mesec lahko dopolnjen le nekaj tisoč rubljev, drugi dobijo na desetine in celo na stotine. Če želite računati na največji zaslužek, morate biti zmožni pravilno dokončati vsako novo objavo. Stranka ponavadi ponudi fotografije in besedilo oglasa, lastnik računa pa ga objavi v svojem imenu. Za takšno oglaševanje plačati minimalno. Da bi dobili več, lahko posnamete sliko izdelka ali pokažete promocijsko storitev zase. Besedilna podpora za fotografijo mora biti urejena v splošnem slogu spletnega dnevnika. To velja za avtohtono vrsto oglaševanja, ki je mnogi uporabniki ne dojemajo kot promocijo. Učinkovitost je pomembnejša. Za zagotovitev maksimalnega odziva, bi moral imetnik računa neopazno in iskreno priporočiti izdelek. Prehod sporočila s ponudbo nekega blaga ali storitev pa je veliko brez nadzora. Taka, med drugim, pokvari podobo bloga. Specialistiverjamem: bolje je zapustiti dvanajst ponudb tranzitnih mest in objaviti eno vrednost, v kateri bo lastnik profila svojim naročnikom svetoval resnično kakovosten izdelek.

Nianse

Seveda se vsi sprašujejo, koliko lahko zaslužite na oglasih z Instagramom, vendar je treba razumeti: posebni finančni kazalniki uspeha so v celoti odvisni od bloga in njegovih značilnosti. Ni standardne vrednosti, dodeljene vsem in vsem. Poleg tega se odnos z oglaševalcem ne izkaže vedno kot popoln. To se zgodi, da kupec daje besedilo in slike, ki se ne ujemajo z zapisom, vendar se zgodi nasprotno: lastnik profila pripravi gradivo, ki ne preide soglasja stranke. Če je oglaševalec povabil publikacijo, da objavi novice, jo je bloger pripravil, lahko oseba preprosto brezno, brez plačila. Seveda ni potrebno objavljati oglasov v zraku, vendar se čas in trud še vedno porabita zaman. Redkeje obstajajo situacije, ko je oglas že dosegel linijo novic, blogger je prejel plačilo, njegovi naročniki pa so naročili in razočarali kot izdelek. Še bolj neprijeten trenutek - ko kupci sploh niso prejemali plačanega blaga. Navodila in nasveti, povejte, kako in koliko lahko zaslužite v "Instagramu", v takšnih težkih situacijah priporočamo, da se najprej obrnete na stranko s promocijskim gradivom. Morda je prišlo do napake v sistemu ali je bila oseba, odgovorna za sprejemanje naročil, bolna. Informacije iz prve roke iz spletnega dnevnika vam bodo pomagale pri obvladovanjuPanična občinstvo. Če odgovor ni, boste morali objaviti novice in opozoriti bralce bloga, da bodo naredili naročilo v trgovini.

Možnosti so neizčrpne

Uporabniki, ki menijo, da so socialna omrežja potrebna le za objavo lepih slik, verjetno ne bodo zanimali, koliko denarja je mogoče zaslužiti na Instagramu, ker se taka oblika ustvarjanja dobička zdi nerealna. Dejstvo je, vse ni tako očitno, in sam blog v tej mreži se lahko izvaja ne samo zaradi prijetnih oči slik. Obstaja kar nekaj uporabnikov, ki so našli svojo publiko zaradi zmožnosti objavljanja koristnih in zanimivih podatkov v besedilni obliki. Poseben slog, osebna karizma - vse to pritegne zanimanje. Če je kaj povedati svetu, ni potrebno, da bi se priložnost, saj za vsako delovno mesto v socialnem omrežju lahko priložite 2200 znakov. Druga je zanimiva, koliko lahko zaslužite v "Instagramu", saj ste specialist v ozkem profilu - na primer, računovodja ali odvetnik. Nekateri bodo presenetili, vendar je mesečni dohodek drugih uporabnikov deset in več sto tisoč rubljev. Denar lahko dobite tako, da svetujete ljudem, ki ponujajo svoje storitve. Da bi postali povpraševanje, morate izpolniti svoj račun z zanimivimi materiali in fotografijami, vključiti občinstvo in se natančno odzvati na vprašanja, ki vas zanimajo komentarji. Za promocijo, pretakanje v živo in zgodbe se bodo ujemale. Ne bo nepotrebno občasno organizirati ankete in občinstvu dati brezplačne nasvete. Ko je dosegel določeno stabilno pozicijo, za svoje storitvelahko zahtevate denar. Praviloma plačana posvetovanja potekajo v obliki spletnih seminarjev, klicev prek priljubljenih glasnikov, nekateri pa organizirajo srečanja v resničnem življenju.

Stalnost in trdo delo

Če se oseba zanima, koliko denarja je mogoče zaslužiti v "Instagramu", mora jasno razumeti: ne glede na to, katero smer dela v tej družbeni mreži je izbrana, bo le tisti, ki je vsak dan aktiven, uspešen . Treba je paziti na občinstvo, odgovarjati na vprašanja javnosti v komentarjih, sicer ne bo izšlo stranke. Bodite prepričani, da se naučite predstavljati sebe v najboljši luči. Zapis naj bi predstavil njegov lastnik - njegovo področje dela in izkušnje, odlične spretnosti in dosežke.

Sorodne publikacije