Škatle sreče v Warface: Kaj je v njem in kako ga dobiti brezplačno?

Polja sreče v "Warfare" so predmeti, ki uporabniku omogočajo, da v zameno za njih dobi dražje predmete ali igro. V določenih primerih bo igralec lahko pridobil dovolj kakovostno orožje in uporabne predmete, ki so v igri zelo redki. Nekateri predmeti, ki spadajo v to vrsto »loterije«, so vredni veliko denarja, če jih kupite v redni trgovini z igrami, in v škatlah sreče jih je mogoče dobiti brez porabe denarja. Vsebujejo redko opremo in orožje, vendar, da bi poskusili srečo v svojih dobitkih, se morate ločiti od svojih varbakov. Čeprav možnost izpadanja iz ekskluzivnih predmetov ni tako visoka, če pa se zgodi, potem boste v velikem plusu.

Kako priti do srečne škatle?

Ta polja lahko dobite od rednih dobaviteljev. Če želite to narediti, morate iti v trgovino in jih kupiti tam za domačo valuto. Škatle sreče lahko dobijo absolutno vse igralce, ne glede na vašo raven in število odigranih bitk. Lahko jih kupite za lokalni in donatski denar. Treba je omeniti, da bo bolje kopičiti sredstva in kupiti več zabojev naenkrat, kot tudi, da je mogoče dobro shraniti. V tem primeru boste lahko kupili več zabojev sreče za najmanjšo količino valute, s čimer boste povečali možnost padca ekskluzivnih predmetov.

Kaj lahko zmagate?

Postavke, ki jih lahko dobite, so dovoljrazlične. Med njimi so granate, izkušnje, novi modeli nožev in kostumi za igralčevega igralca. Poleg tega lahko v škatlah dobite edinstveno orožje, ki vsebuje veliko sprememb. Izhajajoč iz izbranega razreda se padec predmetov razlikuje, vendar obstajajo tudi tisti, ki so univerzalni za zdravnike, napadalna letala, ostrostrelce in inženirje.

Algoritem risanja predmetov

Ko kliknete gumb Kupi v trgovini z igro, greste v meni z napravo Warbox. Po kliku na "Nakup seta" naključno navedete polje z določenim nizom predmetov. Lahko ga odprete takoj ali kupite več zabojev in jih odprete vse naenkrat. Naenkrat lahko kupite samo do 5 nizov.

Ko odprete eno ali več polj sreče, se na zaslonu prikaže skupina z dragocenimi nagradami. Če so bili isti nizi prejeti v istih nizih, bodo dodani. Lahko takoj poskusite z orožjem ali novo opremo s klikom na gumb "Ujemanje", in če kliknete "Uporabi", se predmeti takoj postavijo na znak in lahko brez odlašanja vstopite v bitko in preizkusite njihovo učinkovitost.

Chit na škatli za srečo. Kako dobiti brezplačne izdelke?

Ne glede na to, kako čudno je, vendar resnično obstaja možnost, da dobijo brezplačne komplete. Z drugimi besedami, če uporabite to metodo, boste dobili brezplačen dostop do brezplačnih predmetov in prenehali porabljati svoje varbacks s krediti. Treba je omeniti, da škatle sreče ne padejosamo opremo, orožje in druge uporabne predmete, pa tudi valuto znotraj valute. Na njem boste lahko kupili potrebne predmete v trgovini. Ko prenesete prenos, ga morate zagnati pred vstopom v igro. Po tem morate iti v trgovino in izbrati srečno polje. Potem je neomejeno število odkritij, in lahko dobite neskončno število predmetov in valute. Ta shema je najbolj uspešna in ne dejstvo, da boste dobili točno takšen program, ki bo učinkovit. Še posebej, ker razvijalci z vsako novo posodobitev blizu "vrzeli" za ne zelo iskren igralcev. Zato verjetno ne boste našli delujočega programa za goljufije.

Sorodne publikacije