Senseit P10: Lastnosti in pregled

Mlado rusko podjetje Senseit je hitro pritegnilo pozornost kupcev in strokovnjakov. Uveljavila se je kot aktivno razvijajoča se znamka. Ukvarja se z izdajo vrhunskih mobilnih telefonov, pametnih telefonov in drugih naprav GPS. Razvijalci podjetja so začeli ustvarjati edinstvene modele od leta 2010. Tri leta kasneje se je v prodaji pojavil mobilni telefon Senseit P10. Na žalost njegov prvi nastop ni bil zmagovit. Po mnenju strokovnjakov, razlog za to so preproste značilnosti. Vendar pa ne moremo reči, da je začetek prodaje popolnoma neopažen. Pozornost občinstva je pritegnila določena specifičnost. To je visoka raven zaščite. Kaj je zanimivo za mlado perspektivno podjetje za kupce?

Vsebina paketa

Od prvega pogleda na Senseit P10 lahko vidite njegovo moč. Proizvajalec je naredil vse, da bi naprava izgledala dostojno. Pakirna škatla je premišljena do najmanjše podrobnosti. V ozadju lahko vidite simbol sonca, ki uteleša neizčrpno energijo. S to sliko, oblikovalci, kot da namigujejo na aktivni življenjski slog, ki ga lahko varno nosite s tem telefonom.

V ospredju je fotografija naprave. Poleg nje so glavne značilnosti. Ime modela je jasno poudarjeno zaradi optimalne izbire barv. Glavno ozadje je predstavljeno v oranžnih tonih. Mimogrede, ta odtenek se uporablja tudi v Senseit P10. Da bi pozornost usmerili na določene informacije, je bila izbrana kombinacija bele in temne češnje. Pogled znotrajkupec bo sam videl napravo. Na voljo je z izmenljivo baterijo. Ne pozabite na razvijalce in polnilnik. Na presenečenje mnogih, komplet vključuje slušalke začetne ravni in pomnilniško kartico. Seveda obstaja tudi dokumentacija.

Oblikovanje

Zunaj Senseit P10 Orange je precej značilen za zavarovane telefone. Glavni del ohišja je izdelan v oranžni barvi. Obstajajo tudi črni elementi. Nahajajo se na stranskih straneh, rahlo govorijo na sprednjo ploščo. Material traku je iz gume. Površina rebrastega. Zaradi tega je priložnost za povečanje ravni zaščite pri padcu. Sprednji in zadnji pokrovi so izdelani iz trpežne plastike. Na sprednji strani je okoli šestih vijakov. Odvijte jih lahko samo s posebnim izvijačem. Pokrov baterije je privit z dvema vijakoma.

Proizvajalec je optimalno izbral velikosti - 126 x 58 x 22 mm. Naprava je popolnoma v roki, lahko jo nosite v vsakem žepu. Na sprednji plošči prevladujejo zlomljene črte. Zaslon je v zgornji polovici, tipkovnica je na dnu. Osrednji del trapeza je ime blagovne znamke. Luknja zvočnika je zelo majhna. Tipkovnica je zelo zanimiva. Takoj pod zaslonom je nadzorna plošča. Sestavljen je iz sedmih gumbov: igralne palice, sprejem /ponastavitev, dostop do sporočil in kamere, pa tudi dveh gumbov. Oblika digitalnega bloka je pravokotna. Vsak gumb je prikazan ločeno od drugih. Po mnenju lastnikov je tipkovnica primerna za uporabo. Dober napredek, bela osvetlitev.Njegova svetlost, čeprav je povprečna, vendar oznaka je zelo gledati v vseh luči. Na zadnji plošči, razen pokrova baterije, je objektiv kamere. Zasnovan je v skladu s splošnim konceptom - vpisan v trapez, nekoliko utopljen v ohišju in zaščiten s prozorno plastiko. Razvijalci imajo prilogo k traku. Nahaja se na dnu. Sama plastika je močna, vendar uporaba kovinskega karabina ni priporočljiva.

Funkcionalnost stranskih ploskev

Telefon Senseit P10 je opremljen s svetilko. Nahaja se na zgornjem koncu. Na desni strani je prikazana samo tipka za nastavitev glasnosti. Nasprotni obraz je služil kot prostor za microUSB priključke in avdio. Najnovejši standardni format je "mini-jack". Da bi preprečili prodiranje vlage, prahu, peska in drugih delcev skozi njih, so razvijalci napovedali prisotnost gumijastega zamaška.

Zaslon

Ekran je težko priklicati na sekundarni element telefona. Od njegovih lastnosti bo odvisno, kako udobno bo interakcija z napravo. Senseit P10 je 2-palčni zaslon. Njegova ločljivost je kritično nizka - samo 220 x 176 slikovnih pik. Kljub temu, da je bila izdana pred štirimi leti, so značilnosti še vedno zelo šibke. Toda zaradi pravičnosti bi rekli, da proizvajalec ne bo poudarjal zaslona, ​​saj je poudarek na drugih lastnostih.

Zaslon je izdelan s tehnologijo TFT. Vrsta je barva. Kakovost slike je očitno šibka. Podrobnosti o nizki ravni somajhna zrnata. Prenos barv je omejen na 262.000 odtenkov. Število slikovnih pik je 141 ppi. Kot lahko vidite, tehnološki proces ni dosegel tega modela. Proizvajalec posameznih izdelkov ni izboljšal. Ampak, da bi zaščitili pripomoček, recimo, da je na soncu zaslon, čeprav dobro izbledi, vendar še vedno lahko preberete informacije.

Značilnosti modela

Upoštevajte, da je preprost Senseit P10 opremljen z dvema režama, dodeljenima kartici SIM. Za kupca je bilo nepričakovano. Ampak ne veselite se vnaprej. Brez žlice ni težko jesti. Naprava je opremljena samo z enim radijskim modulom. Kaj to pomeni? Med klicem na eni kartici SIM bo prijatelj neaktiven. Donosnost te funkcije je sporna. Najbolj neroden trenutek je, da klic na drugo številko sploh ne bo prikazan, kar pomeni, da ga uporabnik ne bo videl niti na seznamu zamujenih.

Pomnilnik

Senseit P10 - primitivna naprava za klice in sporočila. Glasnost vgrajenega pomnilnika je več kot enkrat potrjena. Telefon ima prostor za shranjevanje le 40 KB. Po sodobnih standardih se takšne številke zdijo smešne. Vendar pa telefon opravi dobro delo z glavnimi nalogami, saj platforma ne zahteva preveč zmogljivosti.
Kaj naj storijo uporabniki, če je treba shraniti skladbe ali slike (fotografija)? Rešitev je. Razvijalci so zagotovili režo za pomnilniško kartico. V tovarni je s telefonom priložen pogon 512 MB. Toda naprava deluje v redu z večjimi pogoni, katerih največja velikost nipresegati 16 GB. Seveda se lahko to šteje za prijeten bonus.

Baterija

Pomemben dejavnik pri izbiri mobilnega telefona je čas pripravljenosti. To merilo je enako pomembno tako za sodobne pripomočke kot tudi za preproste naprave za zvonjenje. Baterija Senseit P10 je odstranljiva. Pri izdelavi baterij se nabira kemična sestava, ki vključuje litij in ion. Zmogljivost - 1700 miliamp na uro. Za povrnitev polnjenja potrebujete 2 uri, če je naprava povezana z domačim polnilnikom. V ta namen lahko uporabite tudi kabel USB.
Kateri rezultati avtonomije kaže ta model? Ko je naprava povezana v omrežje GSM, lahko v stanju pripravljenosti stane 550 ur. Podatek je vsekakor veliko. Vendar pa številni zaščiteni telefoni kažejo podobne rezultate, saj je to ena od glavnih prednosti. V aktivnem pogovoru lahko uporabnik računa na 9 ur dela. Pri povezovanju z omrežjem mobilnih operaterjev bo trajanje baterije trajalo 6-7 dni (odvisno od obremenitve).

Povezava

Pri modelu P10 je povezava glavno merilo. Podprta so samo omrežja druge generacije. Kar zadeva raven signala, jo telefon popolnoma ujame. Naročnik lahko dobro sliši, ni ovir. Izjema je lahko le napaka v delu mobilnega operaterja. V napravi so na voljo vse standardne funkcije, ki se uporabljajo za klice: preusmeritev, zapora, ID klicatelja (določanje števila). Za zaščito podatkov je uporabnik ponujennastavite individualno geslo, ki ga bo telefon zahteval ob prijavi v meni. Pomembno je vedeti, da je omejevanje dostopa delno, na primer, samo v imeniku ali sporočilih, shranjenih v Senseit P10. Ponastavitev gesla, če lastnik pozabi izumljeno kombinacijo, lahko izvedete s posebno kodo: * 2767 * 2878 # (delna možnost) ali * 2767 * 3855 # (polno).
Datoteke lahko izmenjujete med napravami, ki uporabljajo tehnologijo BlueTooth (po zraku) ali z žico prek kabla USB. Pri izbiri slednjega mora biti pripravljen za nizko hitrost, ki ne presega 12 Mb /s. To je precej šibko, zlasti v primerjavi s pametnimi telefoni.

Stopnja zaščite

Pri oblikovanju Senseit P10 so razvijalci zasledovali določene cilje. Potrebovali so visoko raven zaščite pred prodiranjem vlage. Tudi pri padcu se telefon ne sme poškodovati. In treba je opozoriti, da je bilo vse spočet. Ta model je označen s standardom IP67. Kaj to pomeni? Prva številka 6 označuje popolno zaščito pred prahom. V notranjosti lupine ne moremo prodreti niti najmanjših delcev. Druga številka 7 označuje, da je telefon mogoče potopiti na globino do enega metra. Vendar mora biti bivanje v vodi kratkotrajno. Stopnja udarne trdnosti v skladu z mednarodnimi standardi ni kodirana, vendar so te lastnosti telefona opremljene. Gumijasti odrez, ki se nahaja ob straneh, močno ublaži učinek pri padcu.

Tri glavne razlike od pametnega telefona

Mlada generacija, ki je navajena na večnamenske pripomočke, pogosto primerja ta modeltelefon s sodobnimi pametnimi telefoni. Takoj, seveda, oči razlik v videzu. Vendar to ni niti najpomembnejša stvar. Obstajajo trije glavni kriteriji, ki vplivajo na povpraševanje potrošnikov.
  • Procesor. Težko si je predstavljati pametni telefon brez čipov. Njegove lastnosti ne določajo le zmogljivosti, ampak tudi funkcionalnost. V napravi P10 take komponente ni. Pomembno je razumeti, da procesor ni potreben, saj je naprava usmerjena samo v komunikacijo. Druge funkcije mu niso na voljo.
  • Operacijski sistem. Na Senseit P10 je programska oprema sistema zastarela. Pri delu s telefonom se zdi, da se je vrnil nazaj na začetek stoletja. Potencialni kupci ne smejo sanjati o operacijskih sistemih, kot so Android, Windows Phone ali iOS. Vmesnik je nepomemben. Običajno za sodobno uporabniško programsko opremo preprosto ni. Na računalnik, koledar in druge standardne programe lahko računate. Toda to ima nekaj prednosti. Na primer, energetska učinkovitost platforme, ki omogoča, da je telefon samostojen že dolgo časa.
  • RAM. Ta del sistema, tako kot procesor, preprosto ni. Tisti uporabniki, ki razumejo neposredni namen modela, menijo, da to ni nujno potrebno. Konec koncev, nobena sodobna programska oprema, nobene igre na telefonu niso nameščene, zato takšne značilnosti niso potrebne.
  • Senseit P10: pregledi

    Ta model telefona prejme dvoumne odgovore. Uporabniki so bili razdeljeni v dve skupini. Prvi je pohvalil lastnosti naprave. Poudarja zaščiteni primeroptimalna velikost, dolgoročna avtonomija. Občinstvo navijačev je sestavljeno iz ljudi, ki so aktivni v športu, ali tistih, ki se po naravi dela pogosto znajdejo v ekstremnih pogojih. Včasih starši za osnovnošolce izberejo model P10.
    Vendar pa obstajajo takšni kupci, ki so kategorično uglašeni. Verjamejo, da v svetu tehnoloških novosti uporabljajo napravo, ki si ne more privoščiti, da bi šla na internet, da bi naredila kakovostne fotografije (mimogrede, kamera uporablja 03 MP), zagotavljajo sodobne aplikacije - to je samo zločin. Večina uporabnikov (zlasti mlajše generacije) že dolgo ne pozicionira mobilnih telefonov kot sredstvo, ki je namenjeno samo klicanju.

    Sorodne publikacije