Pametni telefon LG Optimus G E975: funkcije, pregledi, pregledi

Članek bo govoril o že znanem pametnem telefonu LG Optimus G E975. Potrošniki vedo, da proizvajalec vedno ponuja uporabo visoko kakovostnih in priročnih izdelkov. Včasih pa lahko pride do težav s telefoni in pametnimi telefoni. Nekateri kupci pravijo, da se je opisana tehnika znebila vseh pomanjkljivosti in da bo zadovoljila veliko ljudi. V tem članku lahko ugotovimo, ali je to res. V skladu s tem bodo opisane značilnosti, ki so jih opisali proizvajalec in kupci, strokovnjaki. Razmislite o vseh odtenkih podrobno in naredite zaključek.

Zaključek

Enota je opremljena s standardnim kompletom. Razmislite. Kupec skupaj s telefonom dobi kabel za povezavo z računalnikom, baterijo, polnilnik. Obstaja tudi stereo slušalke. Poleg naštetega se dostavi dokumentacija in garancijska kartica. Na voljo z zaščitnim steklom LG Optimus G E975.

Prikaz

Izpuščeni telefoni že dolgo niso običajno sredstvo komunikacije. Pogosto je pripomoček bolj zabaven način. Lahko tudi nadomesti računalnik, če je dovolj močan. LG Optimus G E975 omogoča uporabniku 47-palčni zaslon. Ta kazalnik je dovolj za igranje iger, branje literature, gledanje različnih videoposnetkov ali filmov, brskanje po spletnih mestih. Dovoljenje je dobro: 1280 x 720 slikovnih pik. Takšni kazalniki se lahko štejejo za dokaj standardne za pripomočke, podobne načrtu. Zaslon LG Optimus G E975 je svetel in svež. "Bit" piksli niso vidni, saj preprosto ne obstajajo.

PrvičPametni telefon ima zaščitno steklo. Omogoča zaščito originalnega zaslona pred poškodbami. Telefon prenaša 16 milijonov barv. Zaradi tega, celo v temnem vremenu ali obratno, najsvetlejši gostitelj naprave vidi jasno in kontrastno sliko.

Dimenzije

Eno od pomembnih značilnosti se lahko imenuje dimenzije, to je teža in velikost. V tem primeru, če je pripomoček izbran za odraslega, potem taki kazalniki praktično ne upoštevajo. Za otroka so, nasprotno, dovolj resni. Zaradi teže lastnika je morda neprimerno uporabljati. LG Optimus G E975 ima pomembne dimenzije. Širina je 68 cm, dolžina 131 cm, debelina je 08 cm. Mnogi potrošniki opozarjajo, da je naprava pogosto neudobna. Ne prilega se v žep kavbojk in hlače. Teža je 145 gr. V vsakem primeru lahko v obrambi naprave rečemo, da je precej otipljiva, tako da, če je to, oseba takoj opazila njegovo odsotnost.

Nekateri potrošniki, medtem ko primerjajo pripomoček s Samsunom in nekaterimi drugimi modeli, upoštevajo, da je ta telefon zelo kompakten. Ker je udobje popolnoma individualni dejavnik, naprave ne smete takoj odreči zaradi dimenzij.

Sistemske značilnosti

Ko govorimo o sistemskih lastnostih, je LG Optimus G E975 visok. Vsak potrošnik bi moral posebno pozornost nameniti operacijskemu sistemu in procesorju. To so točke, ki uporabniku zagotavljajo običajno interakcijo z grafičnim uporabniškim vmesnikom pripomočka. Poleg tega dovoljujejodelo s tistimi ali drugimi aplikacijami, programi. Opisani telefon dobi najboljše možne povratne informacije o teh značilnostih.
Operacijski sistem - znan vsem Android 4.4. Ta funkcija vam omogoča uporabo velikega števila uporabnih aplikacij. Procesor je močan. Deluje s 4 jedri, ki delujejo pri 21 GHz. Zaradi te lastnosti je strošek za napravo čim višji. V življenju bo takšna moč resnično omogočila majhen odstotek ljudi. Potrošniki pustijo povratne informacije, ki jih je mogoče skleniti - naprava deluje hitro in napake so kar se da redke. Ta učinek se doseže na račun nemotenega delovanja procesorja in operacijskega sistema. Vendar vam ni treba upoštevati, da je ta prednost edina. Obstaja jih veliko in jih lahko najdete v spodnjem članku.

RAM

Pri nakupu vsi ljudje upoštevajo, kateri kazalniki dajejo RAM pomnilnik naprave. Vsakdo mora predstaviti, kaj točno potrebuje od pripomočka. Glede na cilje lahko razumete, kaj bi moral imeti telefon RAM. Dejstvo je, da če to ni dovolj, vam tudi močan procesor ne bo pomagal obvladovati aplikacij, ki zahtevajo veliko virov in drugih nalog. LG Optimus G E975 ima povprečno ceno 20.000 rubljev z optimalno zmogljivostjo 2 GB. Seveda, na trgu lahko najdete veliko močnejših modelov, ki so prejeli 3-4 GB pomnilnika. Toda praksa kaže, da je 2 GB popolnomadovolj za stabilno in udobno delo.

Gadget se ne sme pripisati igralnim pametnim telefonom, ampak univerzalnemu. Zato je proizvajalec omejil to količino RAM-a. Po mnenju potrošnikov je ta značilnost odličen pokazatelj. Količina pomnilnika je popolnoma združena s procesorjem, zato je izpostavljenost delovanja vgrajenega operacijskega sistema očitna. Telefon je pameten in dobro deluje.

Vgrajeni pomnilnik

Potrošniki veliko pozornosti namenjajo zgolj opisanim značilnostim, pa tudi notranjemu pomnilniku. Za kaj je potreben? Skladišče vam omogoča shranjevanje lastnih datotek, programov in tako naprej v napravo. LG Optimus G E975, ki v celoti opravičuje vse funkcije pripomočka, ima 32 GB prostega prostora podatkov. Dejstvo je, da uporabnik dobi 30 GB. Na drugem mestu so datoteke, ki so odgovorne za zmogljivost telefona. Potrošniki trdijo: to je odlična značilnost. 30 GB pomnilnika je dovolj za nemoteno delo z aplikacijami in prenos potrebnih datotek. Zaradi dejstva, da imajo vsi potrošniki različne poizvedbe, morate takoj upoštevati, da ni reže za pomnilniško kartico.
Mnogi kupci opozarjajo, da ni smiselno zamašiti skoraj vseh vgrajenih skladišč. Dejstvo je, da če napolnimo približno 29 GB, se naprava začne preobremeniti, slabo deluje in se pojavljajo stalne napake.

Kamera

Kamera je pomembna za 90% potrošnikov, zato je treba temu pregledu posvetiti posebno pozornost. Telefon ima dve vrsti matrik. To je frontalni inglavna kamera Za začetek upoštevajte tistega na sprednji plošči. Kupcev ne mara toliko, ker je njena rešitev 13 MP. Zaradi tega indikatorja lahko vzpostavljate video klice in ga uporabljate za kaligrafijo. Toda naenkrat je treba razumeti, fotografije ne bodo zadovoljile kakovosti. Nekateri potrošniki so razočarani, ker stroški naprave niso veliki. Zadnji pokrov LG G E975 Optimus - mesto, kjer se nahaja glavna (zadnja) kamera. Ima ločljivost 13 MP, zato bodo vse fotografije in videi visoke kakovosti. Fotografije in videoposnetki so resnično optimalni. Videoposnetek je mogoče posneti v ločljivosti Full HD. Vgrajeno samodejno ostrenje, zaznavanje obrazov, bliskavica na voljo.

Sporočila

V vsakem primeru je glavna funkcija telefona zagotavljanje komunikacije. Naprava LG Optimus G E975, ki je opisana v članku, lahko imenujemo univerzalna. Dejstvo, da podpira delo omrežij 2G, 3G, 4G, poleg tega omogoča povezavo z brezžičnimi dostopnimi točkami. Pametni telefon uporablja modul "bluetooth", ki omogoča prenos datotek iz ene naprave v drugo in obratno. Pametni telefon se hitro in preprosto sinhronizira z računalnikom. Naprava deluje samo z eno SIM kartico, vendar mnogi potrošniki ne upoštevajo tega odtenka.

Baterija in življenjska doba baterije

Nadaljujte s pregledovanjem pametnega telefona LG Optimus G E975. Baterija je ena od pomembnih podrobnosti in funkcij v vsakem pripomočku, zato morate o tem govoriti. Mnenja o uporabnikih avtonomije so sporna. To verjetno ni povezanoz močjo baterije in dejstvom, da je nevzdržljiv. Zaradi dejstva, da je včasih treba zamenjati ta del, morate telefon pripeljati v servisni center. Prisili osebo, da porabi dodaten denar. Nato se vrnimo k podrobnejšim specifikacijam. Kapaciteta baterije je 2100 mAh. Na račun takega indikatorja v stanju pripravljenosti bo telefon lahko delal približno mesec dni. Če jo redko uporabljate za dolgoročna pogajanja z drugimi naročniki, se bo baterija izpraznila v dveh tednih. V aktivnem načinu delovanja naprava "sedi" dobesedno v štirih dneh. Če to možnost uporabite za dodajanje stalnih pogovorov, boste morali telefon po 15 urah napolniti. Vendar se ta kazalnik šteje za dobrega konkurenta. Poleg tega se naprava polni do 100% od nič dobesedno v 15 urah, kar se lahko šteje za odlično značilnost.

Popravilo

Ni skrivnost, da je treba vse telefone popraviti ali servisirati v servisnem centru prej ali slej. Vsi mislijo - višja je cena na napravo, boljša je njena kakovost. Če upoštevamo telefon, opisan v tem vidiku, potem prejme pozitivne lastnosti. Potrošniki ugotavljajo, da naprava praktično nima težav. V večini primerov je popravilo potrebno le za plošče. Nenamerno rokovanje lahko zahteva zamenjavo zaslona. Toda ta problem je lahko preprečiti z nakupom ohišja za LG Optimus G E975. Vendar so vse opisane težave redke. Razlog za to je trdna torbica in prisotnost v kompletuzaščitno steklo Zato je enostavno sklepati, da boste morali obiskati servisni center. Veliko pogosteje obstajajo težave z operacijskim sistemom in v večini primerov po nadgradnji po zraku. Da ne bi naleteli na takšen problem in da ne bi stopili v stik s servisnim centrom, lahko preprosto zavrnete prenos novih različic. Potem popravilo ne bo potrebno.

Meni klica in sporočil

Meni, kjer je izbiranje priročno, je priročen. Po vnosu prvih števk številke bo uporabnik opazil predlagane stike, če številke sovpadajo. Med klicem bo oseba videla ogromen avatar, ki ga lahko potrošnik sam izbere ali prenese. Pri pogovoru z naročnikom so dovoljene določene funkcije. Zaslon prikazuje gumbe vklop /izklop bluetooth, zvočnik in zvok. Z lahkoto lahko pokličete meni za klicanje, stike. Če obiščete dnevnik klicev, bo uporabnik videl vse dohodne in odhodne klice popolnoma. V meniju Imenik lahko vidite vse shranjene abecedne naročnike. Pismo se pojavi na desni, da se olajša iskanje. Z izbiro enega od njih bo uporabnik hitro dosegel želeni del menija. Če želite ustvariti nov stik, morate klikniti gumb plus. Nahaja se na vrhu. Zato telefona LG Optimus G E975 ni težko uporabljati. Mnenja to potrjujejo. Tipkovnica je oblikovana v podjetju. Vsi znaki so srednje velikosti, ločeni, zato ga je priročno uporabljati. Če želite spremeniti jezik,kliknite gumb RU. Če želite, lahko izberete lastno obliko. To se dogaja tako v pokrajini kot v portretu. Če pritisnete 123 in držite nekaj časa, se bodo odprle nastavitve tipkovnice.

Meni

Pametni telefon LG G E975 Optimus ima nekaj razlik od že znanih naprav v ponudbi proizvajalca. Na primer, zaklenjeni zaslon je dobil posebne nastavitve. Izberete lahko njegov učinek, poleg tega je dovoljeno dodati zvočno zasnovo. Za glavni zaslon je bilo razvitih več tem, vključno z "vrtiljakom", "panoramo" in drugimi animacijami. Ob standardu je bar z obvestili. Omogoča vam hiter dostop do najpomembnejših funkcij in možnosti naprave. Na voljo so "Instant Notes". Omogočajo vam, da pustite posebne vnose na namizju naprave. Uporabniki ugotavljajo, da je to zelo uporabna možnost in je pogosto potrebna.

Brskalnik

Za pregledovanje vseh strani na internetu je na voljo brskalnik. Deluje z Flashom. Program je že zdavnaj končan, odkar je "Google Play", zato ga morate namestiti - morate iskati v omrežju sami. Deluje hitro, strani se prikažejo takoj. Nobenih žuželk, nobenih letov ni bilo. Včasih, če odprete preveč zavihkov, lahko LG Optimus G E975 zamrzne.

Multimedijske zmogljivosti

Naprava uporablja tri standardne aplikacije, ki so odgovorne za večpredstavnost. Poglejmo vsakega posebej.
  • Igralec. Ima možnost spreminjanja vrstnega reda skladb, razvrščanja po albumih, izvajalcih. Obstaja dovoljenje za ustvarjanjemape V nastavitvah lahko vidite naslednje možnosti: iskanje, ustvarjanje seznama priljubljenih, seznam predvajanja. Na voljo so informacije o vsaki skladbi. Nastavite lahko eno ali drugo skladbo za klic. Obstajajo tudi funkcije, kot so samodejni izklop, različni učinki in prikaz sporočil. Vgrajeni izenačevalnik ima 7 pasov, ki segajo od 30 Hz do 16 tisoč Hz. Žal lahko takoj rečete, da predvajalnik ne zagotavlja kakovostnega zvoka. Slušalke so glasne, visoke in srednje frekvence so dobre. Vendar pa je pri dnu prišlo do težave, saj so nekoliko izkrivljene.
  • Radio. V meniju z istim imenom si lahko ogledate nastavitve, merilno območje, celice, kjer so shranjene vaše najljubše postaje (šest od njih), preklopite predvajanje na zvočnik in izklopite. Občutljivost je dobra, sprejemnik enostavno najde aktivne frekvence. V slušalkah je zvok rahlo popačen, vendar na splošno ni slab.
  • Video. Obstaja ločen predvajalnik za predvajanje različnih večpredstavnostnih datotek. V nastavitvah lahko najdete način za spreminjanje glasnosti, dovoljeno je meriti, blokirati zaslon in prevesti video v ločeno okno. Na voljo sta tudi aktivacija podnapisov, obrezovanje okvirja in izbira svetlosti. V bistvu se predvajajo vsi najbolj znani video formati, vendar če imate nekaj težav - lahko prenesete ločen predvajalnik.

    Povzetek

    Ta članek opisuje telefon LG Optimus G E975: funkcije, povratne informacije, prednosti in slabosti. Morda se postavi vprašanje: "Ali je vredno posvetiti pozornost temu?" O tem se morajo seveda odločiti vsi.potrošnika ločeno, pri čemer se opira na njegove zahteve. Naprava je v celoti skladna s svojo ceno, ki jo opazijo vsi kupci. Glavna stvar, ki jo je treba storiti pred nakupom, je, da ustreza zmogljivostim telefona in njegovim pričakovanjem, da tehtajo vse informacije. Pametni telefon je praktičen in ni zelo drag, zato je vredno pozornosti zanjo.
  • Sorodne publikacije