Video snemalnik Sho-Me Combo 3: pregled, specifikacije, navodila, mnenja

V omrežju je vedno več novic o tem, kako so video snemalniki pomagali voznikom, da bi se izognili težavam, in sicer tako, da so določili odsotnost kršitve ali utemeljili informacije. V drugih primerih so postali nenadomestljivi pomočniki pri iskanju kršiteljev in ne le v zvezi s prometom. Vendar pa se ta podpora lahko doseže le, če je slika, ki jo je posnel registrar, dobre kakovosti in vam omogoča, da podrobno preučite, kaj se dogaja. Prav te lastnosti imajo značaj našega pregleda, pripomoček, ki se imenuje Sho Me Combo 3. Zanimivo je, da to ni le standardni video snemalnik avtomobila. Prav tako ima številne druge uporabne funkcije. Poglejmo njegove značilnosti na dosleden način in ugotovimo, kako zanesljiv je. In pomagali bodo pri teh povratnih informacijah od uporabnikov, ki so ga uporabljali že nekaj časa.


Paket in izgled

Sho Me Combo 3 A7 je klasična kartonska škatla, kjer lahko najdete vse, kar potrebujete za delo z njo. To je sam pripomoček, ki je prejel rahlo futuristični, nenavaden dizajn, univerzalni nosilec za to in napajalnik, ki ga je mogoče priključiti na vžigalnik. Če je potrebno, lahko njegov vtič razstavite in napajate pretvornik iz ožičenja, ki je skrito v notranjosti kabine, tako da vtičnice ne izvlečete iz vžigalnika in ne povlečete skozi celotno notranjost.

Kar zadeva videz, je proizvajalec skrbelvnaprej, da bo naprava videti trdna. Velika izbočena leča zagotavlja strogo napravo. Ob njej so gumbi, ki pa niso funkcionalni elementi, temveč le ornament. Nad objektivom je okno druge naprave - radarski skener in kamere, o katerih bomo kasneje govorili. Na hrbtni strani je tradicionalni zaslon s kontrolnimi tipkami. Na splošno, po prvem ogledu videorekorderja Sho Me Combo 3 ustvarja vtis resne in zanesljive naprave. Poglejmo si malo več, če je res.


Vgradnja snemalnika kombajna

Pri namestitvi pripomočka ne bi smelo biti težav. Za zanesljivo pritrditev je uporabljen P-nosilec. Treba je omeniti, da je v tem modelu zelo tesen, kar je plus ali minus. Pozitivna točka je, da se naprava v nobenem primeru ne izpira iz svojega mesta, niti v primeru nesreče, in ne bo mogla poškodovati voznika ali potnikov. Ampak, če ga morate odstraniti, morate vložiti veliko moč in predanost. Druga pozitivna značilnost je rotacijska struktura nosilca. Po želji lahko snemalnik Sho Me Combo 3 nastavite ne le s položajem "navzgor", temveč tudi za vrtenje okoli montažne osi. To je lahko koristno, če je potrebno, da se vzpostavi dialog, ko ga ustavijo policisti ali v podobnih situacijah.

Napajalnik

Polnilec je izdelan v klasičnem slogu in je namenjen za majhno vilicoza priključitev vžigalnika v avto. Očitno je glavna razlika prisotnost istega priključka na drugi strani vilice. To omogoča, če je potrebno, priključitev druge naprave na isti priključek, v primeru napajanja registrarja pa deluje kot posrednik. Če želite povezati pripomoček ne iz podobne vtičnice, in ga priključiti na prevodnost nekje pod ovojnico, razstavite napajalnik ne bo delovalo. Za priključitev potrebujete samo ploščo pretvornika, ki se nahaja znotraj, ostanke ohišja pa lahko odstranite.

Priključki

Registrar Sho Me Combo 3 A7 ni posebej bogat z različnimi priključki. Najde režo za standardno pomnilniško kartico microSD in dva vtičnika. Eden od njih je lastniški, ima posebno obliko, ki je namenjena priključitvi napajalnika. Druga je standardna miniUSB vrata, ki jih lahko uporabite za prenos podatkov. Treba je omeniti, da je proizvajalec, čeprav je izdelal ločen priključek za polnjenje, skrbel za uporabnike. V primeru okvare originalnega polnilnika ni potrebno takoj pobegniti v uradni servisni center. Če je potrebno, lahko še naprej uporabljate DVR in ga polnite preko vrat miniUSB. Namesto tega je bila predvidena ločena polnilna vtičnica, ki je preprečila hiter izhod podatkovnega priključka.

Vmesnik naprave

Najprej je ta pripomoček video snemalnik. Vmesnik nima posebne izdelave in kompleksnosti, enako je za vsetakšne pripomočke v nastavitvenem meniju za snemanje kakovosti, rezanje na posamezne kratke videe in možnosti za vključitev in prekinitev povezave. Vendar ne pozabite, da je sposoben opravljati številne pomembne funkcije. Naprava ima vgrajen GPS sprejemnik, tako da lahko zbira podatke o vaši lokaciji in meri trenutno hitrost avtomobila, čeprav približno. Stran proizvajalca redno objavlja podrobno podatkovno bazo, v kateri so predpisane omejitve hitrosti ene ali druge ceste. Uporabniku je dana možnost, da jo brezplačno posodobi. Ko hitrost preseže dovoljeno hitrost, bo voznik zaslišal pisk, ki ga opozarja na morebitno kršitev. Posodabljanje Sho Me Combo 3 poteka s posebnim pripomočkom, ki ne zahteva posebnih veščin.

Odkrivanje radarjev in kamer

Za tiste, ki si včasih dovolijo, da kršijo način visoke hitrosti, bo koristna tretja funkcija - detektor radarja. Njen blok se nahaja nad objektivom registrarja in lahko vnaprej prepozna delo večine sodobnih radarjev. Ko je registrator odkrit s hitrostjo gibanja radarja ali kamere z napravo za merjenje hitrosti, predloži zvočni signal. Ta zvok se lahko razlikuje glede na to, ali trenutno presežete največjo hitrost ali ne.

Poleg tega navedena baza vključuje tudi namestitev nepremičnih kamer. To je storjeno tako, da je v primeru okvare detektorja voznik ostal opozorjen na morebitno odpravo kršitve PD. Na zaslonuSho Me Combo 3 trenutno prikazuje glavne kazalnike - trenutno hitrost in približno razdaljo do radarja. Če želite dobiti več informacij o radarju, ki se mu približujete, lahko nastavite nastavitve frekvenčnega klicanja, v katerih deluje. Nato se skupaj z utripajočim opozorilnim signalom zasliši ime zaznanega območja. Ta funkcija je zelo priročna, če je voznik navajen na vožnjo v tišini.

Nastavitev hitrosti

Morda je pomemben trenutek za odpravo dražilnega učinka previdnostnih zvokov nastavitev najmanjše hitrosti za sprožitev. Dejstvo je, da med potovanjem po ulicah velikega mesta lahko radarski detektor Sho Me Combo 3 deluje skoraj neprekinjeno zaradi velikega števila kamer opremljenih z radarjem. V tem primeru je mogoče uporabiti funkcijo minimalnega praga hitrosti. Torej, ko nastavimo vrednost 40 km /h, se bo voznik lahko sprostil od škripanja detektorja, dokler ne bo povečal hitrosti, kot je bilo določeno v nastavitvah. Strinjam se, da je zelo priročno, še posebej, če morate stati v prometnem zastoju v bližini fotoaparata.

Video snemanje in njegova kakovost

Ko govorimo o dodatnih možnostih, lahko pozabimo, da je značaj pregleda video snemalnik. Zato je eden od ključnih kazalnikov kakovosti zapisljiv video. Za tega registrarja obstaja možnost omejitve v polni resoluciji s hitrostjo sličic 30 sličic na sekundo. To je precej visoka ocena, zlasti pri štetju, ki ne uporablja interpolacije ali druge programske opreme"Raztezanje" slike slabše kakovosti. Kontrast in jasnost videa ostajata na višini med premikanjem in šele pri hitrosti nad 100 km /h se že začenja prikazovati zamegljenost, ki je za tako hitrost slike skoraj neizogibna. Ob istem času, menijo, da je število avtomobilov na stop-frame lahko na razdalji 15-20 metrov, kar je, nedvomno, še en plus v zakladnici prednosti tega modela. Dobro vlogo ima lobby Sho Me Combo 3. Podoba se ne prekriva s stojali za avtomobile, vidni kot 109 stopinj pa se porabi čim bolj učinkovito, s čimer odstranimo prostor okoli avtomobila.

Kakovost videa pri premikanju ponoči

Kot pri večini proračunskih naprav, obstajajo težave z nočnimi posnetki. Svetosily ni dovolj za zanesljivo pritrjevanje predmetov, zaradi česar je za ogled števila vozil mogoče le pri parkiranju, je zabrisano gibanje previsoko. Vendar je treba omeniti, da so silhuete in trajektorije gibanja jasno vidne, kar bo v primeru potrebe omogočilo, da se podrobno obnovijo dogodki, ki so se zgodili med nesrečo.

Pozitivni vidiki pripomočka glede na uporabniške ocene

Ena od glavnih prednosti uporabnikov je značilnosti Sho Me Combo 3, in sicer nameščenega procesorja Ambarella A7LA30 za obdelavo video vhodov in stiskanja programske opreme ter matrice OmniVision OV4689 z ločljivostjo 4 milijona pik. Ta paket zagotavlja dobro kakovost slike in hiter posnetek posnetega video posnetka na pomnilniško kartico brez trzanja in popačenja. Isti procesor nadzorujeobdelava signalov iz radarskega detektorja in pravočasnost posredovanja informacij z zvočno in grafično metodo. Še en neizogiben plus je razpoložljivost lastne baze podatkov radarjev in kamer, ki deluje v parih z radarskim detektorjem samim. Zaradi tega je mogoče opaziti včasih tudi tiste kamere, ki so bile odkrite zaradi neugodnih pogojev ali skrite zaradi nepravilne namestitve detektorja. Zanesljivo pritrjevanje je mogoče opaziti tudi med profesionalci, zlasti če vozite po cestah v nekem zaledju. Naprava ne poskuša padati in ne padajo parametri opazovalnega območja. In zanesljiv nosilec ščiti pred poškodbami, ki jih je mogoče doseči zaradi prihoda naprave v obraz med gibanjem. V primeru Sho Me Combo 3 je cena verjetno tudi pozitivna stran. Navsezadnje ima večina naprav v isti cenovni kategoriji precej nižje lastnosti. Ali jim manjkajo nekatere značilnosti tega modela.

Negativni trenutki in nezadovoljni uporabniki

Obstajajo različne ocene o pripomočkih Sho Me Combo 3 in lahko se srečate z neprijetnimi pregledi. Razlog za to je najpogosteje v tovarniški napaki (ki jo žal žal veliko) zavrne delovanje naprave po kratkem času delovanja. V večini primerov je to težavo mogoče rešiti z zamenjavo videorekorderja z novim, pod pogoji garancije. V vsakem primeru je ne poskušajte popraviti sami, saj vam to odvzame možnost, da bi bili upravičeni do nadomestne garancije. V drugem od minusov lahko opazimo le zelo nizko zmogljivost vgrajene baterije zaradiki so na dolgi, preprosti, brez ponovnega polnjenja, nastavitve pripomočka zmedene. Poleg teh slabosti za uporabnike ni bilo nič bolj kritičnega.

Sklep

Naprava Sho Me Combo 3, pregled, ki smo jo poskušali informirati, je odlična za tiste, ki želijo dobiti tri naprave naenkrat. On bo lahko opozoril vse radarje in kamere na cesti, včasih zelo obsesivno, če je nepravilno, da nastavite parametre pri postavitvi Sho me Combo 3. Navodilo bo pomagalo, da to storite pravilno in se tako zaščitite pred veliko globami. Kakovost slike ni slaba, vendar lahko dosežete še boljše rezultate. Če naletite na zakonsko zvezo, vas prosimo, da se obrnete na službo - nadomestilo za podobno redno vozilo. Enakim cestam in odsotnosti izrednih razmer na cesti!

Sorodne publikacije