Blue Screen Application Error: Kako odpraviti težavo?

Na žalost je sistem za izdajo Windows 7 enkrat opazil, da so bile nove posodobitve najdene, jih namestili in po ponovnem zagonu uporabnik dobi modri zaslon z napako Windows 7 c0000145 (Application Error). Kako popraviti to situacijo, ker sistem ne želi zagnati? Za to obstaja več metod, o katerih se še razpravlja in predlaga. Za povprečnega uporabnika se zdi, da so precej zapleteni (razen prvega), vendar neuspeh pri odpravi te napake z drugimi metodami ne bo delovala. Zato moram iti v bistvo vprašanja in uporabiti le še opisana sredstva.


Napaka aplikacije: kaj je ta napaka?

Prevod napake aplikacije dobesedno pomeni napako v programu (programska oprema /programska oprema). Ni jasno, zakaj sistem izdaja takšno sporočilo, ker je to v glavnem nepomembna kršitev programov. Niti uporabniku prijazne aplikacije niti sistemski programčki nimajo ničesar opraviti z njim.
Dejansko je problem nameščanje posodobitev v sam sistem. Da so bile nameščene nepravilno, so same po sebi nepopolne, niso znane zagotovo. Toda dejstvo ostaja. Zato je v večini primerov težava, kako popraviti napako aplikacije, znebiti najnovejših nameščenih posodobitev, zaradi katerih je prišlo do napake. Vendar pa ni vredno pohititi, saj ima vsak uporabnik v rokavu nekaj dodatnih adutov. Morda je problem posredno povezan z odgovorno služboza namestitev nadgradenj, vendar v večini primerov ne vpliva posebej na videz modrega zaslona.


Windows 7 napaka c0000145 (Application Error): Kako popraviti najlažji način?

Prva stvar, ki jo je treba storiti, je večkrat prisiliti računalnik, da se pritoži na orodje za samodejno obnovitev sistema. Ta možnost lahko deluje in nameščene posodobitve bodo izbrisane.
Toda, predpostavimo, da to ni pomagalo, in Windows 7 c0000145 (Application Error) bug spet na zaslonu. Kako popraviti situacijo v tem primeru? Nič ni enostavnejšega od klicanja dodatnega zagonskega menija ob zagonu sistema s pritiskom na tipko F8, s katere lahko izberete zagon ponovnega zagona. Nazadnje, v vprašanju, kako popraviti napako aplikacije, lahko uporabite zagon v varnem načinu, nato pa odstranite pakete za posodobitev težave iz centra za nadgradnjo (njihova številka bo navedena posebej). tema je zagnana (morda celo v varnem načinu), lahko preverite storitev centra za posodobitve, da jo znova zaženete, čeprav ne dejstvo, da bo dala rezultat.

Napaka aplikacije: kaj storiti z nameščenimi posodobitvami? Če sistem res ne želi zagnati pod katerimkoli pogonom, tudi z obnovitvijo ali uporabo varnega zagona, boste morali ročno odstraniti posodobitve, zato boste morali poklicati ukazno vrstico(najbolje je zagnati iz USB in pritisniti Shift + F10).
Za ogled nameščenih posodobitev se uporablja univerzalni ukaz DISM /Image: C: /GetPackages. Med najdenimi posodobitvami so običajno zabeleženi paketi KV3045999. Znebiti se ga mora. Ime celotnega ID-ja mora biti kopirano (bo dovolj dolgo), nato pa bo po vnosu ukaza uninstall dism /image: C: /removepackage /PackageName: Package_for_HHHH_, kjer HHHH - polno ime certifikata.
Ko je posodobitev odstranjena, vprašanje, kako popraviti napako aplikacije, vključuje popoln ponovni zagon, tako da ponovno pokličete ukazno konzolo. Predpisati mora ukaz, ki je prikazan na vrhu slike zgoraj (odpravlja ponavljanje napake). Podobno lahko ta ukaz uporabite, če napaka ni bila odpravljena. Kar se tiče samih posodobitev, ne samo zgornji paket lahko povzroči zrušitve. Med vsemi, ki so lahko problemi s prenosom, lahko izberete več posodobitev, ki jih je treba po potrebi tudi izbrisati (imena vseh paketov se začnejo s črkami "KV", nato pa so na voljo le številke):
 • 3080149;
 • 3088195;
 • 3121212;
 • 3060716;
 • 2882822;
 • 2872339;
 • 2859537;
 • 2852339;
 • 971033;
 • 3042553;
 • 3068708;
 • 2882822;
 • 285937;
 • 3004394;
 • 3071756.
 • Namesto rezultata

  Kot vidimo, problem reševanja problema, kako popraviti napako aplikacije, čeprav je težak, kljub temu ni neusmiljen. Vprašanje je le, da odstranite posodobitve. Če pogledate zgorajSeznam časa za takšne postopke lahko zahteva veliko. To je posledica dejstva, da bo treba vsak paket posebej izbrisati in takoj ponovno zagnati sistem, preveriti njegovo učinkovitost. Vse to pa je pomembno le, če obnovitev (samodejno ali ročno) ne bo prinesla nobenega rezultata. Ostaja še dejstvo, da tukaj niso bila upoštevana vprašanja, povezana s kršitvami pri delu tovarnika ali s poškodbami zagonskega zapisa in sektorjev trdega diska. V tem primeru boste morali uporabiti izmenljive medije za zagon, zagnati ukazno vrstico in znova zagnati začetek z uporabo zmožnosti sistemskih orodij, ki temeljijo na Bootrec.exe. Če pa je glavni problem samo posodobitev, morda ne bo potrebna.

  Sorodne publikacije