Kaj se imenuje palica za sefija, ali napad na pripomočke

Svet je preplavljen z različnimi pomožnimi napravami. V zadnjem času so se obsežni stacionarni stativi poglobili v stoletja in namesto njih so prihajale lahke prenosne teleskopske palice, "s katerimi lahko tečete, skakate, jahate, plavate, letite, samo jih držite v rokah in dobite odlične posnetke. Nič več ni treba prositi nekoga, da nas fotografira - "Selfi-manija" hodi okoli planeta. Nekdo verjame, da "Selphytes" trpijo zaradi nesmisel, vendar je, kako in kdaj fotografirati, osebna zadeva vseh.

Noben dan brez "sefija"

Noben dan brez fotografije vaših najdražjih ne preide v najbolj modne in "napredne" ljudi našega časa. Monopod za sefija je eden od bistvenih dodatkov našega časa, status, moda in življenje v toku časa in sodobna umetnost. Na primer, hotel sem se prikazati pri delu, za to se ne boste nenehno ločevali od sodelavcev: nasmehnila sem se in se enkrat kliknila na drugi in sveži fotografiji v dodanem digitalnem albumu. Zdaj prijatelji v gostu ne potrebujejo klica - vse fotografije so vidne na traku za novice! Internet je poln robov te vrste ustvarjalnosti, včasih pa so fotografije več kot zanimive in uspešne. Zdaj samo starejša generacija ne ve, kaj je kaligrafija za sefija, in medtem so mladi že spali z "monopodom" v svojih rokah, da bi "sfktkat" začetek svojega dneva in vse to zagotovo postavili na spletu.

Telefon klicatelja

Prvo vprašanje, ki ga ljudje postavijo pred nakupom, je -Kateri telefoni so primerni za monopod, za fotografiranje ni treba kupiti posebne naprave. Odgovor je prijeten - sephi-palice so primerne za skoraj vse modele pametnih telefonov.

Self Monopod podpira naslednje operacijske sisteme:
 • Windows;
 • IOS;
 • Android.
 • Posebni "ročaji" v monopodu lahko varno zavarujejo telefon katere koli širine in debeline, tako da ga nehote zdrsne na tla. Montaža ne sme praskati stroja. Za sinhronizacijo "pametnega telefona" in palice za sephi morate prenesti aplikacijo. Vsak operacijski sistem ima svojo virtualno trgovino.

  Magic Stick

  Seveda obstajajo trenutki, ko se nikogar ne spomniš na pamet, in tako želiš! Glavni podporniki te vrste fotografskih srečanj so mladi, toda njihova mati in oče vedno pozabljata, kako se ime imenuje palica za sefija in ga običajno imenujejo "stojalo". Da bi bilo bolj jasno, je dovolj, da odprete slovar iz angleščine in pogledate pomen besede self-"self", zato je jasno, da je "sephi" nekaj, kar lahko naredite sami. Tisti, ki v svojem vsakdanjem življenju naredijo več selfis, kot doma, raje kompaktne monopode. Toda zahtevni posamezniki žrtvujejo mobilnost zaradi elegantne panorame, ki jo lahko dosežete pri fotografiranju z ekstremnimi razdaljami. Veliko podjetje nikoli ne bo moglo priti v kamero telefona samo z razdalje podolgovate roke, druga stvar - z elektronskim pomočnikom!

  Za uporabokakovostne slike, morate preučiti, kako uporabljati monopod:
 • Najprej vzpostavimo povezavo s sedlom, mimogrede, stojalo lahko prepozna samo en telefon. Za povezavo novega pametnega telefona prekinemo staro povezavo.
 • Običajno je zmogljivost baterije v palicah za fotografiranje majhna, zato ne pozabite napolniti naprave in jo izklopiti, ko ni potrebna.
 • Če ne morete povezati monopoda, lahko poskusite vklopiti /izklopiti bluetooth in poskusiti ponovno vzpostaviti povezavo, včasih pomaga ponovno zagnati telefon.
 • Štiri zlata pravila, ali kako pobrati monopod

  Celphy-Stick, tukaj še eden, ki se imenuje palica za sol, ima več kriterijev, po katerih ga lahko izbere. Še posebej pogosto se v spletnih trgovinah začasno prekine blago nizke kakovosti, zato je zaželeno sodelovati z dobavitelji, katerih ugled ne moremo dvomiti (preberite preglede).

  Teža in dolžina

  Samoumevno je, da krhka deklica ne bo mogla dolgo držati palice. Dolžina in teža sta neločljivo povezani. Želim streljati na maksimalni razdalji, nato pa se rokovajte, sicer bo težko. Dolge naprave zavzemajo veliko prostora.

  Material

  Palica za ta namen in je izumljena, da jo vzame s seboj v katerikoli, celo na najbolj ekstremnih mestih, zato takoj bodite pozorni na kakovost materialov. Proizvajalci pogosto poceni proizvodnje in izdelavo stativi z zelo tanko kovine, in imetniki nizke kakovostiplastika

  Pritrdilni elementi

  Upoštevajte, da so monopodi lahko zasnovani ne le za pametne telefone: pri nekaterih modelih lahko varno pritrdite videokamero in fotoaparat. Težja tehnologija, ki jo želite uporabiti s palico, bolj zanesljiva mora biti pritrditev. Posledic padca drage tehnologije ni treba razlagati.

  Gumb

  Zelo priročen je monopod z gumbom. Samo ti modeli so v osupljivem povpraševanju. Obstaja majhen odtenek: ekipa se lahko zmoči, tako da so ljubitelji ribolova, snežnih športov, potapljačev bolje kupiti "palico" s ključem (daljinsko upravljanje). Toda tisti, ki med snemanjem ne nameravajo narediti nekaj ekstremnega, so raje zadovoljni z gumbom na foto-teleskopu, da se ne bi trudili z dodatnimi pripomočki.
  Če povzamemo zgoraj navedeno, bi bilo zaželeno omeniti, da je monopod velik dosežek, saj so zdaj ljudje odprli nova obzorja z visoko kakovostno, lepo, priročno, nenavadno fotografijo. Sedaj ne boste nikoli pozabili, kaj je ime palice za sefija!

  Sorodne publikacije