Pohištvo v "Minecraft": kako narediti omaro, tehniko in biljardno mizo?

Ni skrivnost, da lahko v "Minecraft" gradite karkoli. Za to potrebujete zalogo gradbenega materiala. Enostavno jih je dobiti: drevo je povsod, lahko dobite železo in smrdijo v rudnikih, peč je sploh iz kamna. Vse to bo dovolj, da bo vaš dom malo tišji. Vse nasvete lahko uporabite v "Minecraft" brez moda.

Kako narediti omaro in urediti spalnico?

Vsakdo, ki poskuša svoj dom narediti enkraten in edinstven, se prej ali slej sooča s tem problemom. Vse, kar je potrebno za oplemenitenje vaše hiše, je malo fantazije in okusa. Kako narediti kabinet v "Minecraftu" izvirno in uporabno? Če želite to narediti, morate založiti trgovci (kopljejo v danzhas), plošče, vzvod in stojalo za oklep. Distributerji morajo postaviti plošče, ki bodo kasneje aktivirane s pomočjo rdečih kamnov. Stojalo za oklep bo delovalo kot obešalnik. S klikom na ročico boste lahko dobili vse stvari, ki so bile postavljene v enem od treh delov omare. je namenjen ustvarjanju ne le redno posteljo iz volne in lesa, temveč tudi druge vrste.Za izdelavo viseče mreže, morate postaviti med dvema drevesoma dve trdni bloki.drevesa kot viseča mreža.
Ta metoda se lahko uporablja za izdelavo pogradov in trokrevetnih postelj. Postaviti morate posteljo in 2 bloka nad njo. Ti bloki so položeni na posteljo in nato odstranjeni. Da bi kavč posteljo, morate postaviti leseno ploščo ali ploščo po krovu.

Gospodinjski aparati

V igri je tudi veliko možnosti za ustvarjanje elektronike, kuhinjskih aparatov in drugih naprav:
  • Plinska peč. Prilagoditve za praženje mesa se lahko izvedejo na različne načine. Najlažji način je, da postavite loputo ali peč na običajno pečico. Za ustvarjanje dima se doda pekel kamen.
  • Televizija. Obstajajo tri vrste (odvisno od priloženih slik). Morate pritrditi na blok (1 2 ali 4 th) sivo sliko volne. Za popolno potopitev sta na vrh nameščena dva vzvoda (imitacijske antene).
  • Hladilnik. Nepogrešljiv kos pohištva v kuhinji. V prostoru je luknja za dva distributerja. Z njihovo pomočjo lahko komunicirate z napravo. Bloki hladilnika so zaprti z železnimi vrati. Če že veste, kako narediti kabinet v Minecraftu, postopek ne bo povzročil težav. Razlika je v uporabljenih materialih.
  • Sorodne publikacije