Kako spremeniti telefonski govor: pregled programske opreme

Nekateri lastniki pametnih telefonov iz enega ali drugega razloga včasih postavijo vprašanje: "In kako spremeniti glas preko telefona?". Vse te ironije je, da je mobilni telefon praktično idealno orodje za reprodukcijo in shranjevanje takšnih informacij, vendar je velika večina uporabnikov preprosto nezanimiv ta proces, torej je občinstvo zelo majhno. Torej, poglejmo, kako spremeniti glas preko telefona in kateri programi nam bodo pomagali: označite seznam najpomembnejših aplikacij, ki so se odlikovale v preprostem in razumljivem vmesniku, in tudi stabilno delujejo na platformi Android.


Best Voice Changer

Ta program ima, čeprav ne najbolj izvirno ime, vendar se je izkazal za eno najboljših orodij za glasovno delo. Z njim prihaja komplet glasovnih filtrov, kjer si lahko najdete optimalno možnost. Poleg tega je pripomoček popolnoma brezplačen, kar mu samodejno dodaja točke.
Za razliko od podobnih programov se glas spremeni na telefonu, ta aplikacija vam omogoča filtriranje vzorca na predhodno posnetem zvočnem posnetku. Vmesnik pripomočka je videti precej star na podlagi sodobne programske opreme, vendar ne preprečuje, da bi bil učinkovit in razumljiv. Samo za dva tapasa lahko naložite filter in brez težav govorite. Bolj zapletene možnosti zahtevajo dodatno prilagoditev, vendar pa bodo v enostavnih vejah menija razumeli vsi uporabniki Androida. Torej imejte ta trenutek v mislih, preden spremenite glas iz moškega v žensko ali ženskomu dodajte anime slog.

RoboVox Voice Changer Pro

Kljub plačani licenci je ta pripomoček priljubljen med mnogimi uporabniki. Poleg tega je zelo poceni v primerjavi z drugo programsko opremo, ki deluje z zvočnimi posnetki.
Za spremembo glasu na telefonu Android s tem programom je dovolj, da vključite enega od 32 učinkov prekrivanja. Med njimi so tako priljubljeni kot "Burunduk", "Dart Vader", "Anime", "Helium" in drugi. Obstajajo tudi ločene rešitve za ljubitelje znanstvene fantastike. Uporabnik lahko spremeni modulacijo in višino tona, kar močno poveča obstoječi seznam filtrov. Posebno pozornost posvetite temu, preden spremenite glas prek telefona.

Voice Changer by Androbaby

Ta aplikacija je zelo stara, vendar še vedno pomembna tudi na najsodobnejših pametnih telefonih. Pripomoček uporablja precej dostojno motorja FMOD in ga odlikuje jasna funkcionalnost. Osnovna različica je popolnoma brezplačna in ima nekaj manj kot dvajset filtrov, vključno s priljubljenim "Chipmunk", "Helium", "Woman /Man" itd.
Obstaja tudi možnost uvedbe zanimivih učinkov, kot je "nazaj", kjer se pomen navedenih sprememb bistveno spremeni, ali je mogoče skladbo filtrirati v stilu starega radia, ki je še vedno priljubljen. Upoštevajte te trenutke, preden s tem programom spremenite svoj glas po telefonu.


Sprememba glasu iz e3game

Ta pripomoček, tako kot preteklost, deluje na motorju FMOD, kar pomeni, da so mu na voljo vsi priljubljeni filtri. Programska oprema se zelo razlikujerumene barve in neimenovanja z enostavnim vmesnikom, kjer lahko s pomočjo dveh trakov vtisnete učinek na glas. Program je na voljo z brezplačno licenco, vendar z možnostjo razširitve na različico Pro. Slednji ima veliko filtrov, vendar niso tako priljubljeni kot tisti, ki so sešili v osnovno funkcionalnost, zato je nakup smiseln le za zahtevne uporabnike, ki se ne želijo zmešati z izenačevalnikom in fino nastavitvijo.

Voice Changer za otroke

Ta aplikacija je namenjena otrokom v smislu enostavnosti in specifičnega oblikovanja. Toda kljub temu bo skoraj vsak odrasel lahko našel primeren filter za ta pripomoček. Program deluje na materialu dobro dokazano Material Design, tako da ne bi smelo biti sinergijskih težav s sodobnimi pametnimi telefoni.
Orodje za spreminjanje glasov je opremljenih s skoraj tremi ducati učinkov, ki so bistveno drugačni po slogu, vključno z najbolj priljubljenimi, ki so bili omenjeni zgoraj. Vmesnik je predstavljen v obliki velikih gumbov, kjer preprosto ni mogoče preiti ali preskočiti naslednjega.

Klici z menjalnikom glasu

Ta aplikacija neposredno deluje s tehnologijo VoIP, kar pomeni, da je neposredno povezana z začetkom klica naročnikov. Pripomoček se zaračuna in za vsako regijo na minuto najdete uradni vir razvijalca (približno 005 /min). Vmesnik je zelo preprost, zato ne bi smelo biti težav z uporabnostjo. Programska oprema vključuje desetine filtrov, ki jih je mogoče razširiti s plačilom za licenco Pro. Toda razpoložljivi učinki so povsem dovolj za risbe indruge trike. Še posebej zato, ker ima program EQ, ki ga je mogoče interpretirati, kjer lahko vsak posamezni učinek prilagodite sebi, kar močno razširja osnovne zmožnosti pripomočka. Prav tako je treba omeniti, da program zahteva stabilno omrežje, zato, če vaša regija nima dobrega signala, je najbolje, da ostanete na neki drugi aplikaciji.

Sorodne publikacije