Kaj je Stronghold AntiMalware? Kako ga odstraniti iz sistemov Windows?

Na žalost je veliko uporabnikov vseh operacijskih sistemov, imenovanih, stalni predlogi na internetu za namestitev protivirusne ali anti-spyware programske opreme. SpyHunter in Stronghold AntiMalware sta na voljo kot najmočnejša orodja. Kako jih odstraniti, skoraj nihče ne ve. Ti programi so vmesni tipi med virusi in oglaševanjem.

Kaj je Stronghold AntiMalware?

Mnogi preprosto ne razumejo, da je mogoče standardna orodja, kot so prenosni pripomočki, uporabiti za čiščenje sistema pred možnimi ali že izvedenimi grožnjami. Pri prenosu programov, ki so na voljo na internetu (tudi iz uradnih virov), naj bi sistem zaščitili pred zunanjimi vdori, včasih pa uporabnik prejme takšno orodje, s katerega se lahko znebite precej težjih od odkritih virusov.


To je program Stronghold AntiMalware. Kako ga odstraniti? Ni vse tako preprosto. Težava je v samem orodju Stronghold AntiMalware. Mnenja o tem niso tako vesela, kot se zdi na prvi pogled. Program se imenuje celo "berač", ki uporablja sistemske vire računalnika.

Serong številka Stronghold AntiMalware in aktivacijska vprašanja

Prva stvar, na katero je treba paziti (to velja za namestitev vseh tovrstnih programov) - registracija. Če program, ki je potencialno prost, kot je navedeno v oglasu, zahteva uvedbo serijske številke in registracije, ste lahko prepričani, da nič nedobro ne bo vodilo.


Težava je v tem, da serijska številka Stronghold AntiMalware v večini primerov ne deluje niti pri spletni registraciji, ampak virus shrani vaše podatke in jih uporabi. Kako se to dogaja? Vendar le spremeni zagonske strani v brskalniku in osnovne nastavitve. Tudi v varnostnem sistemu Windows so korenite spremembe (nekatere aplikacije, ki jih uporabnik namesti, ne želijo delati). Takšna posodobitev ali pregledovanje kopira in dodaja lastne module v operacijski sistem.

Torej je preprosto?

Kljub temu morate vnesti ključ Stronghold AntiMalware, ne glede na to, ali ga želite ali ne. Brez aktiviranja program ne bo deloval niti pri odkrivanju virusov (v smislu, da ne bo odstranil najdenih groženj).
Toda kdo je rekel, da so najdene datoteke in mape virusi? Uporabnik ne ve, kaj je točno v imenikih. Enostavno je ustvariti sporočilo, da mapa dokumenta ali glavni imenik sistema vsebuje virus. Predstavljajte si torej predlog za odstranitev predmeta! Še slabše, uporaba in uporaba naše nevednosti. Ko se aktivira, ključ Stronghold AntiMalware ni potreben, čeprav se lahko zahteva, da ga morate odstraniti (to je posebnost samega virusa). Druga težava je, da je v sistemski register vpisana številka Serong Stronghold AntiMalware. In s tem navadnega uporabnika v odsotnosti znanja o osnovnih načelih operacijskega sistema je malo verjetno, da ročaj.
Tukaj je protivirusni program Stronghold AntiMalware!Pričevanja uporabnikov na spletu samo kažejo, da je znebiti te nesreče praktično nemogoče (kot je to v primeru paketa SpyHunter, ki ga, če ne želite dodatnih težav, sploh ne priporočamo). Ampak lahko narediš nekaj stvari. Najprej lahko uporabite klasično metodo.

Kako odstraniti Stronghold AntiMalware na običajen način?

Če želite začeti, pojdite na razdelek programov in komponent modernega OS prek "Nadzorne plošče", in če je program tam, ga izbrišite, nato pa uporabite urejevalnik registra in izbrišite vse vnose, ki ustrezajo imenu virusa.
Ko se rezultati iskanja prenehajo pojavljati, preprosto zapustite urejevalnik in ga znova zaženite. Najlažji način je uporaba poenotenih programov (če so na voljo).

Uninstallers

Vprašanje, kako odstraniti program, tudi če zahteve za serijsko številko Stronghold AntiMalware v kateri koli fazi odstranitve, je mogoče rešiti tudi s preprostejšo metodo z uporabo programa iObit Uninstaller, za katerega v smislu odstranjevanja programov in komponent (sistemske) prepovedi ne obstajajo. Ko odprete nameščeno aplikacijo, je dovolj, da izberete program s seznama, ki natančno ponavlja, kar uporabnik vidi v oddelku Windows programov in komponent nadzorne plošče, in uporabite gumb za brisanje, ki ima običajno ikono za smeti. Če zmogljivo skeniranje na začetku ni omogočeno v programu, bo predlagano, da ga zaženete (omogočite avtomatizacijo v nastavitvah programa). Nato najdemo vse ostanke, vključno z imeniki, datotekami in ključiRegister, ki ima vnaprej določeno beležko, je treba odstraniti, nato pa znova zagnati računalnik ali prenosni računalnik s standardnim zagonom operacijskega sistema.

Nekaj ​​besed na koncu

Posebej je treba paziti na vidik, da je treba, če zgoraj navedene metode ne delujejo, sistem naložiti v varnem načinu (F8 ob zagonu).
V deseti različici operacijskega sistema Windows lahko uporabite ponovni zagon s tipko Shift, čeprav ne nujno. Ko zaženete sistem (če je nameščena posodobitev za ustvarjalce), bo Windows sam prikazal možnosti prenosa - kateri operacijski sistem ali orodje za odpravljanje težav.
Na splošno je vprašanje, kako odstraniti Stronghold AntiMalware, rešeno preprosto, v nasprotju s podobnimi virusi. Toda ta rešitev lahko v določeni meri olajša odstranitev drugih neželenih uporabniških aplikacij, ki bi jih lahko namestili v računalnik brez njegove vednosti. To je načeloma vse o Stronghold AntiMalware. Nenavadno je, da so bili pregledi o tem paketu razdeljeni. Nekateri ga kličejo za zdravilo za vse težave, drugi ga mučijo za to, za kar svet pomeni. Kdo ima prav? Oboževalci programa bodo morali biti razočarani: praktično nikomur ne zaupajo. Ne verjameš Namestite ta paket sami, nato pa si oglejte, kako težko se ga boste znebili! In ne samo od njega, temveč tudi iz sorodnih komponent.

Sorodne publikacije