Klovn ribe v "Minecraft" - opis, uporaba

Sandbox igre z odprtim svetom in zmožnost obrti uporabnikom različnih starostnih kategorij. Glavni vir je zelo priljubljen. To je igračka s slikovno sliko, v kateri lahko človek na vse možne načine gradi, izliva, ekstrahira, lovi in ​​preživi. Soft je osvojil srca mnogih ljudi. In ima različne predmete, bloke in recepte. Z njihovo pomočjo se lahko preživijo in uredijo v virtualnem svetu. Danes se bomo spoznali s klovnom za ribe v "Minecraftu". Kaj je ta objekt? Zakaj je potrebna? Kako ga uporabiti, če je mogoče? Razumeti vse to in ne le imeti vsakega igralca. Možno je, da je omenjeni vir izjemno koristen.

Kratek opis

Zakaj v "Minecraft" klovnu? Najprej bomo razumeli, o čem se razpravlja. V Minecraft igralci lahko dobijo različne bloke, predmete in stvari. Na primer, meso med lovom ali ribolovom med ribolovom. Vse to se uporablja za nadaljnje zagotavljanje življenja uporabnika v virtualnem svetu.


Ribe klovn - vir, pridobljen med ribolovom. Izvleče ga redna ribiška palica, ni redka. Je vir hrane. Ribe lahko ulovite v skoraj vseh vodnih telesih. Ampak moram veliko poskusiti.

Namen

Zakaj ribe klovn v Minecraft? V preteklosti uporabniki pogosto niso mogli najti uporabe tega vira. Ampak za dolgo časa je jasno, za katere namene se uporabljajo ulovljene ribe. Kot smo že omenili, so klovn ribe vir hrane. ČeIgralec bo jedel surovi ulov, napolnil bo zalogo sitosti za 1 enoto. Ribji klovn, kuhan v pečici v "Minecraftu", napolni 3 enote sitosti. Poleg tega se lahko raziskovani vir uporabi za:
 • pridobivanje dosežkov v igri;
 • ukrotili oselot;
 • hranjenje ukrotenega okelota.
 • Dejansko je vse lažje, kot se zdi. In Minecraft igralci bodo zagotovo našli uporabo raziskovanega vira.

  O prejemu

  Nekaj ​​besed o tem, kako lahko dobite klovna za ribe v Minnefract. To ni tako težko narediti. Glavna stvar je, da dobite potrpljenje in najdete igro v ribiški palici. Brez tega bo pridobivanje tega vira veliko bolj zapleteno.


  V idealnem primeru je klovn ulovljen med ribolovom. Možnost izpadanja je pri metanju ribiške vrvice v katero koli vodno telo. Zato je vredno malo ribolova. Možno je, da bo lik lahko ujel cenjeno ribo. Lahko izločite ustrezen vir sovražnikov. Na primer, v času umora, je imetnik ribjega klovna v "Minecraftu" padel z verjetnostjo 25%. En znak lahko izgubi 1 enoto hrane. Iz stare straže lahko izločite klovna s podobno verjetnostjo. Toda v tem primeru je predlagano, da očaramo meč, da bi povečali možnosti za uspeh. Če na orožje naložite urok "Marauding", lahko trkate klovna v "Minecraft" z verjetnostjo 35%. Zadnja možnost za pridobivanje virov je ubijanje zadevnih rib. Iz enega "sovražnika" pade 1 enota preučene hrane. To ni najbolj pogost pojav. Ribe klovn v "Minecraft" je mogoče najti v debla. Toda to je izjemno redek pojav.
  Pomembno: če očarate vabo na "morsko srečo", se bodo možnosti za ulov klovnovskih rib zmanjšale. Čarobna vrsta "Prinada" bo nekoliko povečala uspešnost rudarjenja z raziskovalnimi viri.

  Sorodne publikacije