Najboljši prenosniki: seznam, pregled

Glede na pripombe potrošnikov tisti, ki so vsaj enkrat poskušali delati na transformatorjih, se ne želijo več vračati k klasičnemu obliki prenosnih računalnikov. Kljub rahlo povečani priljubljenosti tablet, kmalu vsi enako napovedujejo nič. In razlog za to so hibridni tablični transformatorji. Prav tako je treba omeniti, da je delovanje teh naprav precej dostojno in nikakor ne slabše od običajnega nabora čipov, ki ga vidimo v prenosnih računalnikih. Poleg tega bo nova osma generacija predelovalcev kavnih plošč iz serije U dodala naprave ne le za hitrost in učinkovitost, temveč bo tudi znatno zmanjšala že tako majhno debelino pripomočkov. Dobra polovica prenosnih računalnikov z zaslonom na dotik je vsestranski ali zamenljiv. To pomeni, da zaslon, obračanje na tečaj, lahko pusti tipkovnico zadaj, in za nepotrebne slednje dobite priročen in močan tablet.


Obstajajo tudi transformatorji na dotik z ločljivim delovnim prostorom. V nekaterih primerih imamo podobnost priklopne postaje, v drugih - močan magnetni trak, zaslon za zadrževanje in tipkovnico skupaj. Obstajajo modeli, ki so namenjeni profesionalnemu segmentu (napredno delo s pisalom ali z možnostjo trenutne sinergije z določeno periferijo). Tako je današnji računalniški trg bogat s prenosniki za prenosne računalnike, in kar je boljše, in še slabše, je več kot vprašanje za mnoge potrošnike. Poleg tega, skoraj vsako tretjo tableto aliPrenosnik iz malo znanih ali na splošno nooon proizvajalcev poskuša priti v kategorijo hibridov, vendar hkrati in skok v ceno.


Torej vam ponujamo seznam najboljših zvezkov, transformatorjev, ki so razlikovali po kvalitativni komponenti, privlačnih lastnostih in številnih pozitivnih ocenah potrošnikov. Vse naslednje modele lahko brez težav kupite v običajnih in spletnih trgovinah, zato ne bi smelo biti težav pri preskušanju tehnologije.

Proizvajalci

Preden določimo najboljše prenosne računalnike, transformatorje, se bomo ukvarjali s proizvajalci. V tem segmentu jih ni veliko, še posebej, če govorimo o kakovostni opremi, ki bo trajala dolgo časa, njena produktivnost pa bo zadovoljna s svojo funkcionalnostjo.
Najprej lahko omenimo Microsoft in Lenovo, ki sta lahko rekli, da sta na takšnih napravah pojedla psa. Obseg teh proizvajalcev se razveseljuje z raznolikostjo in privlačno cenovno politiko. Velik uspeh na tem področju so dosegli tudi HP, Samsung in Asus. Kar zadeva učinkovitost in učinkovitost prvih dveh tehnik ni treba dvomiti, dobro, izdelki iz "Asus" večinoma spadajo v proračun ali srednje-proračunski segment, redko - na premijo. Toliko od tega ni potrebno zahtevati od njega. Kot je za druge proizvajalce, v svoji paleti izdelkov, lahko najdete precej dostojno tablični prenosniki-transformatorji, vendar morate iti na izbiro bolj skrbno, saj ne vsaka serija uspe. V vsakem primeruOseba, ki kupuje opremo iz blagovnih znamk, ki "na zaslišanje" tvega, da bo potrošniško blago veliko manj, kot če bi izbrala napravo iz malo znanega ali, še huje, proizvajalca znanja.
Najboljši prenosniki za prenosnike so naslednji:
 • Samsung Notebook 9 Pro.
 • Google Pixelbook.
 • Asus Chromebook Flip.
 • Lenovo Yoga 920.
 • HP Spectre X360.
 • Asus Zenbook Flip S.
 • Oglejmo vsakega udeleženca podrobneje.

  Samsung Notebook 9 Pro

  To je eden najboljših prenosnikov (tablet). Model je opremljen z privlačnim dizajnom, vsestranskostjo in redkim naborom čipov, ki potegne vse, kar ga potisnete.
  Najnovejši procesor Intel-i7 izpolnjuje zahteve glede učinkovitosti, skupaj s pospeševalnikom Radone serije 640 z 2 GB GDDR5. Na trgu so spremembe 8 ali 16 GB RAM-a. In v prvem, in v drugem primeru, operacijski sistem deluje stabilno in brez namigov o zamikih ali zavorah. Za igre na srečo je še vedno bolje imeti 16 GB RAM-a, tako da je današnji HDR v aplikacijah precej neurejen glede RAM-a. Za shranjevanje podatkov je na voljo 256 GB visokohitrostni SSD. Seveda, kinematografske knjižnice ne boste razširili z ločljivostjo Full HD, ampak zunanji pogoni padajo v ceno, zato se zdi, da so resni problemi.
  Vizualna komponenta je ležala na rami 156-palčnega zaslona s prevračanjem leta 1920 za 1080 slikovnih pik. Prav tako je treba omeniti, da je eden izmed najboljših prenosnikov prenosnih računalnikov opremljen s sledilno ploščico, zato ga lahko po želji postavite na tipkovnico in nemoteno delate v načinu tabličnega računalnika.Sodeč po mnenjih strokovnjakov, model "Samsung" je podoben "Makbuk" iz Apple in je zato precej cenejši od svoje prestižne kolegom. Prav tako je treba omeniti, prisotnost v eni izmed najboljših prenosnih računalnikov transformatorja zelo visoke kakovosti in premišljen podjetij pisalo - S-Pen. Slednji je popolnoma primeren za opravljanje kompleksnih nalog, zaradi česar je ta naprava zelo zanimiva za profesionalce. Uporabniki zavržejo povsem pozitivne ocene prenosnega računalnika Samsung-Samsung. To je dobro v skoraj vseh plus univerzalno. On nima nobenih kritičnih pomanjkljivosti. Da, cena je ugriznila, vendar se je izjemna kakovost nikoli ni razlikovala v cenovnosti. Ocenjeni stroški modela - približno 90000 rubljev (8 GB).

  Google Pixelbook

  je model predvsem pritegne oko odlično oblikovanje, in nato s specifikacijami, ki niso slabši od zunanjosti. Naslednja sprememba bo povzročila vrsto več kot 50 tisoč. Rubljev, vendar je eden izmed najboljših Transformers je vredno za denar.
  Med izvedbo izpolnjuje sodoben procesor Intel i5 »in grafični deli padla na video pospeševalnika Intel HD Graphics 615. 8 GB RAM-a je dovolj za vse navadne potrebe, poleg operacijski sistem teče kot ura - brez zamika in zavore. Kar zadeva lansiranje sodobnih igralnih aplikacij, je to tudi dobro. Tudi "težke" igre prihajajo z dostojnimi mere okvirja, čeprav včasih spusti nastavitve grafične srednje vrednosti.

  Za shranjevanjePodatki uporabljajo visokohitrostni SSD-trdi disk velikosti od 128 do 512 GB. V slednjem primeru se lahko obrnejo in organizirajo trdne knjižnice, vendar bodo stroški naprave na tisoče dražji od možnosti 128 GB. Prav tako je treba omeniti, da je lastniški operacijski sistem Chrome OS vam omogoča, da zaženete ne le običajne aplikacije, ampak tudi aplikacije Android. Za vizualni del ustreza 123-palčnemu zaslonu s prelivom QHD, ki popolnoma podpira ločljivost 24001600 slikovnih pik. Slika na izhodu je izjemno podrobna, pa tudi bogata in živa. Tako kot v prejšnjem primeru je zaslon opremljen s sledilno ploščico, tako da lahko tipkovnico postavite nazaj in napravo uporabite kot tablični računalnik. Kljub dostojnim stroškom je transformator prejel veliko pozitivnih povratnih informacij od uporabnikov. Ne samo, da model ima pomemben nabor čipov, temveč je sposoben delovati tudi kot multiplatform, ki podpira programe za operacijski sistem Android. Približna cena modela je približno 55.000 rubljev (i5 /8GB /256GB SSD).

  Asus Chromebook Flip

  To je eden najboljših cenovno ugodnih transformatorjev za prenosne računalnike, ki se je razlikoval ne samo po svoji demokratični vrednosti, temveč tudi po privlačnem naboru čipov in elegantni obliki. Za razliko od zgoraj navedenega je ta model še posebej v povpraševanju domačih potrošnikov.
  Na pametnem pametnem procesorju Intel, seriji Core m7, ki deluje s pospeševalnikom Intel HD Graphics 510/515. Osnovna modifikacija je prejela 4 GB RAM-a, kar očitno ni dovolj, še posebej, če stene boste samo tiskali in gledali filmov s pripomočki, temveč tudi igrali igre. Tako je vsestranska in optimalna različica različica 8 GB. Enako velja za pogone. Glasnost v osnovni različici 32 GB bo tako dobra kot glasba in dokumenti, zato je najbolje, da se posvetimo razširjeni različici 128 GB pomnilnika tipa EMMS. Sodeč po povratnih informacijah uporabnikov, slednji za operacijski sistem "Chrome" ni dovolj. Kljub razmeroma majhnim stroškom je transformator prejel zelo pametno matriko Full HD in 125-palčni zaslon. Od pixelizacije, seveda, ni treba govoriti. Slika v ločljivosti 1920 x 1080 slikovnih pik je svetla, sočna in resnična. Uporabniki so zelo spodbudni glede tega modela in njegovih zmogljivosti. Da, nima dovolj zvezd z neba, vendar je vredno obravnavati vse rutinske naloge, vključno z lansiranjem igralnih aplikacij. Poleg tega je sposobnost za delo s programsko opremo Android močno razširja praktičnost in funkcionalnost pripomočka. Približni stroški modela - približno 19.000 rubljev.

  Lenovo Yoga 920

  Prenosni računalniki Lenovo Lenovo, serija "Joga", uživajo zavidljivo popularnost po vsem svetu, tudi med domačimi potrošniki. Ta model se odlično počuti v sektorju bonusov in nikakor ni slabši od drugih častitih dvojčkov.
  Za zmogljivost prenosnika-transformatorja Yoga 920 ustreza procesorju iz serije i5. Obstaja še močnejša modifikacija i7 od razširjenega OPERATING pomnilnika in trdega diska, vendar se znesek nakupa v tem primeru prenaša za 100 tisoč.rubljev Grafični del leži na rami pospeševalnika Intel UHD Graphics 620. 8 GB RAM-a (v standardni konfiguraciji) je povsem dovolj za večino opravil, vključno z igranjem. Shranjevanje podatkov poteka s hitrim SSD-trdim diskom na 256 GB. Kar zadeva slednje, so nekateri izvozni modeli prejeli vdelano programsko opremo podjetja Samsung, ki je na ravni kitajskih SSD-jev veliko bolj ugodna. Toda takšni primeri niso toliko, tako da bo očitno odveč pojasniti v trgovini blagovno znamko trdega diska (in nenadoma srečen?). Model ima 139-palčni HD zaslon z ločljivostjo 1920 x 1080 slikovnih pik. Starejši modeli te serije z i7 procesorjem so že opremljeni z UHD-matrico, vendar spet stanejo veliko več. Zaslon lahko popolnoma odklopite s tipkovnice in delate z njim kot tableto, ki ne doda debeline ohišja. Uporabniki se zelo odzivajo na jogo. Je priročen, praktičen, produktiven in zaslon je svetel in svež. Edina pomanjkljivost, ki jo potrošniki včasih pritožujejo, je moč video pospeševalnika. Za ta denar bi bilo mogoče dati nekaj bolj gladko, tako da z visokimi parametri v sodobnih igrah, naprava obvladuje težave. Približna cena modela je približno 80.000 rubljev (i5 /8GB).

  HP Spectre X360

  Prenosnik prenosnega računalnika HP Spectre X360 privablja številne ljudi ne le z močnim polnjenjem in lepim dizajnom, ampak tudi z izjemno udobno tipkovnico. Po mnenju uporabnikov, za tiskanje na slednje - en užitek: kot mehka, odzivna in razumljiva. Mimogrede, videz laptop je zelospominja na zunanjost novega iPad Pro, a ker so se pojavili skoraj istočasno, je težko kriviti nekoga za plagiatorstvo.
  Kot v prejšnjih primerih je prenosni računalnik HP Spectre X360 na voljo v več modifikacijah, toda tudi najcenejši se nikakor ne imenuje. Slednji je opremljen s procesorjem Intel i5 in video pospeševalnikom Intel HD Graphics 620. Če ste že precej ekonomični, lahko naredite spremembo 4 GB pomnilnika RAM in 128 GB trdega diska. Ampak potem bo to večinoma delovni konj in multimedijski zabavni center, ne pa univerzalna naprava, na kateri lahko igrate igre. Optimalna različica bo različica z 8 GB pomnilnika OPERATING in 256 GB SSD.

  Značilnosti transformatorja

  Model je bil podoben 133-palčnemu zaslonu s pametno matrico na prevrnitvi Full HD. Starejše spremembe že imajo predpono "Ultra" in ustrezno dovoljenje je 3840 x 2160 slikovnih pik. Potrošniki so večinoma naklonjeni temu modelu. Blagovna znamka se je spet izkazala za sposobno držati bar kakovosti, serija "Spectrum X360" pa ni postala izjema. Tu ni nobenih kritičnih pomanjkljivosti, vendar se nekateri uporabniki pritožujejo zaradi pomanjkanja bralnika kartic. Seveda je na krovu veliko vmesnikov USB, vendar če priključite dodatno periferno enoto na zvezdišče, preprosto ne bo nepotrebnega prostora. Ocenjeni stroški modela so približno 90000 rubljev (i5 /8GB).

  Asus Zenbook Flip S

  Še en predstavnik Asusa, vendar bolj napreden v tehničnem smislu in z ustrezno ceno. Model, na prvem mestu, si ogleda svoj pogledbrezhibno oblikovanje z dobrim kontrastom glavnih elementov karoserije.
  Najnovejša serija modelov je opremljena s procesorjem Intel i5 in grafičnim pospeševalnikom Intel UHD Graphics 620. Možnost bo dražja s čipom i7 in 16 GB RAM-a. Devays lahko "prebavijo" praktično vse, kar mu ponujate, od stotine zavihkov v brskalniku in konča s sodobnimi igračami, da ne omenjamo brezhibnega delovanja operacijskega sistema. Za shranjevanje podatkov ustreza hitrosti SSD diska velikosti 256 GB. Če nimate dovolj, potem obstaja 512 GB sprememb ali 1 TB skupaj. Slednje je seveda precej dražje, vendar bolj praktično, še posebej, če ste kino ali glasba, ki jo potrebujete za delo.

  Značilnosti transformatorja

  Model ima klasični 133-palčni zaslon. Osnovna modifikacija je prejela pametno matrico s polnim HD pretokom, medtem ko so starejše naprave - naprednejše, z izjemno ločljivostjo 3840 x 2160 slikovnih pik. In tam, in tam slika všeč oči s svojo svetlost, nasičenost in resničnost, no, v primeru UHD, in z večjo jasnost. Čeprav za 133-palčni zaslon, se zdi, da take reverje niso nič. Uporabniki so popolnoma pozitivni glede modelov in na "Yandex.Market" je dobila trdne pet točk od petih. Takšnih kritičnih napak v transformatorju ni, čeprav se nekateri potrošniki pritožujejo zaradi pomanjkanja Thunderbolta 3. Približna cena modela je približno 75.000 rubljev (i5 /8GB).

  Če povzamemo

  Če izberemo tehniko podobnega načrta, morate biti še posebej pedantni. Običajni prenosniki (v smislu mehanizma zavrnitvevečino delajo brezhibno. Ampak tukaj so transformatorji - to je povsem druga zgodba. Lahko so poljubno produktivni, lepi in na izhodu, da dajejo grozno sliko, vendar imajo posreden mehanizem preoblikovanja. To še posebej velja za nizkocenovne modele proračunskega in srednje proračunskega sektorja. Razumeti je treba, da takšne naprave preprosto ne stanejo poceni. Tudi če popolnoma prepišete to, kar kitajski proizvajalci veščin dejansko počnejo, takšno zasnovo, bo še vedno neuspešna ali ne bo delovala pravilno v tednu ali tako. Dejstvo je, da velika podjetja uporabljajo drage materiale: platinaste vložke, neodimske elemente in druge poceni sestavne dele. Nazadnje natančno in prispeva k stabilnemu delovanju mehanizmov. No, transformatorji po nizki ceni ne bodo obdržali izbranega kota ali pa se bodo samo rušili v vaših rokah. Seveda se najdejo visokokakovostne in poceni izjeme, vendar je to zelo in zelo redko, kot smo videli v primeru Asus Chromebooka Flip. Ja, in stane skoraj 20 tisoč rubljev, ne pa 10.

  Sorodne publikacije