DVR Prestigio RoadRunner 555: pregledi in navodila

Ne samo, da Američani imenujejo Rusijo državo DVR. Navsezadnje imamo največje število voznikov, ki v svoje avtomobile namestijo takšne prilagoditve. Pravzaprav je to povsem razumno in utemeljeno. Konec koncev, skoraj vse sporne situacije na cesti je mogoče rešiti z video datoteko, ki je zabeležila vse podrobnosti. V tem članku bomo pregledali preglede Prestigio RoadRunner 555 njegovih značilnosti in ključnih funkcij.

Splošne informacije

Vedno želite kupiti kakovostno blago za relativno malo denarja. Ampak to je mogoče storiti ne tako pogosto. Ta model DVR iz podjetja "Prestigio" ima zelo dobre tehnične lastnosti, hkrati pa ni predrag. Kovinski kovček takoj zadene v oko. Takoj ustvarja vtis visoke kakovosti in trajnosti izdelka. Dovolj masivne optike je ta snemalnik bolj podoben sodobnemu digitalnemu fotoaparatu.


Še bolj zanimivo pa je telo, odporno proti udarcem, ki ga govorijo številne ocene potrošnikov. DVR Prestigio RoadRunner 555 se ponaša s procesorjem SPCA6330A, ki nenehno zagotavlja gladko zajemanje videa in visoko kakovost. In poleg tega ima naprava veliko število funkcij, od katerih bo vsaka podrobneje obravnavana v tem članku.

Visokokakovostni video

Nekateri video snemalniki lastniku ne dajejo nobene prednosti. In vse je zaradi tako nizke kakovosti videarazstaviti, kaj se dogaja, je praktično nemogoče. Ampak vse to je že zadaj, ker je bil avto DVR Prestigio RoadRunner 555. Pregledi med vozniki o tej napravi so skoraj vedno pozitivni. Pogosto bodite pozorni na dokaj visoko kakovost videa. To ni presenetljivo, saj je nameščena 3-megapixel kamera. Obstaja CMOS senzor in 6 stopenj objektivov. Zagotavlja visoke premike zvestobe (30 sličic na sekundo) in odličen kot gledanja (156 stopinj).


Če upoštevate dejstvo, da je posnetek poln HD video, so te značilnosti preprosto neverjetne. Slika postane izredno živa in svetla. Vse podrobnosti so vidne v videoposnetku. Lahko se upošteva tudi umazano število. S takim registrarjem se boste v primeru konfliktnih razmer na cesti počutili popolnoma varno.

Snemanje cikla in G-senzor

Obe funkciji sta zelo koristni in bi morali biti prisotni na sodobnem navigatorju. Vsaj tako veliko voznikov in strokovnjakov verjame. Kaj je ciklični zapis? Predstavljajte si, da vaš DVR nenehno odstranjuje cestne razmere. Hkrati mesto na bliskovnem pogonu ni neskončno, vendar ga nihče ne očisti. In zdaj, v enem trenutku, se spomin napolni. To se običajno zgodi v najbolj neprimernem času. Toda funkcija cikličnega zapisovanja deluje tako, da naprava nadaljuje s snemanjem informacij in s tem odstrani najstarejše in nepotrebne podatke. Mnogi povprečni avtomobilisti pustite povratne informacije o Prestigio RoadRunner 555 PCDVRR555 svojo funkcionalnost in polnjenja.Razprava se je dotaknila funkcije, imenovane G-Sensor. To je senzor, ki beleži ostro pospeševanje in zaviranje. Če pride do nesreče, se videoposnetek, posnet s senzorjem G, med cikličnim snemanjem ne izbriše.

Dokazana blagovna znamka že več let

Podjetje "Prestigio" že več kot 10 let potrošnikom razveseljuje različne izdelke IT. Podjetje uspešno izvaja svoje izdelke v več kot 80 državah sveta. Že pravi, da so izdelki podjetja "Prestigio" veliko povpraševanje in priljubljenost. Vse zato, ker proizvajalec ponuja dokaj visoko kakovost po razumni ceni in tudi za blagovno znamko ni posebnega dodatka. Prestigio je bil v zadnjih 6 letih vodilni na področju GPS navigacije v Rusiji in državah SND ter v Srednji Evropi. V smeri "Prestigio" zelo pogosto obstajajo pozitivne ocene. DVR Prestigio RoadRunner 555 PCDVRR555 je kakovostna in trajna naprava. Trdno ohišje je varno zaščiteno pred praskami, napredna elektronika pa ne uspe. Vse deluje gladko in kakovostno, kar preprosto ne more, ampak prosim, poleg tega se stanje skozi čas ne spremeni.

Sistem za zaznavanje gibanja

Snemanje v polni visoki ločljivosti zahteva veliko prostora na pogonu. Zato so razvijalci uvedli sistem zaznavanja gibanja. Bistvo njenega dela je, da ko se v okvirju pojavi nov premikajoči se predmet, se začne snemanje. Izkazalo se je, da lahko zapustite avto ponoči, lahko uporabite DVR kot nadzorno kamero. Hkrati prihrani prostor med izpadom, kar je zelo pomembno. Vse toskupaj s cikličnim snemanjem in G-senzorjem je ta DVR praktično popolnoma avtonomen. Vse kar morate storiti je, da napravo napolnite. Video snemalnik lahko posnamete kamorkoli. Z lahkoto ga namestite v žep. Odporna na udarce z zaščito pred praskami omogoča uporabo naprave tudi, ko imate aktivni počitek.

Avto DVR Prestigio RoadRunner 555: Mnenja kupcev

Pri nakupu te vrste tehnologije je vedno vredno pogledati mnenje potrošnikov. Konec koncev se izkaže, da blagovne znamke cestnih proizvodov niso nič boljši od proračunskega modela od malo znanega proizvajalca. Kot je za ta model DVR, obstaja veliko pozitivnih povratnih informacij. Pogosto se razlikujejo naslednje prednosti:
 • odporen proti udarcem in elegantno ohišje naprave;
 • visoko kakovostno zbiranje registrarja;
 • enostavna in enostavna navigacija po meniju;
 • sistemski G-senzor, ciklični zapis itd .;
 • kompaktna, ne ovira čelnega pregleda.
 • Kar zadeva stroške, bo to stalo približno 3 tisoč rubljev. Po mnenju kupcev je to optimalno razmerje med ceno in kakovostjo. Konec koncev, za ta denar boste dobili trdno, zanesljivo napravo z dobro optiko. Kakovost videa je zelo vredna, ne samo čez dan, ampak ponoči, kar je zelo pomembno.

  No ne pomeni draga

  Mnogi od nas so navajeni, da najdejo proračunski izdelek, ki izpolnjuje določene zahteve, je zelo težko. Če želite dober DVR, potem morate dati 7tisoč rubljev ali več. Vendar, če se kopljemo globlje, to ni ravno tako. Podjetje "Prestigio" ponuja visokotehnološki DVR po najboljši ceni. V primerjavi s konkurenti so naprave s podobnimi lastnostmi dražje, od 55 tisoč in več. Zelo pogosto bodite pozorni na dokaj visoko kakovostne leče, o tem je pogosto omemba v pregledih lastnikov. Prestigio RoadRunner 555 z vidnim kotom 156 stopinj je skoraj izgubil učinek "ribjega očesa". Če so opazne majhne razlike, potem le v kotih slike. Pomembno je omeniti, da naprava vzame video ločljivost 1920 x 1080 z video datotekami, ne potrebuje veliko časa. Vse zahvaljujoč video kodeku H. 264, ki velja za enega najbolj ekonomičnih. Zato lahko na bliskovni pogon shranite veliko zapisov.

  Nekaj ​​besed o zaslonu naprave

  Zaslon pripomočka je dovolj velik, diagonala je 76 palcev. To ne more, ampak prosim, ker tak zaslon vam omogoča udobno ogled vseh podrobnosti snemanja. In preprosto pojdite skozi meni priročno, vendar ne samo zaradi širokega zaslona. Razvijalci so napravo naredili kar se da enostavno in razumljivo. Z navigacijo bo razumel tudi začetnik. Ampak za vsak primer lahko uporabite priročnik, ki vsebuje vse potrebne podrobne informacije o upravljanju. Zaslon je svetel in bogat, pixelization je praktično neviden. Druga pomembna točka je namestitev 64-gigabajtnega flash pogona. Če želite shraniti in zapomniti nastavitve, je v notranjem pomnilniku majhna količina.

  Ali obstajajo slabosti?

  Kljub velikemu številu prednosti ima DVR "Prestigio" svoje slabosti. Najbolj dejanski problem, ki se pojavi skoraj vsak drugi uporabnik - računalnik ne more videti naprave. Zato morate izvleči bliskovni pogon in uporabiti čitalnik kartic. Ni zelo udobno, vendar ni nikamor. Tudi potrošniki opažajo previsoko občutljivost senzorja G. Deluje pri vožnji tudi na majhni jami. Zato bodo skoraj vsi pomnilniki v napravi zasedeni z ne-odstranljivimi datotekami. Zato ciklični zapis ne bo deloval, kot bi moral. Poleg vsega navedenega bi želel omeniti, da naprava ne mara nizkih temperatur. Opazovana obešanja se odpravijo z vnovičnim zagonom ali pa je vse normalno po segrevanju snemalnika. Pri tem so slabosti "Prestigio" konec. Dejansko ni toliko slabosti. V večini primerov so nekritični. Na primer, G-senzor dejansko deluje, kot bi moral, zato je verjetneje, da greh vpliva na kakovost cestne površine.

  Povzemimo

  Tukaj smo pregledali DVR "Prestigio". Kot lahko vidite, je to proračunska možnost in kljub temu je kakovost tukaj na najvišji ravni. Ne zaman, "Prestigio" velja za virtuoz sodobne elektronike. Podjetje ima vse potrebne certifikate kakovosti. Ta model se ponaša z odlično optiko, trajnim ohišjem in majhnimi dimenzijami. To je resnično visokokakovosten videorekorder, ki odstrani ne samo čez dan ob lepem vremenu, ampak tudi ponoči, v nasprotju z nekaterimi drugimi izdelki. Napredek ni vzpostavljen in. \ T"Prestigio" nenehno izboljšuje svoje elektronske naprave. To velja tudi za DVR. Pred nekaj leti bi model s podobnimi značilnostmi stalo nekajkrat več. Zdaj je to več kot cenovno ugoden izdelek, ki ima po taki ceni veliko prednosti. To je razvidno iz več pozitivnih mnenj potrošnikov avtomobilskega DVR Prestigio RoadRunner 555 PCDVRR555.

  Sorodne publikacije