Nastavitve in navodila za uporabo naprave Samsung SCX-4300 MFP

Za uporabo v majhni pisarni ali doma, je namenjen Samsung SCX-4300 BFP. V tem gradivu bodo podrobno obravnavane nastavitve in nastavitve za predvideno uporabo.

Niche

Laserska metoda za odstranjevanje strani je v središču Samsung SCX-4300. Njegove glavne prednosti so hitrost in povečana omejitev tiskanja. Minus se nanaša samo na znižano kakovost rezultatov strani. Praviloma je takšna korelacija prednosti in slabosti, ki je najpomembnejša v majhni pisarni, in je na taki uporabi, najprej namenjena obravnavani odločitvi. Alternativne možnosti za uporabo takega IFI so hišni ali multiplikacijski center. V vsakem od teh primerov bo uporaba tehničnih parametrov rešitve dovolj za vzpostavitev popolnega podsistema tiskanja.


Paket

Pakiranje te naprave ne povzroča nobenih večjih težav. Prvič, vključuje večnamensko napravo model Samsung SCX-4300. Voznik, diagnostična programska oprema in dokumentacija se elektronsko zapisujejo na CD-ROM. Proizvajalec je vključil tudi uporabniški priročnik, niz različnih promocijskih knjižic in seveda dostavno garancijsko kartico. Vse to, kot je enostavno uganiti, gre v papirni obliki. Za vklop, napajanje in celo vmesniški kabel sta vključena v seznamu dobav.

Parametri tehničnega načrta

Odličen nabor parametrov tehničnega načrta se lahko pohvali z Samsung SCX-4300 MFP. Hitrost tiskanja je 18 listov na minuto, ta pa že veliko govori o tem. Dovoljenje za največjo kakovost tiskanja ali optično branje je 600x600. Število možnih načinov povezovanja je omejeno le z vmesnikom USB, vendar je to dovolj za normalno delovanje takšnega podsistema tiskanja. Omejitev mesečnega tiska je v tem primeru zelo, zelo solidnih 10000 strani. Raven hrupa te periferne naprave med delovanjem ne presega 53 dB, v stanju pripravljenosti pa se ta vrednost zmanjša na 28 dB. Glavna oblika te rešitve je A4.


Kartuša

MLT-D109S je model kartuše, ki se uporablja na Samsung SCX-4300. Firmware firmware omogoča, da se uporablja samo enkrat. Če postavite programsko opremo tretje osebe, se domneva in ponovi njeno uporabo. Navedena omejitev za tiskanje s strani proizvajalca za to kartušo je 2000 enostranskih strani.

Nastavitev

Zelo preprost in razumljiv postopek namestitve se lahko pohvali z zadevno periferno napravo. Za začetek je potrebno izvleči iz transportne škatle. Nato namestite MFU poleg sistemske enote, s katere bo nadzorovan podsistem za upravljanje dokumentov. Nato povežite vse komunikacije (napajalne žice in vmesniški kabel). Brez njih Samsung SCX-4300 ne more pravilno delovati. Gonilnik in drugo programsko opremo v naslednjem koraku namestite na pogon, ki je vključen v dobavi, na upraviteljapodsistem PC tiskanja. Na koncu morate natisniti testni list.

Pregledi. Koliko stane?

Kot smo že omenili, lahko le slabost te večfunkcijske naprave pripišemo le povprečni kakovosti tiska, kar je posledica metode, uporabljene za tiskanje dokumentacije. Pros lastniki vključujejo preprosto in intuitivno konfiguracijo algoritma, zanesljivost, zmogljivost, nizki stroški, povečanje mesečne omejitve na sklenitev dokumentacije in zmanjšali stroške tonerja. Tako je Samsung SCX-4300 značilen ne le z lastniki, temveč tudi s perifernimi tehniki. Cena tega MFP za trenutek se giblje v razponu od 4000 do 4500 rubljev, in ta pristop k oblikovanju cen je popolnoma upravičena in upravičena danes.

Zaključek

Samsung SCX-4300 je odlična uravnotežena in zanesljiva periferna naprava. Kot so opozorili računalniški strokovnjaki, nima resnih slabosti. Ima tudi številne prednosti, ki jih je mogoče pripisati zanesljivosti, učinkovitosti in produktivnosti. Tako bo takšna rešitev pokrila potrebe tiska brez težav v majhni pisarni, pa tudi v kopirnem ali množilnem centru. Še en možen kraj njegove uporabe je hiša. Kot rezultat, samo idealno MFU vstop ravni, ki je poleg tega je univerzalna. V drugih primerih pa je dovoljeno uporabljati spletno stran tiska.

Sorodne publikacije