Boneco Air Sinks: Mnenja, navodila. Kaj je boljši čistilec zraka - Electrolux ali Boneco?

Prisotnost gospodinjskega čistilnika zraka bo omogočila udobne parametre mikroklime in hkrati opravila in očistila z nasičeno paro. V primerjavi z običajnimi vlažilniki pomivalniki posebej poudarjajo vzdrževanje zdravega sanitarno higienskega ozadja v prostoru. To se doseže z različnimi sredstvi, vendar vsaj alergeni in onesnaževala v svojem filtru pustijo celo proračunske modele naprave. Boneco Air Sinks pa je šel daleč stran od osnovnega sklopa funkcij. Švicarski razvijalci aktivno uporabljajo najnovejšo tehnologijo filtracijskih sistemov, ne pozabljajo pa tudi na trenutne zahteve v smislu ergonomije.


Značilnosti ponorov podjetja Boneco

Koncept majhne naprave, ki izpolnjuje dolocene funkcije uravnavanja mikroklime, ki se je dolgo razvijala in opredeljuje glavne tehnicne, konstrukcijske in operativne lastnosti. Vendar lahko na primeru zadevnega Bonecovega izdelka sledimo težnji po spremembi te filozofije - vsaj v več pogledih. Na primer, podjetje je praktično zavrnilo uporabo spremenljivih filtrov in kot celota se želi znebiti potrošnega materiala. Funkcija aktivnega čistilnega elementa nosi s sistemom celične "vpojne" površine na plastičnih diskih. V procesu delovanja Boneco zračnega korita se filter vrti skozi strukturo bobna in potopi del stene v vodo. Kot torzijaonesnaženje in drugi elementi se izperejo z vodo. Vzporedno s tem postopkom se zaradi vpliva čistih zračnih tokov opravlja tudi prenova filtrirnih sten. Nekatere spremembe zagotavljajo sistem dezinfekcije vode. V ta namen se uporablja antibakterijski ISS sistem, na podlagi katerega je zagotovljena tudi ionizirajoča srebrna palica.


Mnenja o napravi AOS 2055

Naprava privablja veliko ljudi s svojo zasnovo, privlačno obliko in praktičnimi elementi za nadzor. Kar zadeva izdelavo, večina uporabnikov ocenjuje funkcijo vlaženja visoko dovolj hitro odstranljivega prahu in drugih tujih delcev. Zasnova omogoča postavitev velikega rezervoarja, ki omogoča dolgoročno uporabo naprave, ki aktivno podpira funkcijo čiščenja zraka. Ločeno je omenjeno in dodatno funkcionalno, ki zagotavlja to zračno blazino Boneco. Ocene poudarjajo prisotnost ionizirajočega učinka in aromatizacijo. Glede slabosti modela obstajajo opombe glede izolacije hrupa. Z majhnimi presledki 10-15 minut naprava guguje.

Pregledi modelov 2055D

Prednosti te naprave vključujejo čistost samega delovnega procesa - to je brez uporabe kemikalij. V smislu ergonomije uporabniki kažejo na nadzorni sistem prek LCD zaslona. Vmesnik se izvaja na trenutni ravni in lastniku zagotavlja popoln nabor orodij za spremljanje procesa čiščenja. Mimogrede, na nadzorni plošči sta dva glavna kazalnikaparametri - vlažnost in čiščenje. To lastniku omogoča, da brez posebnih merilnih naprav spremlja trenutno stanje zraka. Opazno je tudi lahkotnost skrbi za Boneco 2055D. Mnenja poudarjajo ne le prednost v odsotnosti potrebe za stalno zamenjavo potrošnega materiala, ampak tudi priročno v montažo design. Če govorimo o slabostih tega pranje, potem med njimi bolj pogosto spomnite ceno. Tudi na ozadju drugih modelov tega podjetja, sprememba 2055D ni drago - približno 27-28.000 rubljev.

Pregledi modelov W1355A

Proračunski model je vreden 14 tisoč, kar se odraža tako v prednostih kot za slabostih. Uporabniki cenijo to različico za ločeno postavitev rezervoarja. Ta oblika vam omogoča, da si ogledate nivo vode in jo pravočasno posodobite. Za razliko od nekaterih drugih proizvajalcev, ta enota deluje tiho. To je ravno posledica nizkih stroškov - osnova moči ni tako preobremenjena zaradi skromne moči, zato je stopnja vibracij manj opazna. Na koncu pa naprava ne povzroča kakovosti čiščenja posebnih zahtevkov. Visoka hitrost čiščenja, odstranjevanje prahu in nizka poraba energije so glavne značilnosti zračnega filtra Boneco W1355A. Tudi ocene o pomanjkljivostih so pomembne. Optimizacija je vodila razvijalce, da se je treba znebiti zaslona z daljinskim upravljalnikom, kar je negativno vplivalo na ergonomijo.

Navodila za delovanje ponorov

Enoto je treba namestiti na ravno, suho in stabilno površinovodoravni položaj. Zagotovljen mora biti prost dostop do storitve. Da bi dosegli optimalno delovanje, je priporočljivo, da se ne postavlja blizu ogrevalne opreme - to negativno vpliva na sam potek dela in napravo. Neposredno pred začetkom dela na pladnju je nameščen rezervoar za vodo, ki ga dopolnjuje dodatek Boneco zraka. Navodilo navaja, da se za polnjenje rezervoarja uporablja samo čista hladna voda. Uporaba mineralne vode lahko na primer privede do povečanega tlaka v posodi in do preloma aparata. Tudi vode ne smejo dodajati nobenih dodatkov, čeprav so namenjeni izboljšanju čiščenja. Kot pretok vode bo naprava signalizirala raven v indikatorju rezervoarja, vendar bo popolna opustitev samodejno onemogočena.

Navodila za vzdrževanje naprav

Čeprav ta blagovna znamka ne zahteva posodobitev filtrov, to ne pomeni, da je uporabnik popolnoma prikrajšan za dejavnosti. Redno čiščenje komponent in površin naprave je jamstvo za kakovostno in trajno delo. Da bi preprečili, morate napravo razstaviti in jo pred tem izključiti iz omrežja. Sam postopek demontaže vključuje odstranitev pokrova, paleto rezervoarja in zagotavljanje dostopa do ventilatorja. Po tem se bodo odprle vse glavne površine, ki jih je treba očistiti. Pri tem postopku se priporoča uporaba vlažnih prtičkov, vendar brez močnih kemičnih sredstev. Kot zaPeriodičnost, potem se Boneco Air Sinks oskrbujejo povprečno enkrat mesečno. Največjo pozornost je treba nameniti rezervoarju z vodo in paleti. V primeru intenzivnega delovanja jih je treba očistiti dvakrat mesečno. Proizvajalčev proizvajalec priporoča, da se zgornji del ohišja ventilatorja vsako leto očisti, vlažilni diski pa se servisirajo mesečno.

Kaj je boljši čistilec zraka - Electrolux ali Boneco?

Trg Electroluxa je neposredno konkurenčen družbi Boneco v segmentu brisalcev, čeprav za razliko od švicarskega podjetja v tem profilu nima ozke specializacije. Tako lahko takoj poudarite tehnološko prednost zadevnega izdelka. Pri tem ne gre le za odsotnost nadomestnih materialov, ki jih Electrolux še vedno uporablja, ampak tudi kot vlažilni učinek aromatizacije. Kljub temu pa zračni ponori Boneco z vsemi prednostmi ergonomije niso tako popolni v krmilnih in kontrolnih konfiguracijah. Vendar je ta del vsestransko uporaben in povišan na visoki ravni v celotni ponudbi gospodinjskih aparatov Electrolux za različne namene in ponori niso nobena izjema. Dovolj je opozoriti na veliko število avtomatskih sistemov z elementi intelektualne kontrole.

Zaključek

Pri iskanju večnamenskih regulatorjev mikroklime bo odgovorna gospodinja zagotovo razmislila o nakupu vlažilnika ali pralnega stroja. Poleg tega je danes mogoče kupiti kombiniran stroj, ki vam omogoča shranjevanje. Ali je upravičeno, da je ta tehnika načeloma? Kot kaže praksa, se vlažilec vlažilca Boneco v mestnem okolju korenito spreminjamykroklymatycheskyy ozadje. Tudi če ni treba urediti delovanje zraka za udobje, odsotnost funkcije prahu in razkuževanje zagotovo ne bo odveč. Poleg tega proizvajalec Boneco ponuja možnost ionizacije, ki doda privlačnost te družine naprav.

Sorodne publikacije