Kako odstraniti cenzuro v Saints Row 3 z modi in brez?

Ni skrivnost, da je igra Saints Row 3 postala ena od najglasnejših ne samo v letu izdaje, ampak tudi za veliko daljše obdobje. Dejstvo je, da je bila takoj škandalozna v vseh smereh. Obstajajo krutosti, intimni prizori in najbolj osupljivo orožje ter nespodoben besednjak in še veliko več. Problem pa so intimni prizori, saj so se igralci zabavali s cenzuro. Tako se je takoj začelo pojavljati vprašanje, kako odstraniti cenzuro v Saints Row 3. Na srečo se je izkazalo, da je to mogoče. Gre za to in bo obravnavano v tem članku. Naučili se boste ne samo, kako odstraniti cenzuro v Saints Row 3, ampak tudi, kako narediti igro bolj impresivno v necenzuriranem načinu.


Cenzura v igri

Torej, če berete ta članek, imate tudi interes, kako odstraniti cenzuro v Saints Row 3. Ampak, da to razumete, morate razumeti, kaj točno boste očistili. In gre za tiste kvadrate, ki zapirajo intimne kraje deklet, ko se pojavijo goli na zaslonih. To je zelo moteč za mnoge ljudi, ki želijo najbolj realistične igranja. Seveda začnejo iskati izhod iz situacije in poskušajo ugotoviti, kako odstraniti cenzuro v Saints Row 3. Torej, rešimo ta problem.

Čas za čiščenje cenzure

Če želite videti igro Saints Row 3 necenzurirano, potem ste pogledali, kje jo potrebujete. Navsezadnje se boste naučili, kako onemogočiti prikaz kvadratov v igri. Izkazalo se je, da je končanoprecej preprosta. V računalniku morate najti mapo, v kateri je nameščena ta igra, nato pa v njej poiščite datoteko shaders_pc. On se mora končno znebiti dolgočasne cenzure. Kako to storiti?


Odprite to datoteko z uporabo beležnice, saj vsebuje kodo igre. Seveda vam ni treba razumeti vsega, kar vidite pred seboj. Vaš cilj je najti en korak, ki vsebuje naslednje besedilo: datashadersstandardsr2-pixelate_c.fxo_pc. Kaj morate storiti z njim? Kot ste morda uganili, ga morate popolnoma odstraniti. Po tem shranite dokument in zaženite igro. To je vse! V Saints Rowu 3. ste popolnoma prekinili cenzuro. Vendar pa je malo verjetno, da boste lahko na vašem obrazu videli radost in užitek. Bistvo je, da ta akcija vam omogoča, da odstranite teksturo kvadratov, vendar pod njimi razvijalci niso pripravili ničesar! Zato je prišlo do odklopa cenzure, vendar ni dalo želenega rezultata. Ali je mogoče dati igri bolj prijazen videz? Izkazalo se je, da lahko to storite!

Spremembe

Edino "sredstvo", ki vam bo omogočilo, da se znebite cenzure igri Saints Row 3 - moda. To je ta, ki jo boste morali uporabiti za odstranitev kvadratov, hkrati pa dobili vizualni rezultat. Obstaja veliko mods, vendar morate preveriti prisotnost virusov vsak pred začetkom namestitve, kot si lahko naredite veliko škode.

Uporaba modsov

Fashion Saints Row 3 vam omogoča, da v večini odstranite cenzuroprimeri izgledajo in delujejo enako. Kako točno Mod je vedno zaprt v arhiv, ki ga morate prenesti iz interneta, in ga nato razpakirati. Po tem morate vse kopirati v arhiv, nato pa ga kopirati v mapo z igrami. Potem lahko varno začnete igro in uživate v tem, kar se je zgodilo. Seveda bi morali biti pozorni na takšne spremembe, saj rezultat igre prejme vsebino, ki ni primerna za ogled oseb, mlajših od 18 let. Zato morate vedeti, da to spremembo nameščate na lastno odgovornost. Problem ni le v dokaj visoki možnosti za okužbo računalnika z virusi, temveč tudi v zadevah razvrščanja iger. Dejstvo je, da ne boste morali nikogar vprašati, če otrok vidi obsceno vsebino igre, ker sprememba ni uradna vsebina. Skladno s tem razvijalci in založniki igre niso odgovorni za to. V nasprotnem primeru lahko ta mod bistveno poveča realizem, ki se dogaja na zaslonu in vas prihrani od nadležnih kvadratov, ki pokvarijo vtis igre. Seveda pa to nikakor ni edina sprememba, ki je na voljo za namestitev na tej igri, vendar je mod, odpravlja kvadratke, je najbolj priljubljen in povpraševanja. Zdaj lahko igrate brez težav!

Sorodne publikacije