Airbnb: Kaj je ta storitev?

V pregledu bomo govorili o Airbnb. Kaj je to? Tako imenovana služba za rezervacijo stanovanja. Zahvaljujoč mu v skoraj vsaki državi lahko najdete za snemanje razkošnega dvorca, čeprav preprosto prikolico. V članku bomo razmislili, kako pravilno rezervirati dom in dobiti dober popust.

O storitvi

Zgoraj smo že povedali, da je Airbnb. Najpogosteje jih uporabljajo ljudje, ki imajo radi ločene počitnice. Še posebej storitev je pomembna za družine z otroki, ker je treba upoštevati starost in želje otroka v hrani, ne pa v vsakem hotelu. Drugi argument v prid storitve je precej nizka cena v primerjavi z drugimi lokacijami. Seveda, prvič, se oseba izgubi na viru in ne ve, kaj naj potem počne, vendar sčasoma mine, hitrost se pojavi in ​​rezervacija traja največ četrt ure. Kaj je torej Airbnb? Palica vseh potepuhov, toda vse je v redu.

Registracija

Za uporabo storitve se morate registrirati na spletnem mestu. Registracija bo končana šele, ko jo bo novi uporabnik potrdil. To je preprosto, ker je vse v življenju nekje zabeleženo in zato ne bo nobenih težav.


Res je, da vsi ne vedo, da je Airbnb storitev, na katero uporabnik dobi redne žemljice. Na primer, če se uporabnik registrira za povabilo nekoga drugega, dobi na svoj račun $ 20. Pomembno je, da povabilo pošlje drug uporabnik storitve, samo v tem primeru pride denar. Bonus se lahko porabi za rezervacijo domaleto To je absolutni plus, ker lahko denar uporabimo, ne bodo viseli na računu samo zaradi lepote. Torej gremo še dlje. Po prehodu na povezavo in sprejemu sistema bonus strani vam predlagamo avtorizacijo. To je zelo priročno, če to storite prek računa Google ali Facebook, zato vam ni treba zapomniti novega gesla in se prijaviti. Če se uporabnik, ki ne sedi v družabnih omrežjih, zruši, se bo lahko registriral tudi po e-pošti.


Po registraciji je treba račun potrditi, zdaj pa vam bomo pojasnili, kako to storiti.

Potrditev računa

Airbnb Service (najem stanovanj) ima svoja pravila, v skladu s katerimi je preverjanje računa obvezno. Kako to storiti? Tukaj je kratko navodilo. Na strani morate najti vrstico »Uredi profil«. S klikom nanj boste šli v vrstico "Zaupanje in potrditev". Kaj se šteje za potrditev?
 • Telefonska številka. To je potrebno, da je med rezervacijo primerno komunicirati. Lahko ste ne samo gost, temveč tudi gostitelj in ljudje so popolnoma drugačni, nekdo ne bo ustavil razdalje in stroškov telefonskih klicev.
 • E-pošta. Ne samo sporočilo prispe na potrjeni naslov, ampak tudi sporočilo, ki je zelo priročno.
 • Socialna mreža. Kot je bilo že omenjeno, je mogoče povezati z družabno mrežo Airbnb (najem stanovanj), če pa je ni na voljo ali ni zaželena, ni potrebno.
 • Pregledi. Danes ljudje ne kupujejo ničesar in storitev ne uporabljajo brez povratne informacije. V skladu s tem se bolje obnašate kot gost ali izvajateodgovornosti lastnika, bolj pozitivne misli vas bodo zapustile. Prav tako poveča zaupanje.
 • Fotografije. Da ne bi imeli nobenih težav po operaciji, bi lastniki stanovanj naročili profesionalno streljanje ali dom. Takšne fotografije natančno izražajo status hiše in njene dimenzije.
 • Za pridobitev zaupanja v storitev morate dobiti znak "Potrjen profil". Če ga pogledate, bodo drugi uporabniki ocenili vašo stran kot možno. Turistov privablja nihče drug kot popoln profil, in če še vedno malo govorite o sebi, potem bo obiskovalec ali najemnik za vas postal tudi prijetno druženje na počivališču.

  Zakaj potrditev

  Ne samo, da gostje zelo skrbno izbirajo nastanitev. Lastniki stanovanj in hiš včasih zelo skrbno preučijo vprašalnike vseh gostov in imajo številne zahteve. In tukaj je načelo - bolj ko veste, bolj je verjetno, da se strinjate. Za potrditev zahteve je lastnik hiše 24 ur na dan, zato mora biti profil prijavitelja čim bolj informativen. Druga pomembna točka je, da storitev Airbnb (najem stanovanj) zagotavlja jamstva za obe strani. Lastnik nastanitve bo vedno nadomestil škodo, ki so jo povzročili gostje, gost pa je lahko prepričan, da bo stanovanje ustrezalo opisu. Vse zveni odlično, vendar obstaja pogoj. Da bi dobili vse te žemljice, se morate ukvarjati s finančnimi vprašanji prek storitve.
  Mimogrede, če na vas nenadoma postavite več profilov, vas lahko administracija mesta blokiraza življenje. Razlog za to je dejstvo, da zaposleni na spletnem mestu dvomijo v integriteto in poštenost večstranskih strani, zato se skušajo izogniti njihovemu pojavljanju na storitvah na vse možne načine.

  Izbira in rezervacija stanovanja

  Ko je registracija varno presežena, je čas, da naredimo tisto, za kar je določeno območje - iskanje apartmaja in rezervacijo. Če želite biti udobni, namestite Airbnb na rusko. Tudi valuta lahko izbere tisto, ki je najbolj primerna. Če želite storitev prilagoditi sebi, se morate odpraviti na dno spletnega mesta. Kako najti namestitev? V iskalni liniji napišemo državo, v kateri je potrebno odstraniti stanovanje, datum poravnave in število gostov. Po kliku na gumb "Išči" bo sistem začel iskati priročne možnosti. Mimogrede, otroke, mlajše od šest let, lahko navedete po želji. Pod iskalno vrstico so možnosti za stanovanja, ki jih lahko odstranite na Airbnb. Če obstajajo posebni predmeti, lahko najdete filter v zgornjem levem kotu, ki vam omogoča nastavitev dodatnih možnosti. Aplikacija vsebuje tudi zemljevid, ki je zelo priročen, saj lahko najdete ponudbe na določenem območju mesta ali celo na določeni ulici. Na zemljevidu si lahko ogledate približne stroške najema v različnih mestnih območjih.

  Pomembne točke

  V Rusiji Airbnb dobiva samo zagon, tako da ne more vsak delati z njim in na koncu ne dobijo tistega, kar želijo. Kako se temu izogniti? Previdno si oglejte vse filtre in izberite tistega, ki ga želite. Razumimo.

  Vrsta nastanitve je drugačna. Na primer, storitev ponuja najem hiše ali stanovanja kot celote in živi z lastnikom.Zadnja možnost vključuje ločeno dnevno sobo. Lahko sedite v skupnem prostoru z mojstrom ali drugimi turisti - to je najbolj ekonomičen način. Cena je konfigurirana tudi za storitev. Potnik preprosto postavi razpon, stran pa že izračuna povprečno ceno in ponuja možnosti. Od česa je odvisen strošek? Praviloma je pod vplivom lokacije bivalnega prostora, vrste hiše ali stanovanja in seveda sezonskosti. Priljubljene možnosti so hitro razstavljene, zato je vredno skrbeti vnaprej. Ampak še vedno obstaja način za reševanje. Na primer, nove variante brez pripomb so nizke, ker morajo lastniki pridobiti zaupanje potnikov. Po eni strani je strašno dati denar za mačko v vrečki, po drugi strani pa lahko dobite elegantne apartmaje po nižji ceni. Čez nekaj časa se bodo pojavili pregledi, stroški pa bodo skočili do petkrat. Vse druge zahteve - razpoložljivost interneta, število kopalnic, spalnic in drugo - lahko vnesete s klikom na "Filtri" in označite želeno. Kot lahko vidite, je podpora Airbnba zagotovila vse. Ne samo, da izberete okrožje mesta, temveč tudi preberete priporočila na spletni strani za vsakega. Slabo je dejstvo, da večinoma obstajajo velika mesta, kot so Pariz, London, Tokio, vendar je vseeno bolje kot nič. Uporabna je takšna funkcija in tisti, ki prvič gredo in niso usmerjeni v mesto.

  Takojšnje rezervacije

  Kaj to pomeni? Če želite rezervirati nastanitev s to oznako, vam ni treba čakati, da vas gostitelj odobri. Denar bremeni račun ob potrditvioklep, in edina stvar, ki ostane, je, da se pogajate z lastnikom o prenosu ključev. Izkazalo se je, da je rezervacija na Airbnbu lahko zelo prijetna in hitra, samo izbrati pravi oglas.

  Popusti in pregledi storitev

  Na Airbnb je veliko popustov. Na primer, najem doma za sedem ali osem dni bo nekoliko cenejši kot pet. In veliko je primerov, samo poiskati ga morate. Kot je za preglede, potem jih preberite. Konec koncev, z njim razume stanovanje bolj kot najbolj profesionalne fotografije. Bodite pozorni na dodatne življenjske pogoje, opis stanovanja. Nekateri lastniki zaračunavajo doplačilo za pozne goste. Seveda, vse to je registrirano v najem, če pa je potnik nepazljiv ali len, potem preprosto ni prebral, kar pomeni, da bo do konca počitka neprijetno presenečenje. V opisu so predpisani tudi življenjski pogoji za prej nenačrtovane goste, zato ne bodite leni in preberite.

  Razveljavitev pridržkov

  Poleg popustov za Airbnb ter pogojev, ki jih je treba poznati, in pravil za zavrnitev rezervacije. Če ste še vedno negotovi, glejte stanovanje s prilagodljivimi pogoji rezervacije. Da bi se izognili zmedi, se pogovorimo o pogojih za preklic.
 • Prilagodljivo. Če oseba odpove rezervacijo dan pred prihodom, bo lastnik vrnil ves denar.
 • Strogi. Vrne samo polovico zneska in potem, če je rezervacija odpovedana en teden pred prihodom.
 • Zmerna. Lastnik bo vrnil celoten znesek, vendar pa je treba o spremembi načrtov opozoriti v petih dneh.
 • Super trinajst do 30 dni. Gre za vrnitev polovice plačila v primeru zavrnitve30 dni pred prihodom.
 • Superstrien 60 dni. Bistvo pogojev je enako kot v prejšnjem odstavku.
 • Dolgoročno. Če rezervirate dom več kot mesec dni, boste v primeru odpovedi prejeli mesečno akontacijo. Res je, da bo to veljalo le, če bodo lastniki hiše opozorjeni 30 dni.
 • Ker Rusi Airbnb še niso obvladali, pogosto pride do nesporazuma glede zneska donosa. Da bi se temu izognili, si zapomnite: čiščenje in pristojbina za storitve, pri katerih se odpoved rezervacije ne vrne. Kaj je pristojbina za čiščenje? Evropski lastniki stanovanj pogosto povečajo stroške najemnine za čiščenje sobe. Znesek se giblje od 10 $ do 30 $ in je odvisen od želje gostitelja. Če želite izbrati najboljšo možnost, je treba pravilno prebrati pogoje najema, sicer se bodo vaši stroški večkrat povečali. Poleg dejstva, da storitev irbnb za najem ponuja veliko popustov, nekateri lastniki dodajo popust na svoje rezervacije. To je treba podrobno prebrati v pravilih.

  Kako plačati rezervacijo

  Storitev vsebuje veliko stvari: popuste, promocijske kode, kupone Airbnb. Toda glavna prednost je rezervacija stanovanja, saj vsi ne razumejo, kako plačati rezervacijo. Ko je stanovanje izbrano, je čas za plačilo. Tukaj sta dve možnosti:
 • Instant Booking. V tem primeru se denar takoj odšteje od kartice.
 • Redni pridržek. V takem primeru, morate najprej poslati zahtevo lastniku stanovanja, in šele po potrditvi denarja iz kartice bo odstranjen.
 • Kaj naj pišem v poizvedbi? Če želite najeti hišo Airbnb, moratePismo lastniku, da navede, kdaj potujete, koliko ljudi. Poleg tega lahko v istem pismu vprašate, kaj je zanimivo, na primer, da je dom na internetu, brezplačno parkiranje v bližini in tako naprej. Pomembno je vedeti, da več zahtev ni mogoče poslati, ker se po potrditvi odstrani denar z vaše kartice, kar pomeni, da boste v primeru večkratnih zahtevkov večkrat plačali rezervacijo. V zvezi z jezikom so prostori Airbnb angleško govoreče, v smislu, da so Evropejci najbolj tam. Zato je najbolje, da pošljete zahtevo v angleščini. Če ne veste, potem ne hitite, da bi se razburili, ker bo vsak prevajalec, naj bo "Yandex" ali "Google", obvladal pismo. Ne zadovoljite se z nevednostjo jezika, ker je možno, da tudi druga stran tega ne ve. Ko rezervirate apartma za več ljudi, ne pozabite navesti njihove številke. Zdaj glede izpolnjevanja plačilnih podatkov. Airbnb v Moskvi in ​​po svetu ima enake grafike za plačila. Kaj naj naredim? Izberite, kaj se bo zgodilo s plačilom: bančna kartica ali "PayPal". Nato morate izpolniti naslov za izstavitev računa. Ni nujno, da napišete naslov dovoljenja za prebivanje, da bo dovolj dejanskih koordinat.

  Pretvorba

  Da bi bila rezervacija apartmaja na letališču Airbnb čim lažja, morate pravilno izbrati valuto. Izbrati morate tisto, ki ustreza vaši bančni kartici, s katero boste izvedli plačilo. Če tega ne storite, bo mesto sam pretvorilo plačilo in ne dejstvo, da vam je rezultat všeč. To je še posebej opazno pri velikih vsotah.Takoj ko lastnik hiše odobri rezervacijo, po telefonu prispelega SMS-a pride do e-pošte na telefon. Ta vsebuje telefon lastnika in točen naslov stanovanja. Omeniti je treba, da te informacije obiskovalcu niso na voljo do maščevanja. Ko vsa sporočila pridejo, lahko domnevate, da je bila namestitev na Airbnbu najdena in vas bo čakala. O vseh vprašanjih, ki jih imate zdaj, se lahko neposredno pogovorite z lastnikom apartmaja.

  Najem apartmaja na Airbnb: prednosti in slabosti

  Da bi razumeli, kako zanesljiva je storitev, preberite kratek povzetek. Torej, kakšen je ugoden zakup prek storitve?
 • To je najobsežnejša domača storitev po vsem svetu. Vse fotografije in recenzije so resnične, kar je zelo pomembno. Konec koncev, potniki pogosto gredo nekje prvič in so si slabo predstavljali, kaj jih čaka.
 • Cene. Najem spletnega mesta bo cenejši kot namestitev v proračunskih hotelih. Plus prihaja kuhinja, to je, lahko shranite na hrano.
 • Zanesljivost. Finančne transakcije potekajo prek storitve, kar pomeni, da je goljufija izključena in denar doseže svoj cilj. Tudi če želite preklicati rezervacijo, se bo denar še vedno obrnil. V primerih, ko je lastnik nepremičnine odgovoren, tudi vi ne boste izgubili ničesar, ker bo težava odpravljena in zagotovljena nova stanovanja.
 • ​​
 • Preprostost. Zdi se, da je spletišče preveč zapleteno, pravzaprav je vse jasno in razumljivo. Za uporabnike je na voljo 24-urna podpora z osebjem, ki govori rusko. Da, in samo mesto se lahko prevede v ruščino v nastavitvah.
 • Popolna potopitev. Če boste živeli v stanovanju zali preprosto komunicirate z domačini, boste dobili neprecenljive izkušnje in vodnik. Poleg tega je to dober način za usposabljanje v jeziku.
 • Potrditev rezervacije. Ni skrivnost, da tuji konzulati zahtevajo potrditev rezervacije. Torej, prejemki iz storitve so sprejeti na konzulatih brez dodatnih dokumentov.
 • Sliši se več kot dobro, ali ni res? In kaj je minus? Razmislite o njih.
 • Komisija za storitve. Enako je 15% in za vsako rezervacijo se prekliče. Ampak to ni vredno, da razmisli veliko pomanjkljivost, ker vsako storitev ali spletno stran potrebuje financiranje.
 • Polno predplačilo. To se stori, da bi zaščitili lastnike stanovanj ali hiš - in to tudi lahko razumemo.
 • Človeški dejavnik. Lastnik stanovanja lahko odpove rezervacijo tudi dan pred prihodom turista, in ima pravico do tega. Seveda se bo denar vrnil iskalcu, hkrati pa živčnih celic ni mogoče obnoviti.
 • Strogi pogoji za preklic rezervacije. Običajno lastniki izberejo bolj zveste pogoje, vendar obstajajo tisti, ki si upajo do največje možne mere. Strinjam se, da ni tako lepo izgubiti polovico zneska, ker lahko oseba prekliče rezervacijo iz različnih razlogov.
 • Nova oseba v službi. Včasih lahko gostiteljica zavrne rezervacijo samo zato, ker profil nima povratnih informacij ali informacij. Vse zato, ker se ljudje bojijo goljufije in se skušajo zaščititi.
 • Buns for users

  Da bi pritegnili ljudi, storitev ponuja veliko popustov. Poglejmo kaj:
 • Airbnb kupon na prvirezervacije Prejemite samo nove uporabnike. Mimogrede, od leta 2016 so se določbe določbe nekoliko spremenile, vendar je to še več.
 • Popust za uporabnike, ki so že dolgo na spletnem mestu. To je približno 11 $.
 • Popust za povabilo enega. Znesek je precej pomemben - 100 dolarjev.
 • Korporativne stranke prejmejo popust v vrednosti 50 USD.
 • Sezonski kuponi. Njihov znesek se lahko spremeni tako kot za prebivalce različnih držav.
 • Darilni bon. Podeljena je za pomoč ali storitev.
 • Govorimo o vsakem bonusu posebej. Kupon za prvo rezervacijo prejme aktivni nov uporabnik, ki se je prijavil za povabilo. Če se prijavite brez vabila, ne računajte na popust. Toda takoj po registraciji s povabilom na bonus računu prihaja $ 20. Lahko rezervirate apartmaje. Kupon lahko uporabite v 12 mesecih od datuma prejema. Drugi pogoj je količina oklepa. Za aktivacijo popusta mora biti rezervacija vsaj 78 $. Pomembno je, da se kupon za prvo rezervacijo lahko uporabi samo enkrat, ne pa se povzame z drugimi popusti in certifikati, tudi po odpovedi rezervacijskega kupona se šteje, da ni porabljen za čiščenje stanovanja.

  Rezervacije in popust

  Smo že povedali zgoraj, spletna stran nenehno razvija nove bonuse, popuste, promocijske kode Airbnb, vendar postopek uporabe še ni opisan. To bomo storili. Torej si našel dom za 110 $ v štirih noči, kako deluje popust? Takoj se odšteje od količine oklepa. Sedaj lahko kliknetegumb "zaslužiti". Potem se vse zgodi po običajnem scenariju. Kaj storiti, če rezervacija stane manj kot 78 $? Nič, popust ostane na mestu, lahko ga ponovno uporabite za drug čas.

  Povabi prijatelje

  Takoj po registraciji v storitvi ste postali član sistema in zato lahko povabite svoje prijatelje in znance. To je koristno za obe strani, saj bodo prijatelji dobili tudi popust v višini $ 20, da vas ne omenjamo. Torej, kako zaslužiti 100 $?
 • Če se je povabljeni prijatelj zaklonil, vam bomo zaračunali 20 evrov.
 • Ko se oseba, ki je bila prijavljena na povabilo, preda vaš dom, boste prejeli 87 dolarjev.
 • Vsi bonus bonusi, ki so vidni v vaši pisarni, se seštevajo. Vsak bonus za povabljenega prijatelja je enkraten, kupon velja eno leto. Največji popust na najem stanovanja je 5 tisoč dolarjev. Mimogrede, s sezonskimi popusti bonusi niso dodani. Kupon velja za uporabljen, če prekličete rezervacijo ali opravite najem za več kot 78 USD.

  Vse o promocijskih kodah

  Če vnesete določeno kombinacijo črk in številk, lahko dobite popust na najem stanovanj na 11 $. Torej, kakšne promocijske kode obstaja za Airbnb?
 • POLOGNE2015. Deluje ne le v Evropi, ampak tudi v Rusiji, Ukrajini, Belorusiji, Baltskih državah in na Poljskem.
 • CROATIE2015. Deluje na ozemlju Hrvaške, Evrope, Belorusije, Ukrajine.
 • MAROC2015. Namazi na Kanarskih otokih in v Maroku.
 • SARDAIGNE2015. Deluje tudi na Kanarskih otokih in v Maroku.
 • NORVEGE2015. Deluje v balkanskih državah, na Norveškem, Finskem, v Grčiji, Estoniji.
 • MALTE2015. Velja za GrčijoTurčija, Malta in Balkan.
 • Običajno te promocijske kode uporabljajo tisti, ki morajo porabiti ves čas. Če izberete pravo možnost, potem lahko stanovanje stane samo en dolar. Ko je s popusti vse jasno, se bomo obrnili na analizo določenih situacij.

  Za korporativne uporabnike

  To je relativno nova možnost na spletnem mestu, zdaj pa je vedno bolj priljubljena. Kaj je njeno bistvo? Popusti za pravne osebe znašajo 50 $, za navadne - le 20. Poleg tega ni nobenih omejitev pri rezervaciji, kar je, se strinjate, tudi zelo prijetno. Kako dobiti tak popust? Uporabnik mora imeti poslovno e-pošto. Lahko ga dobite na delovnem mestu ali se registrirate. Slednje deluje samo v primeru blogerjev ali lastnikov spletnih mest. Če je poštni naslov podjetja, potem, ko se prijavite v račun, morate izbrati element "Poslovna potovanja", kjer je vnesen e-poštni naslov. Na pošto bo poslano pismo, v katerem bo link. Za aktivacijo mora iti skozi. Sedaj lahko najdete najcenejšo nastanitev in knjigo. Pred plačilom ponovno preverite, ali je označeno poslovno potovanje. Po dokončanju vseh postavk je možno počakati le na pismo z navedbo popusta in ga uporabiti eno leto.

  Storitev prenosa denarja

  Kaj storiti, če najemodajalec hoče zaslužiti denar mimo sistema? Takoj morate določiti, da se ne strinjate. Čeprav je želja razumljiva, ker lastniki nepremičnine prav tako plačajo odstotek spletne strani, vendar ne pozabite, da se v primeru konflikta obrnite na službo za podporolahko Seveda lahko tvegate, vendar je to upravičeno?

  Pričakovanja in realnost

  Kako biti v situaciji, ko so fotografije in opis ostali na mestu, a ste prišli v popolnoma drugačen dom? Če se to zgodi, se morate takoj obrniti na podporo Airbnb. Prosili vas boste, da pustite trditev, kaj storiti. Izbira za vas, kje to storiti neposredno na spletni strani, po telefonu, v socialni mreži. Takoj po prejemu zahtevka se bo začelo obravnavanje.

  Kadar storitev ne deluje

  Zdaj lahko na Kubi najamete stanovanje, vendar je še vedno nekaj držav ali krajev, kjer ne morete priti skozi mesto. Med njimi so Sirija in Irak, DLRK in Krim. Slednji je bil uveden zaradi sankcij ZDA.

  Obvezne izjave

  To je morda najpogosteje zastavljeno vprašanje. Mesto daje dva tedna od trenutka izselitve, tako da je oseba pustila odgovor. Seveda lahko to storite, toda potem na vaši strani ne bo viden umik lastnikov stanovanj. In kot ste že razumeli, imajo ocene o tej storitvi ključno vlogo. In ne želite pomagati drugim popotnikom, saj ste svoj dom izbrali na podlagi mnenja nekoga? Morda vas bo nekdo vodil po vaših povratnih informacijah. No, najpomembnejši argument bo pridobivanje popustov in različnih zvitkov s spletne strani.

  Sklep

  Kot lahko vidite, pridržek glede Airbnba ni tako zapleten. Ključ do uspeha je pozornost in previdnost. Ne pozabite, da manj kot oseba vstopi v zaupanje, bolj je verjetno, da bo zavedla. Opravite vse operacije prek storitve, nato pa težave zdenar nazaj ne bo. Bodite prijetno gost ali prijazen gostitelj, saj je v vsakem primeru kolosalna izkušnja, ki je ni mogoče nadomestiti z ničemer.

  Sorodne publikacije