Pametni telefon Meizu U10: pregledi, specifikacije

Kitajska družba Meizu je izdala veliko precej dobrih pametnih telefonov. Uporabniki so na splošno pozitivni glede njih. Seveda obstajajo nekatere slabosti, vendar so v celoti izplačane po nizki ceni. V letu 2016 je pod to blagovno znamko prišel nov model - Meizu U10. Pregledali ga bomo malo kasneje. Njen prvenec ni ostal neopažen. Glavna prednost te linije pripomočkov je moderno privlačno oblikovanje. Proizvajalec raje prevzame kakovostne materiale za primer, ki nedvomno uživa povpraševanje potrošnikov. Seveda ima vrednost pomembno vlogo. Novost je prišla v prodajo v dveh spremembah. Možnost z dvema gigabajtoma RAM-a in šestnajstimi domačimi pomnilniki je ocenjena na približno 150 $. Starejša sprememba (3/32 GB) bo dražja za $ 17-20. Kakšne priložnosti bodo ponudili lastniki tega modela? Ne razočarani uporabniki v najnovejših kitajskih produkcijskih novicah? Odgovore na ta vprašanja najdete v tem pregledu.
Videz

Takoj opazite, da so se številni pozitivni pregledi pametnega telefona Meizu U1032Gb - zlata, srebra, črnega - dobili s sodobno obliko. To je zunanji design pripomočkov je neke vrste "čip" proizvajalca. Po mnenju večine uporabnikov je ta model dosegel novo raven. Telo je izdelano iz kovine, ki je harmonično kombinirana s steklom. Kromiran okvir poteka po obodu. Daje mu posebno privlačnost in privlačnost.


Treba je omeniti, da neSamo sprednja plošča je okrašena z 2,5 D steklom z zaobljenimi robovi, pa tudi z zadnjim pokrovom. Lastnosti tega materiala v celoti izpolnjujejo visoke zahteve. V svojih pripombah, kupci bodite pozorni na dejstvo, da tudi s premalo natančno interakcijo s telefonom, praske na površini niso oblikovane. Nesporna prednost je, da je proizvajalec uporabil oleofobni premaz. Zahvaljujoč njemu se prst zlahka drsi po površini, odtisi iz njega ostanejo, vendar v majhni količini, medtem ko se zlahka izbrišejo. Sama ogrodje, ki poteka po obodu, nima zaobljene, ampak pravokotne oblike. V tem vprašanju uporabniki niso mogli doseči skupnega mnenja, saj nekateri menijo, da je ta rešitev dokaj sprejemljiva, medtem ko so drugi zastareli, kar daje prednost zaobljenemu stranskemu koncu. Ampak ne tako slabo. Da bi bila oblika videti precej močna, je proizvajalec nekoliko zapletel obliko tega okvirja, s čimer je dobil reliefne robove. S to rešitvijo se je izkazalo, da poudarja značilnost uporabljenega materiala. Izbira barvne sheme pametnega telefona za vsako osebo ne bo problem. V ponudbi je več možnosti. Na primer, za moške, ki ljubijo klasiko, se bo pametni telefon Meizu U1016Gb Black popolnoma ujemal. Mnenja o tem primeru dokazujejo, da je videti precej spektakularno in elegantno. Seveda so nekatere slabosti še vedno videti. Govorimo o kopičenju mastnih madežev na površini. Na žalost jih oleofobni premaz ne zaščiti popolnoma pred njimi. Edina rešitev tega problema bo trajno brisanje površine. Ampak tako slab trenutekzadeva le črno možnost. Na telefonih z lahkim ohišjem so ta mesta praktično neopazna, zato mnogi želijo kupiti Meizu U1016Gb Silver. Mnenja o tej temi se pogosto pojavljajo na forumih. Uporabniki so prišli do nedvoumne ideje: če kupec ni temeljna barva, potem je bolje izbrati model z lučjo, saj je praktično nevidna mastna mesta in prstni odtisi.
Kaj lahko rečemo o dimenzijah naprave? Načeloma so precej pričakovani, kot pri pametnem telefonu s 5-palčnim zaslonom. Njegova teža je majhna - samo 139 gramov, flavta pa preveri zvok in debelino. Ta telefon se lahko imenuje ozek. Po mnenju večine uporabnikov so razvijalci izbrali optimalno razmerje debeline 79 mm, druge dimenzije pa niso bile omenjene. Višina 1419 mm se harmonično združuje s širino 696 mm. Kot lahko vidite iz zgoraj navedenega, za oblikovanje izrazito negativnih uporabnikov ni. Seveda je nekaj neprijetnih trenutkov (prstni odtisi ostajajo v črni barvi), vendar niso zelo kritični za vsakogar.

Krmilni elementi in priključki

Mesto krmiljenja bo pregledan na primeru Meizu U1016GB Black. Pregledi poznavalcev te blagovne znamke potrjujejo, da so vsi pripeljani na običajno mesto. Edina razlika je bil v priključku za avdio naprave. Iz neznanega razloga, razvijalci ni prinesel na zgornji konec, kot mnogi so postali navajeni, vendar na dnu. Seveda je težko oceniti udobje take lokacije. Lahko se navadiš nanj. Oglejmo si toje na stranskih straneh. Na levi strani ohišja je proizvajalec namestil pladenj za kartico SIM. Lahko se uporablja tudi za namestitev zunanjega pomnilnika micro-SD. Nasprotna stran je zasedena s podaljšanim gumbom za glasnost in tipko za vklop /izklop. Slednji deluje kot zaklepanje naprave.
Spodnji konec je večfunkcionalen. Tam je bil prostor za izhod glavnega govornika. Sestavljen je iz 4 okroglih odprtin majhne velikosti. V središču konca je vrata USB, ki podpirajo format OTG. Kot smo že omenili zgoraj, je na desni strani priključek za zvok in luknja za mikrofon. Številni komentarji o tem modelu pametnega telefona so naslovljeni na nadzorno ploščo. Proizvajalec se je odločil, da popolnoma opusti tipke za navigacijo na dotik in jih zamenja z enim univerzalnim mTouch 2.1. Je večnamenska, mehanska in senzorična. Zasnovan za upravljanje pripomočkov - navigacija v vmesniku operacijskega sistema. Ima enake razvijalce in daktiloskopski skener. Njegov spomin ima do 5 odtisov. Kot prepoznavanja je 360 ​​stopinj. Deluje, čeprav ne zelo hitro, vendar uporabniki ne opazijo hitrosti in natančnosti operacije.

Strojna platforma Meizu U10: Lastnosti in odzivi

Po odkritju procesorja MediaTek na novem letu 2016 uporabniki niso bili presenečeni. Ti čipi se pogosto uporabljajo v pripomočkih te ravni. Zato se že dolgo oblikuje mnenje o njihovih možnostih. Seveda ni verjetno, da bodo tekmovali z izvirnikomNaprave Apple, pa tudi zmožne pokazati dobre rezultate. Ta model temelji na procesorju, ki temelji na 8 računalniških modulih. Tip vsakega je Cortex-A53. Delujejo v sistemu 4x4. Prva polovica lahko proizvede največjo frekvenco 1500 MHz, druga pa je omejena na 1000 MHz. Da bi naprava delala z grafičnimi slikami, je v parih z glavnim procesorjem nameščena grafična kartica. V tem modelu je izbira padla na pospeševalnik Mali-T860. Treba je omeniti, da se dobro sooča z vsemi zastavljenimi nalogami. Zdaj pa poglejmo, kakšne odgovore je ta pripomoček prejel v smislu uspešnosti. V komentarjih uporabniki pravijo, da se v praksi telefon spopada z vsakodnevnimi nalogami. Seveda obstajajo situacije, v katerih se naprava rahlo dvigne, vendar je to le, če lastniki hkrati vložijo več dejanj. Upoštevanje kritičnega pomanjkljivosti je nemogoče, saj v tej cenovni kategoriji takšni rezultati kažejo vse naprave brez izjeme. Igralci bodo zadovoljni z U10. Lahko odpre celo "težke" 3D igre. Edina stvar, ki jo je treba žrtvovati, je maksimalna raven grafike. Tudi uporabniki so opazili, da se tudi pri daljšem bremenu telo ne segreje veliko.

Spomin

Katere spremembe je proizvajalec uvedel pri kupcih? Obstajata dve različici. Razlikujejo se po obsegu operativnega in vgrajenega spomina. Najprej razmislite o Meizu U1016GB Gold. Ocene o tej spremembinekoliko drugačna. Za to obstaja več razlogov. Najprej je treba opozoriti, da je količina RAM-a le 2 GB. V pripombah ljudje pravijo, da dejansko ne bo na voljo več kot polovica. Tudi količina notranjega pomnilnika ni dovolj velika, le 16 GB. Za sodobnega uporabnika, ki raje uporablja pametni telefon, takih nosilcev ne bo dovolj. Če streljate veliko videoposnetkov, ustvarjate fotografije, nameščate različno programsko opremo, boste morali uporabiti zunanji pogon, proizvajalec pa je zagotovil podporo za pomnilniške kartice do 128 GB. Vendar pa bi morali v tem primeru uporabniki vedeti, da bodo morali podariti eno SIM kartico, saj so razvijalci združili svoje reže v enem pladnju. To je razlog, da je veliko ljudi svetuje v pregledih Meizu U1032Gb. Po mnenju večine je ta model optimalen za večopravilnost. Najprej ima 3 GB RAM-a. Seveda je ta kazalnik veliko boljši od prejšnje spremembe. To je še posebej opazno med igrami. V skladu s tem je velikost integriranega pomnilnika v tej različici 32 GB. Naprednim uporabnikom priporočamo, da kupijo to spremembo, ker so njene koristi očitne.

Avtonomija

Meizu U1032Gb po merilu avtonomije ni najboljši. Dejstvo je, da ima ta model presenetljivo podobnost s strojno opremo naprave M3s. Vendar pa je proizvajalec iz neznanega razloga zmanjšal zmogljivost baterije za skoraj 300 miliamp na uro. To je rešitev, ki je najbolj povzročilamotnje lastnikov. Kupci so že navajeni na dejstvo, da novi izdelki prihajajo z večjo zmogljivostjo, tako da je skrajšanje življenjske dobe baterije na 2760 mag definitivno razočaranje. Edina razlaga, ki so jo lahko dali napredni uporabniki, je, da so razvijalci skušali zmanjšati debelino telefona. Kakšni so rezultati tega pripomočka? Lastniki zagotavljajo, da pri povprečni obremenitvi lahko varno računate na 24 ur delovanja. Edina stvar, ki bo morala popolnoma opustiti takšno življenjsko dobo, je zmanjšanje svetlosti, ne predvajanje in ne aktiviranje omrežnih modulov. Če uporabite zgoraj navedeno, bo pripomoček bistveno skrajšan. Prednosti vključujejo razpoložljivost načinov varčevanja z energijo.

Meizu U10: pregledi fotoaparatov

Običajna stvar je, da proizvajalci v modernih pametnih telefonih uporabljajo dve kameri. V večini primerov za glavni, ki se nahaja na zadnji strani, dvignete modul z visoko ločljivostjo. To ni bila izjema za ta model. Osnova optike je matrica 13 megapikslov. Sestavljen je iz 5 širokokotnih objektivov. Dopolnjena s faznim samodejnim ostrenjem, ki deluje hitro in kakovostno. Obstaja tudi dve pozicijski bliskavici. Aplikacija kamere je lakoničen in preprost vmesnik. V njej so proizvajalci realizirali veliko število priložnosti. Med nastavitvami lahko najdete načine ustvarjanja panoram, portretov, makrov in še več. Poleg tega prilagoditev beline, sprememba vrednosti izpostavljenosti,uporabljajte vgrajen QR-skener in še veliko več. Ocene Meizu U10 zahvaljujoč glavnemu fotoaparatu dobijo le dobro, saj se slike, ki so nastale podnevi, razlikujejo po visokih podrobnostih, ostrini in realističnem prenosu barv. Prav tako so uporabniki ločeno dodelili možnost za ustvarjanje GIF-ov. V video načinu je največja ločljivost, v kateri lahko snemate videoposnetke - Full HD. Hitrost slikanja se spreminja od 20 do 30. Najmanjša vrednost ustreza fotografiranju pri šibki svetlobi, maksimalna vrednost pa se doseže v dnevnih urah. S to napravo lahko počasi snemate. O prednji kameri je treba povedati nekaj besed. Temelji na 5-megapixel senzorju. Na voljo je veliko število filtrov, ki pomagajo povečati kakovost slike. Z osebnim modulom lahko posnamete 1080p video.

Zaslon

V pregledih o pametnem telefonu Meizu U10 uporabniki posebej poudarjajo zaslon. Za svojo cenovno kategorijo ima vse potrebne značilnosti. Najprej bodite pozorni na velikost diagonale. To je pet centimetrov. Slika je na njem prikazana kot HD, kar je precej dobro za "proračunerja", katerega stroški ne presegajo 200 $. Uporabniki so v komentarjih posebej poudarili kakovost slike. To je precej visoka, "kvadrati" niso vidni na zaslonu. Dokaz za to je gostota slikovnih pik (296 ppi). Vsekakor se zaradi prijetne barvne sheme pojavijo pozitivni vtisi. Nedvomna prednost je možnost regulacijetemperature sence. Govorijo o ocenah. Pametni telefon Meizu U10 nima najvišje svetilnosti, vendar je dovolj za udobno delo na prostem v sončnem vremenu. Lastniki hvalijo lastnosti senzorja. Hitro in jasno se odziva na vse trike. Telefon ima možnost multitouch za 10 dotikov.

Del programske opreme

Čas je, da raziščete posebnosti operacijskega sistema, ki se izvaja v Meizu U10. Android pregledi šeste različice so le pozitivni. Čestitamo strankam z odkrivanjem lastnega modela Flyme. Pomembno je omeniti, da so naprave, ki so namenjene za prodajo na Kitajskem, opremljene z popolnoma drugačnim operacijskim sistemom. Ta informacija je pomembna za tiste, ki neposredno pridobijo ta telefon iz Celestiala. Tisti, ki ga spremljajo v trgovinah z blagovnimi znamkami, morda ne bodo preživeli, OS bo Russified. Všeč mi je uporabniški vmesnik pametnega telefona Meizu U1032Gb? Pregledi zadovoljnih lastnikov pričajo, da sistem deluje stabilno in gladko. Potrebno programsko opremo je enostavno obnoviti po zraku. Pomembno je, da razvijalci razvijajo strojno programsko opremo Flyme, zato se lahko lastniki tega modela zanašajo na spremembe in dopolnitve. Seveda to močno razširi zmožnosti pripomočka.

Prednosti in slabosti

Po prodaji modela so se o njem začele pojavljati pripombe. Upoštevajte, da niso vse od njih pohvalne. Po preučevanju večine je bilo mogoče sestaviti seznam šibkih in močnih strani Meizu U10. Ocene lastnikov, ki so bili zadovoljni z njihovim nakupom, so se osredotočili naPrednosti takšnih pripomočkov:
 • Eleganten in eleganten dizajn, ki izgleda precej drago.
 • Nizki stroški.
 • Daktiloskopski skener, ki bere prstne odtise.
 • Zaslon z visoko ločljivostjo in odličen prenos barv.
 • Glavna odlična kamera.
 • Zaradi poštenosti je treba upoštevati negativne pripombe. Pravijo, da razvijalec ni zagotovil ločeno režo za pomnilniške kartice. Uporabniki bodo morali odjaviti druge sedem, da bodo namestili zunanji pogon. Prav tako lastniki menijo, da je neuspešna struktura, ki znatno povečuje stroške popravil v primeru okvare.

  Zaključek

  Torej, kot je razvidno iz zgoraj navedenega, so pregledi telefona Meizu U10 v 90% primerov pozitivni. To je super za tiste, ki ne morejo kupiti lep in funkcionalen pripomoček po visoki ceni. S svojimi nedvomnimi prednostmi imajo lastniki lep dizajn, aktualno programsko opremo in dostojno delovanje.

  Sorodne publikacije