UAZ-3163 "Patriot": značilnosti

Na podlagi statističnih podatkov so najbolj zahtevani avtomobili v Rusiji prehodni. Zdaj to nišo zasedajo številni korejski in nemški proizvajalci. Toda le malo ljudi bodite pozorni na domači UAZ-3163 "Patriot". To je isto crossover, samo z resnično polno vožnjo in na okvirju. Ta model je izboljšana različica UAZ "Simbir". Stroj se nenehno izboljšuje. In tako zunaj kot notranje. Poglejmo, kakšne značilnosti ima rusko terensko vozilo UAZ-3163. Fotografija in pregled avtomobila - še v članku.

Oblikovanje

Kot smo že povedali, je bil Simbir osnovni model za "Patriot". To je razvidno iz značilnosti telesa. Avto prvič po razvpiti "kozi" (UAZ-469) je pridobil normalen, civilni videz.
UAZ-3163 Patriot je srednje velik SUV s petimi vrati. Videz avtomobila si zasluži pozornost. V oko je svetlo nerodna optika in sesekljane oblike rešetke hladilnika. Odbijač ima okrogle meglenke. Pokrov motorja ima dva robova togosti. Loki so precej masivni. To nam omogoča, da dopolnimo široko blatno blato UAZ-3163. Tudi tukaj je dobra rezerva, da je vzmetenje dvigala neobvezno. Na strehi SUV-ja so tračnice. Ogledala so opremljena z LED obračalnimi repetitorji in barvana v barvi telesa. V naprednejših menjalnikih so odpuščeni, ko avto postavite v alarm. Mimogrede, odbijači niso pritrjeni na okvir, temveč na telo (teNe manj kot okvirna struktura je sam okvir). Povratne informacije lastnikov so dobra kakovost gradnje. Vrzeli niso "plavajoče", vrata se zapirajo brez značilnega zamašitve. Pozornost je bila posvečena in protikorozijska obdelava. Domači razvijalci prvič uporabili "Patriot", kot sesekljan design. Treba je opozoriti, da jim je uspelo ustvariti zelo privlačen in sodoben SUV.
Glede na velikost, je dolžina avtomobila 475 metrov, širina - 19 metrov, višina - 2 metra, ob upoštevanju aktivne antene. Razdalja na standardnih kolesih je 21 centimetrov. To je dovolj, da brez težav premagamo neprehodnost.

Salon

V notranjosti avtomobila ni tako moderno kot zunaj, pravijo motoristi. Centralna konzola ima majhen digitalni zaslon.
Spodaj je krmilna enota pečice. V zgornjem delu sta dva deflektorja. Volan je 4-kraki, brez gumbov. V notranjosti praktično ni vložkov pod aluminijem ali pod drevesom. Sedeži imajo dobro nastavljivo območje in ledveno oporo. Med naslanjači se nahaja naslanjač. Zadnji kavč je urejen tako, da so sprednji sedeži sprednjih sedežev poravnani z njim.
To vam omogoča, da dobite popoln prostor za spanje (kar je še posebej pomembno za lovce in ribiče). Tkanina za notranjo obdelavo. Vendar pa je v dražjih različicah na voljo usnje. Razvijalci so dobro delali na izolaciji hrupa. Osvetlitev kabine je bila izpopolnjena - zdaj je LED. V prtljagi je 12-voltna vtičnicaveja (in seveda vžigalnik za cigarete spredaj). Mimogrede, o prtljažniku. Njegov volumen je 700 litrov.

Specifikacije

Linija motorjev vključuje prisotnost tako dizelskih kot bencinskih agregatov. Osnovna oprema vključuje bencinski motor. UAZ-3163 je opremljen s 27-litrskim 4-valjnim motorjem iz proizvodnje Zavolzhsky. Ta motor razvija do 128 konjskih moči na 46 oz. Navor je 210 Nm. To je že na voljo od 25 tisoč. Največja hitrost vozila UAZ-3163 s tem motorjem je 150 kilometrov na uro. Dinamične značilnosti so precej šibke - do 20.000 avtomobilov se pospeši v 20 sekundah.

Obrnimo se k dizelski enoti in upoštevamo njene značilnosti. Ta motor ima delovni volumen 23 litrov in je opremljen s sistemom neposrednega vbrizgavanja. Največja moč motorja je 114 konjskih moči. Navor je red velikosti večji od navora bencinskega agregata in je 270 Nm. Vendar pa so značilnosti dinamike UAZ-3163 dizelskega SUV šibkejše. Torej, razpršitev na sto traja "večno" 22 sekund. Največja hitrost je 135 kilometrov na uro.

Prenos in poraba

Oba agregata sta opremljena z mehanskim menjalnikom s petimi koraki. Vendar razlike v teh kontrolnih točkah še vedno obstajajo. Tako je številka prenosa glavne pare za dizelske motorje 411 in za bencin - 4625 (torej taki kazalniki dinamike).
Kar zadeva stroške, dlan prvenstva dobi dizelsko enoto. Na 100 kilometrih poti porabi 9litrov goriva v mešanem ciklu. Bencin "poje" skoraj 12 (in v mestu pogosto doseže do 20).

Vzmetenje

Pomožno vzmetenje se uporablja v Oia. Spredaj je zgrajen na vzdolžnih vzvodih z vzmetmi zadaj. Za izključitev valjev je vozilo opremljeno s stabilizatorjem prečne stabilnosti na obeh straneh. Osnova SUV je delni pogonski tip z dvostopenjsko razdelilno omarico "Daimos". Električno krmiljenje pogona. Kardanske gredi ne potrebujejo vzdrževanja.

Cene in opcije

Avto je predstavljen v več različicah:
 • "Classic".
 • "Udobje".
 • "Limited".
 • Cena začetne opreme je 650 tisoč rubljev. Ta cena vključuje naslednji nabor možnosti:
 • halogenska optika.
 • 16-palčni disk za žigosanje.
 • Toplotno toniranje.
 • Notranjost tkanine.
 • Električna okna vseh vrat.
 • Ogrevana ogledala.
 • Zvočna priprava.
 • Imobilizator.
 • Cena popolnega kompleta "Comfort" se začne s 700 tisoč rublji. Poleg osnovne opreme je tu tudi radio s 4 zvočniki, klimatska naprava, zadnji parktronic, nastavljiv volan (brez električnega pogona), temperaturno tipalo, alarm za centralno zaklepanje. UAZ-3163 pri izvajanju "Limited" je na voljo za 750 tisoč rubljev. Raven opreme vključuje razpoložljivost možnosti, kot so multimedijski sistem, ledvena podpora, vetrobransko steklo in ogrevanje prednjih sedežev, aktivna antena, dodatni grelec (zadaj) in izboljšana armaturna ploščakromirana obloga Tudi avtomobil je opremljen z 18-palčnimi liti diski.
  Upoštevajte, da SUV SUZZ-3163 z dizelskim motorjem stane 70 tisoč več in v vseh delih. Raven opreme dizelskega UAZ se ne razlikuje od bencinskih različic. Prodajalec ponuja nakup avtomobila na posojilo ali prek trgovine.

  Zaključek

  Tako smo ugotovili, kaj SUV SUZZ "Patriot" tehnične specifikacije in cene. Kot lahko vidite, avtomobil odlikuje dobra zasnova in raven opreme. Od Patriota manjkajo le močni motorji. Morda bo proizvajalec te pomanjkljivosti upošteval in bo naslednje leto predstavil posodobljeno linijo energetskih enot.

  Sorodne publikacije