Avtomobilski sprejemnik Mystery MDD-6270NV: opis, tehnične specifikacije in ocene

Sodobni snemalniki za avtomobile že dolgo uživajo veliko večji potencial kot preprosto predvajanje zvočnih posnetkov iz priljubljenih medijev in sprejemanje radijskih postaj. Dodatni protokoli, ki se povezujejo z nosljivo tehnologijo, kot so pametni telefoni in tablični računalniki, razširjajo njihove zmogljivosti in voznikom omogočajo, da se med vožnjo ne motijo. Kaj pa, če poskusite združiti sprejemnik in tablični računalnik v eni napravi? Izšel bo Mystery MDD-6270NV - avdio mikser, ki ima široko funkcionalnost in je nepogrešljivo orodje za voznika in njegove potnike.

Na kratko o modelih

Proizvajalec pripomočka je skušal ustvariti napravo, ki lahko nadomesti veliko različnih avtomobilskih naprav. Za to je bilo potrebno plačati prostor, saj sproščeni radijski sprejemnik vzame kar dva standardna DIN priključka.


Posebnost je prisotnost velikega zaslona na dotik, s katerim lahko nadzirate osnovne funkcije. Zaradi njegove razpoložljivosti je kasetofon lahko predvajal video posnetke iz različnih medijev. Razvijalci se niso ustavili z dodajanjem popolnega TV-sprejemnika v Mystery MDD-6270NV, ki vam omogoča gledanje televizijskih kanalov v živo. Z zaupanjem lahko rečemo, da je takšna naprava dragoceno odkritje za tiste, ki so poklicno zaposleni prisiljeni dolgo časa ostati v avtu in morda ostati v njem za dolga potovanja.

Glavne značilnosti

Očitno je glavni parameter za predvajalnik kasete kakovost in moč zvoka. ZaOpremljen je z vgrajenim ojačevalnikom, ki lahko oddaja 50 W moči na 4 ločene zvočnike. Po drugi strani pa morajo biti povezani s standardnim kvadrofonskim vezjem, tj.


Za prikaz informacij se uporablja 62-palčni barvni zaslon. Na njem so prikazani elementi menija v obliki dovolj velikih gumbov, ki vam omogočajo enostavno uporabo zelo natančnega senzorja. Firmware Mystery MDD-6270NV je intuitiven, čeprav nekateri naslovi in ​​prevedeni v ruski jezik niso povsem pravilni. Večina kontrol je narejena v obliki virtualnih gumbov, ki se prikažejo na zaslonu, kar omogoča, da se plošči prikaže minimalno število fizičnih tipk. Če snemate s pomočjo neprimernega senzorja, lahko daljinski upravljalnik uporabljate za popoln nadzor.
Za razširitev funkcionalnosti kasete je na voljo več dodatnih izhodov. Da, lahko je priključen na dva zaslona, ​​nameščena na primer na sprednjih naslonih za glavo za potniške sedeže na zadnjem kavču. To je lahko koristno za družine z otroki, ki se morajo voziti na zadnjem sedežu v ​​skladu s pravili. Še ena uporabna funkcija - prisotnost priključkov za povezovanje kamere. Lahko se namesti od zadaj, potem pa deluje kot vzvratno ogledalo. To je še posebej uporabno pri vožnji nazaj, ker je pregled v tem primeru veliko boljši od standardnega ogledala.

Podprti formati in zvočni viri

VseenoNaprava je v prvi vrsti namenjena predvajanju glasbe v avtomobilu, zato je pomembna zahteva za to podpora sodobnih formatov. Da, sprejemnik Mystery MDD-6270NV lahko predvaja glasbo in video posnetke različnih vrst medijev. Za predvajanje CD-jev lahko uporabite razpoložljiv CD /DVD pogon.
Ne pozabite na proizvajalce in priključke za pomnilniške kartice, v radijski postaji pa lahko namestite tudi standardni USB-pomnilnik, kot tudi microSD kartico. To vam omogoča, da zberete svoje zvočne zbirke na enem mestu in ne skrbite za poslušanje ceste.
Radio je standardno opremljen s funkcijo samodejnega iskanja in shranjevanja razpoložljivih radijskih postaj. Sprejem je precej čist, zvok se obdeluje na programski ravni, tako da se težave s kakovostjo zvoka ne upoštevajo. In končno lahko s pomočjo razpoložljivega priključka AUX priključite popolnoma katero koli napravo z linearnim avdio izhodom na kasetofon. To omogoča uporabo kot ojačevalnik za takšne pripomočke, kot so pametni telefoni, navigatorji ali igralne konzole.

Navigacija

Naprava omogoča dodatno nalaganje zemljevidov. Vgrajen GPS-modul vam omogoča, da pozicionirate na tleh. Natančnost poti temelji na tem, kako so v sistem naloženi ustrezni in kakovostni zemljevidi. Najdete jih na kartici microSD na najbolj udoben način, saj ne stojijo onkraj plošče in se zlahka naložijo, da posodobijo podatke na njej.
Mystery MDD-6270NV ne more biti samoslediti določeni poti, pa tudi opozoriti na prekoračitev hitrosti in prisotnost kamer in radarjev, če je ustrezna baza podatkov naložena na pomnilniško kartico. Avdio sistem nima svojega spomina.

Pozitivni pregled modelov

Da bi preverili kakovost in udobje uporabe tega snemalnika, bi morali prebrati povratne informacije, ki so jih pustili preprosti vozniki. Imajo naslednje pozitivne strani naprave:
 • sprejemljivi stroški. Cena Mystery MDD-6270NV se giblje od 11 do 12 tisoč rubljev, kar je dober pokazatelj za napravo tega razreda.
 • Visoka hitrost. Pri preklapljanju med načini ni zamud, vmesnik deluje gladko, kar poveča splošno udobje uporabe.
 • Večopravilnost. Pri zagonu navigacije ni težko predvajati glasbe s plošče ali pomnilniške kartice, kot tudi poslušati radio.
 • Možnost priključitve fotoaparata. V Mystery 2-DIN MDD-6270NV je na voljo samodejni način, pri katerem se pri vklopu zadnjega prenosa na zaslonu oddaja slika iz fotoaparata. Za pravilno delovanje je potrebno povezati ustrezno žico z zadnjim senzorjem.
 • Dobra kakovost zvoka. Proizvajalec se ni zalil na visokokakovostnem ojačevalniku, ki omogoča dobro odkrivanje frekvenc in fino nastavitev izenačevalnika omogoča konfiguriranje sistema za nameščene zvočnike.
 • Kot lahko vidite, ima ta model dober seznam pozitivnih strani. Vendar pa pred nakupom ne boste preprečili, da bi videli njegove pomanjkljivosti.

  Negativne strani magnetofona

  Med glavnimi slabostmi, na prvem mestu, mnogi vozniki menijo, da ni mogoče izbrati nastavitev izenačevalnika v vseh načinih razen za radio. V tem primeru vnaprej določena nastavitev deluje. To lahko spremenite z vklopom radijskega načina ali, če ga uporabljate, z daljinskim upravljalnikom Mystery MDD-6270NV. Druga velika pomanjkljivost je pomanjkanje povezave Bluetooth. Voznikom ni vedno mogoče priročno povezati pametnega telefona s standardnim kablom AUX.

  Zaključek

  Ta model je lahko zelo primeren za tiste, ki želijo združiti več naprav v enem. Pogosto navigator preprosto poseže, če ga postavite na sesalnik na vetrobranskem steklu. Kot je razvidno iz pregleda Mystery MDD-6270NV, je v tem primeru vgrajena navigacija lahko dobra pomoč in pomoč pri odpravljanju nepotrebnih predmetov. Radijska paluba je dobro vgrajena v notranjost večine avtomobilov in z njeno namestitvijo ni težav, saj izpolnjuje najsodobnejše standarde.

  Sorodne publikacije