Čast 8 Pro: Značilnosti in povratne informacije

V svetu vodilnih mobilnih pripomočkov se dogaja nekaj neverjetnega. Vsi proizvajalci nori na frameless zaslonih in sprostil pametne telefone z zaslonom za celoten pametni telefon "ena za drugo, in samo podjetje Huawei ostaja zvest klasičnim tradicijam." Velika navdušenje nad velikimi zasloni, ki jih je nekoč prevzela ta družba, je pred kratkim uvedla novo vodilo Gonorr. Čast 8 Pro: značilnosti, funkcije, vendar najprej nekaj besed o proizvajalcu te naprave.


Malo o podjetju

Proizvajalec Huawei se je pojavil na trgu elektronike leta 1985. Nato se je podjetje trudilo, da bi izdalo različno opremo za prenos podatkov v omrežju. Vse vrste modemov, usmerjevalnikov, vozlišč, omrežnih omar, anten - to je bila prednostna usmeritev Kitajcev. Vendar pa je na začetku dveh tisoč "Huawei" odločil narediti sprostitev pametnih telefonov. In prva naprava (U8230) je postala zelo priljubljena. Vsaj v Rusiji in Republiki Belorusiji. Potem so bili vzponi in padci. Toda podjetje se je razvilo. Padec lahko pripišemo samo industrijskim škandalom, povezanim z industrijskim vohunjenjem. In niso resnično prizadeli velikana. Po uspehu je bil pravkar razvit pametni telefon Honor 8 Pro. Značilnosti tega in zdaj videti privlačne. Treba je opozoriti, da je Huawei te pametne telefone identificiral v ločeni blagovni znamki - Honor. Na teh pripomočkih ne najdete logotipa Huawei. In to ne more, ampak prosim. Med njegovim časomObstoj blagovne znamke Gonor je svetu dala veliko število odličnih mobilnih naprav. Razlikovali so se po elegantni zasnovi, neverjetni zmogljivosti in odličnem življenjski dobi baterije. In pametni telefon Honor 8 Pro, katerega značilnosti bomo zdaj preučevali, ima tudi vse te prednosti. Torej, preidimo na vmesnik naprave. Kaj nas presenetijo oblikovalci Huawei?


Oblikovanje pripomočkov: 1. del

Torej, kaj lahko rečemo o pojavu časti 8 Pro? Lastnosti pustimo pozneje. Izgleda, da pripada pametnemu telefonu: drago in lepo. Popolnoma kovinski kovček, ki je nekoliko nenavaden glede na popolno zajemanje stekla in plastike. Toda kovina je še boljša, ker vsaj ni tako opraskana in na njej ni še nobenih prstnih odtisov. Obstaja več barvnih rešitev, vendar gadget izgleda najbolj impresivno v modrem primeru. Sprednja plošča je prekrita s kaljenim steklom Corning Gorilla Glass z učinkom 25 D. To prispeva k dejstvu, da telefon izgleda v modi in eleganten. Pod zaslonom ni običajnih kontrolnih gumbov. Na njih so nameščeni sami in so programirani emulatorji. Nad zaslonom je vse standardno - zvočnik, senzorji, prednja kamera.

Oblikovanje pripomočkov: 2. del

Zadnja plošča je zelo zanimiva, saj se nahajata dve fotomoduli glavne kamere. V bližini je senzor srčnega utripa in dvodelna bliskavica. Ta lepo oblikovan bralnik prstnih odtisov je na priročnem mestu. Antenski vložki so pobarvani v barvi ohišja, ki dodaja napravoestetske lepote. Neobdelano ohišje, tako da prihaja do baterije ne bo delovalo, če ga boste morali zamenjati. Na stranskih straneh so običajno nameščeni gumbi za vklop in nadzor glasnosti. Na vrhu je infrardeči vmesnik in dodatno mikrofonsko odpravljanje hrupa, na spodnji strani pa sta zvočnik, polnilni priključek in vtičnica za slušalke. To je videz Honor 8 Pro. Značilnosti strojne platforme v čakalni vrsti. Pojdi do njih.

Delovanje in platforma strojne opreme: del 1

Torej, kakšne so tehnične značilnosti časti 8 Pro? HiSilicon Kirin je osemjedni procesor (64 bitov, 24 urna hitrost), ki je dvo-kanalni, energetsko učinkovit v količini. 6 gigabajtov Grafika ustreza kopirnemu stroju Mali G71, ki ima skoraj vse, vključno z OpenGL in DirectX, na rami, kar je povsem jasno, da v tem nadevu za pametni telefon ni nič nemogoče, celo tako zahtevne igre, kot je World of Tanks Blitz, Asphalt 8 in Modern Combat stabilnih 60 okvirjev Je vredno reči, da naprava deluje hitro in gladko, in programi kakršnegakoli enostavnejšega tipa in sploh "letijo"? Takšna zmogljivost je lastniška številka pametne telefonske linije "Gonor", ki je bila vedno zelo močna. Platforma zmogljivosti in strojne opreme: 2. del

Notranji pomnilnik, ki je namenjen shranjevanju uporabniških podatkov, je 64 gigabajtov. Če nekdo nenato lahko razširi skladišče s pomnilniško kartico microSD. Namesti se lahko v režo za drugo sim kartico. Treba je opozoriti, da Huavay ni prehitel splošnega oprijema hibridnih slotov. Naprava podpira najnovejšo generacijo LTE omrežij, ima Wi-Fi oddajnik, ki deluje na frekvenci 5 gigaherc, Bluetooth 4.2 potrebuje število senzorjev in dokaj ostrejši modul GPS. Sateliti iščejo nekaj sekund po vklopu. To so glavne tehnične lastnosti Huawei Honor 8 Pro. Zdaj lahko greste na zaslon naprave. Lahko tudi vzbudi nekaj presenečenj.

Prikaz pametnega telefona

Pojdimo na zaslon Honor 8 Pro. Značilnosti in pregled glavnih parametrov povsem jasno nakazujejo na dejstvo, da je preprosto elegantna plošča. Sodite sami. Tip zaslona - LTPS LCD. To je celo bolje kot zloglasni IPS. Ločljivost zaslona je 1440 x 2560 slikovnih pik. To pomeni, da ni niti Full HD, ampak vse 4K. Zaslon ima realističen prenos barv, elegantne kote gledanja in visoko gostoto slikovnih pik na palec. Mimogrede, velikost zaslona je 57 palcev, in to je, mimogrede, skoraj ogromno. Toda pri uporabi pametnega telefona to ni posebej občutljivo. Treba je omeniti, da v bližini zaslona je dostojno anti-glare premaz in odlično svetlost. To omogoča enostaven način uporabe naprave na ulici na sončen dan. Prsti zdrsnejo po zaslonu na dotik, skoraj ni nobenih odtisov. To je zasluga visoke kakovosti zhirootplakivayuschego pokritost. Obstaja tudi možnost dela v rokavicah. Zaslon "Honor 8 Pro" je zagotovo eden najboljšihsegmentu

Življenjska doba baterije

Specifikacije Huawei Honor 8 Pro 64 GB (načeloma in različice z drugimi količinami pomnilnika) na področju baterije so resnično impresivne. Gadget ima litij-ionski akumulatorski paket s 4000 magije. To je obseg brez primere. In ni presenetljivo, da tako zmogljiv pripomoček z lahkoto deluje do dveh in pol dni brez polnjenja baterije. Predvajanje videa pri največji svetlosti zaslona lahko traja do 10 ur. In o takšnih malenkostih, kot je način branja ali poslušanja glasbe, in ni treba govoriti. Gadget v teh načinih je enostaven za delo in dan. To je avtonomni vodilni iz vseh obstoječih. Ta naprava lahko brez težav dela v mešanem načinu. Z omogočeno LTE, avtonomija, seveda, pade, ampak tudi s tem, telefon "živi" za zelo dolgo časa. To je še en pametni pametni telefon.

Ocene Honor 8 Pro

Pred nakupom vedno poskušajte prebrati preglede izdelka in analizirati prejete informacije. Praviloma vsi pregledi pripadajo resničnim ljudem, redko so naročeni. Pametni telefon Čast 8 Pro ima dober ugled. Skoraj 80% pregledov je pozitivnih. Uporabnik oceni obliko in funkcionalnost naprave za 4-5 točk. Ugotavljajo naslednje pozitivne trenutke:
 • dobre kamere;
 • odlična razširitev in velikost zaslona;
 • dobra kakovost zvoka zvočnika in priključitev slušalk;
 • hitrost dela;
 • uporabniku prijazen vmesnik;
 • odlično razmerje med kakovostjo in ceno.
 • Omenjene negativne točkeuporabniki Honor 8 Pro:
 • pametni telefon včasih "visi" pri povezovanju GPS;
 • baterija ima polnjenje malo manj časa, kot trdi proizvajalec, pri aktivni uporabi pametnega telefona pa je dovolj za največ en dan.
 • Zaključek

  Torej, kakšna je sodba za čast 8 Pro? Njegove značilnosti so takšne, da jih je mogoče obravnavati kot idealno napravo, ki temelji na praktičnih vidikih in razvpitem razmerju med ceno in kakovostjo. Dejansko, v uspešnosti, je le nekoliko slabša od sodobnih vodilnih iz "Samsung", in je na red velikosti cenejši. Ta pametni telefon bi morali kupiti tisti, ki želijo dobro, modno, produktivno in trajno napravo za ustrezen denar. Stroški "Honor 8 Pro" niso pretirani, za razliko od tehničnih lastnosti "Samsung" naprav. In to je še en producent Huawei.

  Sorodne publikacije