Kaj izgleda kot "iphone-7" zadaj in spredaj: opis, značilnosti, fotografije

Sedmi iphone je izšel leta 2016 in povzročil veliko razprav med oboževalci Apple. Zasnova tega modela je dosegla iz prejšnje šeste različice, vendar so se tehnične lastnosti bistveno izboljšale. iPhone7 ni mogoče imenovati revolucionarni vodilni, vendar so bile lepe in potrebne spremembe. Informacije o videzu "iphone-7" od zadaj, foto pripomoček in podrobne specifikacije lahko najdete v tem članku.

Famous iPhone

iPhone je pravi fenomen med drugimi pametnimi telefoni. Zdi se, da bi morala visoka cena in nezdružljivost z mnogimi sistemi odvrniti kupce, vendar se vse dogaja ravno nasprotno. Kupce privlačijo ne le tehnične specifikacije, temveč tudi elegantna oblika, dobra kamera in prepoznavna blagovna znamka. Če je iPhone v žepu postal prestiž, je prisotnost takšnega telefona znak uspeha. Takšen vtis se doseže s pomočjo resnično nadarjenih Apple marketerjev, katerih ideje so osvojile srca milijonov ljudi.


Vsi pametni telefoni Apple se izvajajo v operacijskem sistemu iOS. Ona je tista, ki za mnoge kupce postane ovira, saj je z drugimi OS nezdružljiva. In na napravi drugih podjetij ga ne namesti na vse želje. Vendar deluje kot ura, hitro obdeluje podatke in je zaščiten pred krajo podatkov, kar je veliko boljše od ostalih sistemov. V sodobnem svetu obstajajo cele vojske oboževalcev Apple, ki kupujejo vse izdelke podjetja, začenši z računalniki in končajobrezžične slušalke. Ampak v tem članku bomo govorili o iPhone 7, ki je eden od najnovejših "apple" izdelkov blagovne znamke.

iPhone 7

Apple vsako leto tradicionalno napove nov model iPhone. Seveda so modeli različni: praviloma so najbolj funkcionalno izboljšani in dodani novi detajli. Sedmi model pametnega telefona je bil uveden v San Franciscu, po katerem se je prodaja začela po vsem svetu. Kako izgleda "iphone-7"? Fotografija kaže, da je ta model zelo jedrnat in privlačen, vendar se velikost zaslona ne razlikuje od prejšnje, šeste različice. Za ljubitelje velikih zaslonov je bil izdan dodatni model iPhone 7 Plus, ki združuje vitko ohišje in velik zaslon.


Kupci so v sedmi različici iPhone drugače. V skladu z opisom in fotografijo "AIFON-7" se ne razlikuje veliko od prejšnjih "šest", zaradi česar jih je enostavno zamenjati. Toda pod korpusom je bilo veliko sprememb. Kakorkoli že, Appleova evolucija se je spet zgodila in lastniki novih pametnih telefonov niso ostali neopaženi. To je še posebej očitno tistim, ki so prešli na iPhone od drugih blagovnih znamk in operacijskih sistemov. Kako izgleda iPhone 7? Navzven je tako lakoničen kot prejšnji model, vendar je postal precej tanjši.

Polje

Zelo čudno, vendar se vtis sedmega modela iPhone začne precej prej kot sam telefon. Po nakupu vidite škatlo kot prvo stvar. Zdi se, da je tako zanimiva stvar v navadni embalaži? Toda celo nad njenimi oblikovalci in tržniki so poskušali slavo. Standardna belaembalaža z logo nadkushenoho jabolka na okrašenih foto "iPhone-7" zadaj. To je zanimiva rešitev, saj je ponavadi dajo na zaslonu foto barvnih slik. Embalaža vsebuje tudi iPhone7 pametni skrivnost. Tudi s pomočjo lahko razumeti, kako je videti telefon "iPhone-7". Na primer, 7 Gold iPhone modela na naslovnici prikazuje zlato pametni telefon in iPhone 7 PLUS Jet črna običajna bela lepenka nadomesti popolnoma črna. Apple oblikovalci radi, da bi vzorce, ki so bistveno drugačni od vseh drugih, in škatla pametni ni nobena izjema.

Zunanjost

Eden od glavnih delov privlačnosti izdelkov Apple - minimalistična oblika. Če ste bili lastnik šestega iPhone, je verjetno, da bi opazili nobene razlike, prvič dvignila 7. različico. V primerjavi z "iPhone-6S" je prikazal popolnoma enako obliko in velikost. IPhone7 voljo v dveh različicah: standardni in velikosti Plus. Slednji ima veliko večjo površino zaslona. IPhone Na voljo v petih barvah, od katerih je vsak privlačno na svoj način. Model telo je narejeno iz aluminija, ki ima veliko moč, ampak da je na pripomoček zaslon je bolje, da ne bo zapustil, ker se steklo ni bil zavarovan. iPhone7 - to je prvi model, iz katerega lahko varno stuširam. Njegovo telo je popolnoma vodotesen, tako kratkoročna izpostavljenost vlagi lahko povzroči nobene škode. Za primerjavo, model S 6 in 6 imata naslednje lastnosti delno. Lahko tudi sprejemanje klicev, ko se potopi v globino ne več kot 1 meter.
Če boste pozorni na to, kakopoglej za fotografijo "iphone-7", potem boste razumeli, zakaj se šteje za eno izmed najbolj uspešnih možnosti. Še vedno pa je glavni adut podjetja pod pokrovom telefona.

"iphone-7" zadaj

Ko gledamo iPhone, postane jasno, da se ni spremenila samo notranjost pametnega telefona. Tudi zadnji del telefona je bil spremenjen. Kako izgleda prevleka "iPhone 6"? Prva stvar, ki udari oči - to je bolj rafinirano plastične trakove. Če pogledate na zadnjo stran drugih modelov, boste lahko videli nejasne trakove, ki gredo gor in dol po pokrovu. Če mislite, da so narejeni za lepoto, potem je koren nepravilen. Pod njimi so radijske antene, ki prenašajo valove. Toda skozi kovino ne more prenesti, tako da so oblikovalci Apple izumili odločitev, da v teh krajih zamenjajo aluminij na plastiko. Vendar pa, ko pogledamo "iphone-7" za seboj, lahko razumemo, da so bili trakovi premaknjeni na stran pripomočka. To zelo izboljša videz telefona, zaradi česar je še bolj eleganten. Zadnji pokrov "iphone-7" je drugačen in za kamero je drugačen. V novem modelu je narejen bolj jedrnato: v obliki majhnega "očesa" in majhne bliskavice poleg nje. Za fotografijo s hrbtne strani "Ayfon-7" postane opazno, da ni toliko štrleče nad površino kovine, da telefon postane še bolj gladko in bolj uravnoteženo telo. Modeli 7 Plus imajo dvojno kamero, ki omogoča snemanje širokokotnih slik.

Razlike v barvnih shemah

Sedma različica pametnega telefona "apple" je predstavljena v petih barvah. Razenobičajno bela, črna, srebrna in zlata v vrstici je dodala še en odtenek, imenovan črni oniks. Narejen je iz istega jekla visoke trdnosti kot drugi modeli, vendar izgleda veliko bolj impresivno. Ko v rokah držite sijajni črni iPhone, se spomnite na drage športne avtomobile. Če želite, si lahko ogledate svoj odsev na hrbtni strani "iPhone 7". Vendar pa obstaja taka kritja in njihove slabosti. Preveč enostavno ga je opraskati, zato je najbolje, da nosite pokrov takoj po nakupu po telefonu, sicer do večera površina ne bo tako gladka. Poleg tega prstni odtisi vedno ostanejo na površini aluminija. Kljub oleofobnim premazom, te težave razvijalci niso uspeli pobegniti. Druga možnost je mat črna, ki je tudi prišla v prodajo leta 2016. Primernejši je za praktične ljudi. Ta model je izdelan iz posebnega mat aluminija in izgleda zelo izvirno. Zlati in srebrni iPhone se kvalitativno razlikuje od videza drugih pripomočkov. Kako izgleda zlati "iPhone-7"? Z kovinsko hrbtno površino in belim robom okoli zaslona, ​​telefon izgleda zelo elegantno, brez namigovanja o vulgarnosti.

Specifikacije

Opis značilnosti "iphone-7" zasluži posebno pozornost. Navzven se sedmi model praktično ni spremenil, kar ne pomeni o notranji komponenti. Novi model je dopolnjen z 2 GB RAM-a. Za modele 7 Plus se ta številka poveča na 3 GB. Povečal je tudi notranji pomnilnik telefona. Na standardnih modelih je zdaj 32gigabajtov Največja količina pomnilnika za "iphone-7" je 256 GB, kar omogoča shranjevanje dovolj slik in programov za več let.
Spremembe so bile opravljene, drugi del telefona - gumb "Home". Če ste morali klikniti nanj, preden ste prejeli povratne informacije, je zdaj dovolj, da se ga dotaknete s prstom. Vtisne občutljivost na dotik gumba, kakor tudi hitrost reakcije. Če želite poslušati glasbo, vam bo všeč novi stereo telefon. Izboljšani zvočniki se nahajajo v različnih delih pametnega telefona, zaradi česar je glasnost bolj obsežna. Še ena zanimiva lastnost pametnega telefona je pomanjkanje znanega priključka za slušalke. Od 7. modela se je Apple odločil, da bo postopoma prešel na brezžični sistem, kar je kupce zelo presenetilo. Da bi bile spremembe manj šokantne, je model opremljen z adapterjem, ki vam omogoča prilagajanje letalnih priključkov priključku Lightning. Žal zdaj ne morete poslušati glasbe in hkrati polniti telefona.

Procesor

Najpomembneje je, da se je iPhone7 spremenil - procesor. Ta model je opremljen s F10 Fusion procesorjem, ki ima štiri jedra in frekvenco 14 GHz. Novi "možgani" so bili veliko bolj gladki od stare različice, tako da se aplikacije in aplikacije zdaj odpirajo še hitreje. IPhone7 je v povprečju presegel svoj predhodnik pri uspešnosti kar za 40%. To je zanimivo in sistem novega procesorja. Pri običajnih opravilih uporablja samo dve jedri, če pa želiš povečati moč, jo bodo vzeli drugi. To omogočapo potrebi povečajte produktivnost in v drugačnem času je stroškovno učinkovitejša uporaba baterije. Mimogrede, baterija v sedmem modelu iphone se je prav tako povečala, tako da lahko poln gadget sedaj deluje ves dan. Vendar se ni treba zanašati bolj na to - več kot 12 ur telefon še vedno ne bo trajal. Če igrate igre in uporabljate aplikacije, ki zahtevajo veliko virov, bo napolnjenost baterije trajala 4-5 ur. V času izdaje pametnega telefona leta 2016 se je F10 Fusion štel za enega najmočnejših na svetu. Toda zdaj je iPhone7 še vedno eden najboljših Appleovih telefonov. Opis zmogljivosti "iphone-7" bi bil nepopoln brez novega operacijskega sistema, ki bi ga lahko uporabljali na pametnih telefonih Apple. Leta 2018 se je pojavil iOS12, ki je uporabnike zadel s hitrostjo in zmogljivostjo.

Zaslon

Zaslon iPhone7 si zasluži posebno pozornost. Kljub temu, da se premer zaslona ni spremenil, se je njegova svetlost povečala. Pride Apple - Retina zaslon v HD ločljivosti. Natančno prenaša odtenke, obarva bogastvo barv in realizma. Ta funkcija iphone je nepogrešljiva za blogerje, fotografe in oblikovalce, katerih delo se nanaša na grafične podobe in fotografije.

Kamera

Kamere v obravnavanih telefonih so vedno veljale za standard mobilne fotografije. "Iphone-7" ima impresiven fotoaparat. Njegova ločljivost je 12 milijonov slikovnih pik, ima celo zaslonko 18, ki omogoča fotografiranje portretov z zamegljenim ozadjem. Poleg tega je pametni telefon opremljen s stabilizacijskim sistemom, tako da odstranite sephi, dobite enakobrez učinka "tresočih rok". Tako kot vsi iPhoni je 7 modelov prilagojenih temperaturi okolja, ki jo definira "pametna" bliskavica. Zato ne boste dobili fotografij z nenavadno zeleno ali rumeno barvo. V skladu s pregledi gadget, v temi iPhone7 je še vedno slabo odstranjena, vendar je stanje mogoče popraviti s precej močna bliskavica, ki je polovica, da je svetlejši od prejšnjega modela. V standardni različici "sedem" je nameščena ena kamera, v 7 Plus pa je dvojna. Obe kameri imata enako ločljivost 12 megapikslov. "Predmeti" lahko zajamejo različne razdalje: levo - 28 mm, desno - 56 mm. To vam omogoča snemanje širokokotnih in pokončnih posnetkov. Tudi na eni komori je standardna odprtina 18 in na drugi 28, ki vam omogoča, da uresničite zoom brez izgube kakovosti. Zahvaljujoč visokokakovostnim slikam sedmega modela Apple iPhone, se ne morete zateči k digitalnemu fotoaparatu: uspešno zamenja telefon.

Cena

Cena pametnega telefona iPhone 7 je bila po izdaji leta 2016 precej visoka. Zdaj pa so se na trgu pojavili tudi drugi modeli, zato je njegova cena izrazito padla. Novi pripomočki s kapaciteto pomnilnika 32 gigabajtov se prodajajo za 40 tisoč rubljev. Če potrebujete več pomnilnika, potem lahko dodate 4 tisoč rubljev in kupite telefon z notranjim pomnilnikom 128 GB. Trenutno je to največji razpoložljivi znesek GB. IPhone 7 Plus stane malo več: za pametni telefon s 32 GB pomnilnika bo treba plačati 46 tisoč rubljev. Seveda Apple izda pametne telefone, ki so veliko dražji od podobnihkonkurenčnih proizvodov. Vendar pa prodaja iz leta v leto ne pade in je posledica visoke kakovosti montaže in potrošniške skrbi. Če vzamete "jabolčni" pametni telefon v svoje roke, boste le občutili užitek in brez draženja, zato so mnogi pripravljeni plačati veliko vsoto.

Prednosti in slabosti telefona

Novi pametni telefon je resen izdatek, zato ljudje pogosto berejo veliko pregledov in šele nato izberejo možnost, ki je zanje sprejemljiva. Opis telefona "iPhone-7" kaže, da ima svoje prednosti in slabosti. Prednosti lahko pripišemo naslednjim dejavnikom:
 • Čudovita kamera.
 • Hiter odziv in pomanjkanje izgovora. "
 • Sposobnost plavanja z iPhone v vodi.
 • Prikaz mrežnice, ki ima izjemen realizem.
 • Povečana prostornina notranjega pomnilnika.
 • Močnejša baterija.
 • Zagotovitev visoke kakovosti.
 • Znana blagovna znamka.
 • Vendar je veliko in minusov:
 • Previsoka cena.
 • Pomanjkanje standardne vtičnice za slušalke.
 • Posnetki nizke kakovosti v temi.
 • Nezdružljivost z napravami drugih podjetij.
 • Drage dodatke.
 • Inovativne funkcije iPhonea

  Appleov pametni telefon je znan po svojih majhnih rozinih, zaradi katerih je življenje strank veliko lažje. Torej, če se odločite za spremembo iPhone na drugo znamko telefon, potem ne bo tako enostavno narediti, saj ne bo imel običajne funkcije.
 • V novem modelu leta 2016 je bilo mogoče telefon odkleniti preprosto tako, da ga dvignemo s horizontalne površine.
 • Funkcija Livephotos je edinstven razvojApple, ki vam omogoča snemanje majhnih videoposnetkov s 2-3 sličicami.
 • Airdrop pomaga hitro prenašati datoteke iz enega telefona v drugega.
 • Znana umetna inteligenca podjetja Siri pomaga pri izvrševanju nekaterih ukazov hitreje z glasovnim vnosom.
 • Skeniranje prstnih odtisov ali očesne mrežnice očesa.
 • Spomini. Operacijski sistem iPhone ima vgrajeno funkcijo, ki samostojno namesti majhne spominske posnetke na podlagi fotografij zadnjih tednov.
 • Mnenja strank

  Sedmi račun iphone je ponovno razdelil vrstice uporabnikov pametnih telefonov. Toda kljub številnim kritikam je sledil istim linijam po začetku prodaje. Eden od glavnih razlogov za priljubljenost vodilne je osredotočenost na enostavnost uporabe in udobje. Pametni telefon z jabolkom na logotipu je všeč, da je v vaših rokah, hiter procesor pa vam omogoča takojšnje odpiranje programov in iger. Zadovoljni kupci ostajajo in možnost sinhronizacije med različnimi napravami. S pravimi nastavitvami se pomembni dogodki, stiki in beležke samodejno prenesejo iz naprave iPhone v iPad ali Mac. Sedem modelov pametnega telefona pogosto izberejo ljudje, ki radi ustvarjajo dobre fotografije. Z iPhone7 lahko celo posnamete portrete: poseben program prepozna obraz in zamegli ozadje okoli njega, kar ustvarja videz resničnega strokovnega osebja. Navzven se "iphone-7" sploh ni spremenil, razen če se je pojavil nov model s črno sijajno površino. Ampak, če pogledate fotografijo "Ayfon-7" od zadaj, boste opaziliizboljšano kamero in odsotnost plastičnih trakov na vidnem mestu. Za minus kupci najpogosteje vključujejo ceno in zaprtje sistema iOS. Zaradi politike podjetja za nakup veliko izdelkov, potrebnih izključno pod "jabolko" blagovno znamko, sicer ne bodo delovali s pametnim telefonom.

  Povzetek

  IPhone 7 ni zaman do sedaj velja za enega najboljših na trgu pametnih telefonov. Baterija, zaslon in fotoaparat jih razlikujejo med tekmeci, uporabniku prijazen vmesnik pa še dodatno povečuje povpraševanje. Hkrati lahko vsak kupec izbere ustrezno velikost za telefon: običajno 7 ali 7 Plus. Prvi je priročno nameščen v roki, drugi pa pritegne velik in svetel zaslon. Preplačilo za blagovno znamko skoraj ne čuti, še posebej, ker po sprostitvi naslednjih modelov, "iPhone-7" močno cenejši. Z nakupom iPhone se lahko zanesete ne le na kakovost in moč telefona, temveč tudi na užitek njegove uporabe.

  Sorodne publikacije