AutoExpert DVR-929: Funkcije in pregledi

Sodobni mesti-megacitiji so preobremenjeni z avtomobili, zato je voznik nujno potreben za snemanje videa z vami. Članek bo govoril o modelih AutoExpert DVR-929 njegovih značilnosti.

Gadgetska kultura

Era digitalne tehnologije narekuje sodobnega človeka svojim pravilom obstoja. Tako se zgodi, da so avtomobili proizvedeni veliko hitreje kot ceste. Zato v metropolisih postaja tesen pri transportnih vozliščih. Cevi so postale vsakdanji pojav, vendar je vedno težje in težje dokazati svojo nedolžnost v cestni nesreči. Zato je prisotnost nekaj podobnega DVR AutoExpert DVR-929 je pravzaprav dejstvo.
Naprava bo uspešno zabeležila podrobnosti o prometni nesreči, ki pomaga identificirati storilca nesreče. Kultura registrarjev je tesno obremenjena med ruskimi vozniki. Uporaba naprave za streljanje je postala tako naravna kot pranje zjutraj, umivanje zob in ponovna polnjenje. Namestitev izdelka v avto je normalna, kot če vzamete denarnico za sprehod. Tudi motoristi pritrdijo svoje majhne čelade na čelade s kamero velikosti dlani za iste namene. In ne zaman AutoExpert Model DVR-929 ima eno kamero z vidnim kotom 120 °, ki omogoča snemanje videa v formatu AVI z ločljivostjo 1280 x 720. Zaslon izdelkov ima diagonalo 25 ", Energija prihaja iz baterije 500 mAh, posneti materiali pa so shranjeni na pomnilniški kartici s 32 GB.
Registrar AutoExpertDVR-929 je kompakten in ne zavzema veliko prostora. Dimenzije so 60 x 29 x 98 mm, v treh dimenzijah.

Kaj resnično nima

Objektivno gledano, DVR AutoExpert DVR-929 s predogledi 120 ° izberejo tisti, ki potrebujejo le fotografski izdelek. Funkcije, kot so koordinate GPS, senzor za udarce, detektor gibanja pred objektivom in lučka tipk v temi, preprosto niso na voljo. Zato je primerna cena.


Stroški

Proračunski pripomoček je na voljo skoraj vsakemu vozniku. Cena se giblje od 3000 do 4000 rubljev, odvisno od trgovine. Na primer, OZON ponuja registrar za 2950 rubljev, malo dražji ukvarjajo z izdelkom v DNS in "Yulmart" - 3090 rubljev. Najvišja vrednost je v STK, kjer je model ponujen kupcu za 3890 rubljev.

Pozitivne povratne informacije

DVR AutoExpert DVR-929 hvali za privlačen videz in preprosto uporabo. Vozniki v komentarjih pišejo, da je slika dovolj jasna tudi v temi. Številke se prav tako pravilno prepoznajo, ko se premikate proti in na parkiriščih.
Za snemanje zvoka je posneta pozitivna povratna informacija. Opozoriti je treba, da je delo popolnoma in popolnoma stabilno, vsa navodila v funkciji AutoExpert DVR-929 so v celoti veljavna. Vendar jih je tako malo, zato večina komentarjev ni tako visoka, vendar se z njo lahko sklepa: lastniki so prepričani, da naprava deluje. Ostalo je drugič. Na koncu je cena za napravo, ustvarjeno za običajno snemanje, nizka.

Negativne povratne informacije

AutoExpert DVR-929 ima obe negativni strani. Ampak niPresenetljivo za napravo z omejeno funkcionalnostjo in nizko ceno. Pripombe opozarjajo, da se posnetek nenadoma ustavi brez opozorila (avdio ali vizualno), medtem ko beležka ostane na zaslonu za nadaljevanje snemanja. Vozniki, ki izdelek uporabljajo več kot eno leto, kažejo, da je videoposnetek nejasen. Morate priti v servisni center ali spremeniti garancijo. Tudi nekateri uporabniki poudarjajo, da snemanje ponoči ni tako visoko. Možno je, da se preprosto primerjajo z bolj zapletenimi in dragimi modeli.
Opažene so bile tudi težave z baterijo, ki napihuje in negativno vpliva na delovanje naprave kot celote. Možno je, da je bodisi pregrevanje ali delovanje gadget je potekala že dolgo časa. Posledično - oksidacija baterije in povečanje velikosti. Drugo število voznikov opozarja, da napajalnik povzroča motnje radia in utiša signal. Poleg tega je vgrajeni snemalnik zvoka preveč občutljiv, zaradi česar ni zvoka, razen hrupa pri predvajanju videa. Kako se ne moti, ampak takšna človeška narava, da si vsak želi izliti samo negativno. Zato je dovolj povratnih informacij kot "ne kupuj".

Zakaj zavrniti napravo

DVR AutoExpert DVR-929 v celoti opravičuje svojo vrednost. Majhen nabor lastnosti za majhno količino denarja. V istih komentarjih vozniki pogosto pišejo, da nameravajo preiti na bolj napredne modele, če se bodo ponovile vse iste napake.
Treba je opozoriti, da se ponavadi registratorji odločijo, pri čemer se osredotočajo nakakovost videa, saj je glavna naloga izdelka - popraviti stanje števcev tistega, ki je povzročil prometno nesrečo. Vozniki, ki jih poganjajo napake, preučijo povratne informacije o napravah, si ogledajo primere videa in izberejo »novega pomočnika«. Pogosto so kupovali modele z G-senzorjem. Ta modul je zelo pomemben, saj vam omogoča, da zabeležite trenutek nesreče: čas, potreben za povečanje pritiska na avto hkrati z zmanjšanjem hitrosti. To je trenutek udarca. Hkrati se začne snemanje videa, datoteka se premakne na zaščiteno območje na pomnilniški kartici. Naprava brez senzorja za udarce ne bo zapisala storilca nesreče, če je bil avto parkiran, saj se zapis ne bo samodejno zagnal.
Med drugim je izbira izdelka odvisna od obsega zaposlitve. Na primer, vozniki tovornjakov pogosto dobijo video snemalnike z opozorilno funkcijo glede odstopanja smeri vožnje. Naprava prebere položaj linije za označevanje pred vetrobranskim steklom in opozori voznika na približevanje takemu desnemu ali levemu zvočnemu signalu. Mehanizem deluje kot zaščita pred spanjem za volanom. V potovanju na dolge razdalje je pokrajina za oknom monotona, zato lahko zlahka pride do zaspanosti. V mestnih razmerah možnost ni tako zahtevna zaradi napačnih pozitivnih rezultatov: moti drevesa in druge ovire. In gibanje ni tako monotono: pogosto se morate obrniti, smetati ali povečati hitrost.

Sklepna ugotovitev

Na koncu je treba opozoriti, da je izdelek AutoExpert DVR-929 minimalen, od katerega se običajno začne in od kateregavečina primerov izgine. Na koncu pa so možnosti, kot so anti-radar, auto-rotate način, GPS-navigator, WDR-tehnologija med nočnim fotografiranjem, vendar močno povečajo ceno izdelka, vendar brez njih je težko voziti.
Kot je rečeno, škrtačo plača dvakrat. Da ne bi bil jasen primer takšnega pregovora, je bolje zbrati določeno količino denarja in kupiti sodobno visokotehnološko opremo, ki bo postala zanesljiv prijatelj in pomočnik. Posneti materiali so dobri dokazi pri preiskovanju primerov prometnih nesreč in ne samo.

Sorodne publikacije